Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Elektriciteit: Ontvang snel meerdere gratis offertesElektriciteit-elektriciteit voor particulieren

Ontvang nu meerdere offertes: Elektriciteit voor particulierenOfferte aanvragen-elektriciteit voor particulieren

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag zonnepanelen te Wuustwezel
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak (betonpannen). Ons dak meet maximaal 100m˛ en hierin bevinden zich 2 velux ramen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag zonnepanelen te Zonhoven
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een plat dak. Op ons dak ligt EPDM maar wij hebben geen dakkoepels of andere constructies op het dak. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen. Ons dak meet +/-155m˛ in oppervlak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Halle
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 110m˛ in oppervlak meet. Wij zijn eigenaars van deze woning en op ons dak hebben wij ook 1 klein dakvenster. Wij verbruiken elektriciteit met 2personen. Wanneer wij deze wensen te plaatsen hangt van de prijs af.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Ledegem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/- 50-60m˛ in oppervlak. Wij zijn eigenaars van deze woning en verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Scherpenheuvel-Zichem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/- 110m˛ in oppervlak, en wij zijn eigenaars van deze woning. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Ingelmunster
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 85m˛ in oppervlak meet en waarin wij 1 velux hebben. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen en zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag zonnepanelen te Dilsen-Stokkem
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een hellend pannendak waarop zich geen dakvensters of dakkapellen bevinden. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, en ons dak meet +/-100m˛.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepaneel installatie te Wilsele
We zoeken enkele offertes om te vergelijken in zonnepanelen. Het is een hellend dak met dakpannen (21m˛, zuidelijk gericht, 1 dakvenster), elektriciteitsverbruik is 4500kW/jaar en wij zijn eigenaar van de woning. Kan u ons contacteren voor een afspraak.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen in Lier
Beste, Wij zijn als eigenaar van de woning opzoek naar een offerte vergelijk voor zonnepanelen want we verbruiken 200€ per maand aan stroom. We zijn dan ook met 6 bewoners. Het betreft een halfopen bebouwing. Achteraan het huis is 200m˛ plat dak boven het magazijn. Kan u mij contacteren voor een offerte. Dank u.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning te Bonheiden
Wij zijn op zoek naar zonnepanelen. Onze tuin is zuidelijk gericht en we beshikken over een dakkoepel. De hellingschape van het dak bestaat uit thermotec (isolatiekorrels), het dak zelf werd in roofing gelegd. Aangezien onze woning een nieuwbouw betreft hebben we nog geen exact idee van verbruik elektriciteit, de aannemer die onze warmtepomp installeert heeft ons wel een schatting van het verbuik meegedeeld. Deze bedraagd 22400kw per jaar.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Hellend dak van 8m bij 4m. We wonen niet zo lang in dit huis, dus heb ik geen weet hoeveel elektriciteit we verbruiken. Betreft een 2 persoonshuishouden
Elektriciteit voor bedrijven
Oost-Vlaanderen
Hoogspannings aansluiting voor een kippenkwekerij in Sint-Gillis-Waas
We hebben een kwekerij die op dit moment nog draait op laagspanning. We hebben ook een generator voor als we niet toekomen maar dit is niet bepaald praktisch. Daarom zoeken we nu naar een leverancier voor de hoogspanningscabine aan te sluiten, deze is reeds geplaatst en goedgekeurd.
Elektriciteit voor bedrijven
West-Vlaanderen
Elektriciteit voor een bedrijfje in West-Vlaanderen
Ik heb geen onmiddelijk idee van wat mijn jaarlijks verbruik is . Ik betaal zo'n 1500€ per maand, en ik ben alleen op kantoor.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
De goedkoopste electriciteitsleverancier
Ik verwarm en kook op electriciteit en zoek de goedkoopste leverancier.
Elektriciteit voor bedrijven
Antwerpen
Electriciteit voor een winkel te Balen
Graag uw offerte voor electriciteit voor onze babyspeciaalzaak.
Elektriciteit voor particulieren
Limburg
Prijsvergelijking elektriciteitstarieven
Wij wensen een prijsvergelijking van elektriciteitstarieven voor onze privé-woning. Huidig verbruik is ongeveer 4500 kWh per jaar en ons huidig contract loopt af op 28 februari 2012.
Elektriciteit voor particulieren
West-Vlaanderen
Elektriciteitstarieven vergelijken
Wij wensen een vergelijking van elektriciteitstarieven voor onze gezinswoning te weten te komen.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Aanvraag elektriciteitstarieven privé-woning
Ik had graag een prijsindicatie ontvangen voor de elektriciteitstarieven voor mijn privé-woning.
Elektriciteit voor bedrijven
Oost-Vlaanderen
Aanvraag prijsofferte elektriciteitstarieven
Graag had ik een prijsofferte ontvangen van elektriciteitstarieven.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Vergelijken tarieven en service elektriciteit en gas
Ik heb een privé-woning volledig uitgerust op electriciteit, incl vloerverwarming met volgende verbruiken: 5255 kwh dagtarief, 10026 kWh nachtarief, 21054 kWh uitsluitend nacht. heb ondertussen ook een BVBA dus wil ik nu afrekening via BVBA laten lopen heb daarnaast ook nog een woning die ik verhuur waar ik ook nog een maandelijks verbruik heb van 75 €. Ik stel voor in eerste instantie alleen naar de "hoofdwoning" te kijken, daarna combinatie te evalueren.
Elektriciteit voor bedrijven
West-Vlaanderen
Prijzen en tarieven vergelijken elektriciteit
Elektriciteit voor in onze kunstgalerij, vergelijken van het contract en goede prijs en leverancier zoeken. Graag offertes.
Elektriciteit voor particulieren
Vlaams Brabant
Analyse elektriciteitskosten
Is het mogelijk uw tarieven even te vermelden voor wat betreft elektriciteitsverbruik. Graag had ik deze even willen vergelijken met mijn huidige leverancier. Alvast bedankt.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Besparen aan elektriciteitskosten
Graag een vergelijking tussen onze huidige elektriciteitsleverancier en uw diensten en services. Wat zijn uw tarieven? Alvast bedankt.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Elektriciteit & aardgas
Graag even uw tarieven voor elektriciteit en aardgas. Bedankt.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Offerte elektriciteit particulier
Graag een offerte van electriciteit + alsook een offerte van gas 28.000 kWh/ jaar. Alvast bedankt.

