Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Energie besparen: Ontvang snel meerdere gratis offertesEnergie besparen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200€ voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio St-Eloois-Vijve
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen 2 dakkapellen, zuidgericht, 9000kwh, bouwjaar 2008. Opp. 40-45m², plaatsing ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Woning ouder dan 10 jaar met een dak in dakpannen. Dit is een vrij grote beschikbare oppervlakte met enkel een dakvenster. Ik vermoed dat hier een zuidelijke oriëntatie is, maar ik ben niet zeker. Momenteel hebben we een zeer hoog verbruik, 5000kw dag en 7000kw nachttarief. Dit komt neer op bijna 250€ per maand. Oorzaak is onder anderen omdat dat we een vijver en jacuzzi hebben die elektrisch verwarmd worden. om energie te besparen en deze factuur wat naar beneden te krijgen, hadden we graag bekeken wat de mogelijkheden warten op over te schakelen op zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Voorde
Ik had graag de mogelijkheden en de prijzen geweten voor een zonnepanelen instalatie voor op mijn privé woning. Ik heb een roofing dak , zonder hindernissen en prefect georiënteerd maar wel met een kleine oppervlakte, 12m². Is het mogelijk om hier voor 4400 kw panelen te plaatsen? Ik ben voor een afspraak te bespreken bijna altijd op dit nummer bereikbaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Graag een offerte voor zonnepanelen en een zonneboiler. Ik wens energie te besparen en ben nu een vergelijking aan het maken van de verschillende mogelijkheden. Ik heb een hellend dak waarvan de voorkant naar het zuidwesten is gericht. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 in dakpannen. Graag een offerte voor instalatie en verdere informatie over winst op de factuur.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Sint Laureins
Ik hou een gemengd landbouwbedrijf open. Maandelijks betaal ik 550€ aan energie en wens graag hierop te besparen. Indien ik uit deze offerte effectief winst kan halen wens ik zeker dit jaar nog met de instalatie verder te gaan. Het gaat hier om een loods dat op ongeveer 25m van het hoofdgebouw ligt. Deze heeft een zuidwestelijke oriëntatie en een totaal beschikbare oppervlakte van zo'n 550-600m2. De bekleding zijn golfplaten.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Schoten
Ik heb een bouwbedrijf waar we graag onze energie zoveel mogelijk via zonnepanelen wensen op te wekken. Graag daarom een gerichte offerte met verdere informatie over groene energie en mogelijke aftrek van de belastingen. We hebben een recent vernieuwd roofing dak van 150-160m2. Deze oppervlakte is volledig vrij en we hebben ook geen last van schaduwplekken.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Herk de Stad
Ik wens deze panelen pas te leggen na 6-10 maanden. Dit omdat we de woning pas na maart zullen betreden. Het dak is een plat EPDM rubber dak van tussen de 100 en de 150m2 In verschillende etages. Het betreft hier een nieuwbouw dus alles ivm isolatiewerken en dergelijke zou in orde moeten zijn. De onderste gedeeltes van het dak kunnen wel wat last hebben van schaduw van de bovenste gedeeltes.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een garage in Wommelgem
Ik hou een garage open en wens te besparen op mijn energiekosten. Daarom had ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een loods. Het dakoppervlak is ongeveer 310 m2 en de bekleding zijn golfplaten. We betalen momenteel maandelijks zo'n 400€ aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berchem
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Momenteel verbruik ik 10507KWH aan elektriciteit en 15000KWH aan gas. Het gaat om een hellend dak voor 20m² beschikbare oppervlakte om zonnepanelen/boilers te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Ronse
Ik wens tegen midden 2013 zonnepanelen te plaatsen op het dak. We hebben geen interesse om terug stroom terug te sturen op het net en wensen dus enkel on eigen vermogen, +- 4000kw, te bekomen in zonne-energie. Het dak is met de voorkant zuidoostelijk gericht. Hier liggen reeds thermische panelen maar er is nog zeker een 30 tot 40m2 vrij. Het is een nieuwbouwwoning waar we sinds 7 maanden inwonen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik zou graag zo snel mogelijk, waarschijnlijk vroeg voorjaar, willen laten plaatsen. Ik heb een dak in roofing van ongeveer 70m2, Hier staat op de zijkant wel een vrij grote koepel dus de totale oppervlakte zal iets kleiner zijn. Ik betaal jaarlijks 1800€ aan energie, ik wens de zonnepanelen dus ook op redelijke termijn terug te verdienen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Kuringen
Ik heb een zadeldak met een zuidelijke oriëntatie. Hier zitten echter twee dakkapellen maar ik hou toch nog een dikke 40m2 beschikbare ruimte over. Ik zou hieruit graag het maximum halen wat ik kan, ik heb namelijk een zwembad met warmtepomp die veel stroom vraagt.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Lanaken
Ik wens deze panelen volgend jaar in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een zadeldak met een oost en west oriëntatie heeft. De beschikbare oppervlakte hiervan is zo'n 50m2. Graag had ik met u een afspraak gemaakt om ter plaatsen de mogelijkheden te bespreken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Nevele
Ik heb een zuidelijk gericht dak van ongeveer 50m2. Ik zou hierop zonnepanelen willen plaatsen voor te voldoen in mijn dagelijkse energiebehoefte. Ik heb een nieuwbouwwoning van ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Poppel
We willen de zonnepanelen willen plaatsen in de periode van ee6 maanden tot een jaar. Deze zouden naast onze panelen voor de zonneboiler komen te liggen, we hebben een pannendak en ons jaarlijkse verbruik is 7000-8000kwh.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Melsele
Om dit moment gaan we beginnen met onze dakwerken. Ik zou hierna willen verdergaan met het plaatsen van zonnepanelen. Het zuidelijke gerichte deel van ons dak is ongeveer 32m2 groot. De dakhelling is hier 45°, en ongeveer 30 op de dakkapel. Het is een woning uit 76, waar we met 2 inwonen en een pannendak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een drukkerij in Oostende
Wij zijn en drukkerij en zouden graag in onze stroomproductie voorzien van zonnepanelen. Ons gebouw is 600m2 groot , 300m2 per kant, en voorzien van golfplaten. We hebben geloof ik een goede ligging want vanaf 11u tot s'avonds laat liggen we in de vlakke zon.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een vzw in Lennik
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben een plat dak met 2300m² beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen €80000 wordt er jaarlijks aan elektriciteit betaald. Het gaat om een bedrijfsgebouw.
Zonnepanelen
Luik
Zonnepanelen voor een woning in Robertville
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Ik had graag willen weten wat het me gaat kosten om de zonnepanelen te plaatsen. De plaatsing zal plaatsvinden op de grond.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een manage in Lommel
Ik heb thuis een manage. Ik zou deze graag volledig op zonnepanelen willen laten draaien zowel voor mijn privégebruik als voor mijn zaak (stallen enz...) het grootste gebouw heeft een hellend dak van ongeveer 25x5m en een hellingsgraad van 33°. Dit dak is ook gericht naar het zuiden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een kunstgalerij in Vasenaren
Wij hebben een kunstgalerij van ongeveer 1000m2 groot. Deze is voorzien van twee daken een plat dak van ongeveer 10x40m en een hellend dak van 10x10m. Beide daken zijn na verbouwingen voorzien voor de plaatsing van zonnepanelen. We zijn sporadisch aanwezig in deze galerij dus ik heb geen idee van hoeveel zonnepanelen we nodig zullen hebben.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in West-Vlaanderen
We hebben een hellend dak van 5x20m gericht naar het zuiden. We zijn geïntreseerd in Fotovoltaïsche panelen voor onze energierekening naar beneden te krijgen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Graag zo snel mogelijk reactie. Ik heb een hellend pannendak van 180m2. Dit is naar het zuiden gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Hoboken.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb 2 platte daken. De ene dak is 90m² en de andere dak is 110m². Ik zou graag fotovoltaïsche zonnepanelen willen plaatsen voor. Vriendelijk bedankt voor de offerte!

Energie besparen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Mijn aanvraag werd goed opgevolgd. Ik ben erg tevreden."

D. Van Ardenne

"Heel handig, snelle afhandeling!"

D. Haazen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.