Elektriciteit

Ga voor een lagere energiefactuur, vergelijk aanbieders

De energiefactuur van de gemiddelde Vlaming blijft maar stijgen. Meer dan ooit is het belangrijk om voor de beste energieleverancier te kiezen. Wenst u ook te besparen op uw energiefactuur? Stuur ons dan een offerteaanvraag met meer info en vergelijk zelf tot drie verschillende energieaanbieders.

Elke energieverbruiker is op zich verschillend. Naargelang uw gemiddeld verbruik per dag, en per nacht kiest u best voor de ene of andere oplossing. Elke leverancier heeft immers een waaier aan mogelijkheden en tarieven. Bespaar uzelf het werk deze allemaal uit te pluizen en vul onze vragenlijst in. Wij helpen u dan verder bij de zoektocht naar een goede onderneming. Dat bespaart u een hoop werk en u mag er zeker van zijn dat u achteraf een goede elektriciteitsaanbieder kan kiezen.

Betaal dus niet langer een te dure elektriciteitsfactuur. Neem uw laatste factuur bij de hand en vul onze vragenlijst in. Wij helpen u verder en bezorgen u een gepast prijsvoorstel voor elektriciteit van meerdere leveranciers. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u tot drie verschillende offertes. Zo zult u rustig en doordacht een keuze maken.Offerte aanvragen-elektriciteit voor particulieren
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reacties van goede leveranciers."

J. Loyens

"We hebben nog geen definitieve beslissing genomen over de keuze van leverancier, maar zijn heel..."

R. Roelens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.