Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Eetbonnen: Ontvang snel meerdere gratis offertesEetbonnen-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Tiegem
Graag een offerte van maaltijdcheques. We hebben 40 maaltijdcheques van 6 euro en betalen daarboven nog 25,- Ik vindt dat veel te veel kosten inbrengen. Ik had graag willen overstappen naar de andere leverancier of een goedkoper tarief.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Dessel
Wij werken in totaal met 14 mensen in het bedrijf. 1 bediende en de overigen inschreven als arbeiders. Is het ook mogelijk een offerte op te maken voor ecocheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een kapsalon in Bilzen
We hebben 1 werkneemster die gebruik maakt van de maaltijdcheques. Die zit nu bij Sodexo. Graag een prijsvergelijking van de andere speler op de markt. Alvast bedankt voor de offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik ben als zelfstandige actief in de boekhouding. Welke voordelen kan ik halen uit het gebruik van Maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in Bonheiden.
We zijn met 4 medewerkers werkzaam in een bouwbedrijf. Ik had dan ook graag een offerte willen ontvangen van maaltijdcheques. De maaltijdcheques zijn voor 4 fulltimers.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf Oost
Graag een offerte van maaltijdcheques. We zijn maar met 2 personen op de zaak. Is het mogelijk om ook voor ons maaltijdcheques aan te vragen? We zijn fulltimers. Graag zie ik een offerte tegemoet.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zijn nu bij sodexo voor onze maaltijdcheques. Ik zou graag een prijsvergelijking willen otvangen van edenred. Ik doe de aanvraag voor 46 personen parttimers. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Londerzeel.
Mijn vrouw begint vanaf 1 oktober als zelfstandige. Ik wil daarom voor 4 personen maaltijdcheques aanvragen. Het gaat om 1 fulltimer, 2 parttimers en mijn vrouw. De waarde van de maaltijdcheques hadden we graag op 7,- willen hebben. Bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb 13 mensen in mijn dienst zowel bediende en arbeiders, maar deze krijgen dezelfde maaltijdscheques. In het verleden heb ik al eerder gebruik gemaakt van maaltijdcheques, maar ik was niet langer tevreden over de dienstverlening. Vooral de leveringstermijn leek te lang, 8 dagen wanneer maar 4 dagen beloofd was.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Grobbendonk.
Ik wil graag weten of het mogelijk is om maaltijdcheques uit te betalen aan een zelfstandige. Indien dat mogelijk is had ik graag een offerte willen ontvangen voor 1 persoon. Alvast bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Lint.
Graag een offerte van maaltijdcheques. Ik had het graag willen aanvragen voor mijn werkneemster. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Wij zij momenteel voor onze maaltijdcheques en ecocheques bij sodexo. We gebruiken nog de papieren maaltijdcheques. Ik wil graag een prijsvergelijking ontvangen van andere leverancier maaltijdcheques en ecocheques. Dat zal voor een 10tal personen zijn.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag als zelfstandige maaltijdcheques ontvangen. Kan ik het ook gewoon voor mezelf aanvragen? Graag een offerte voor 1 maaltijdcheque.
Maaltijdcheques
Luxemburg (BE)
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Sensenruth.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. We zullen beginnen met 5 personen en hopen tegen eind van het jaar met 20 personen werkzaam te zijn.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Antwerpen.
We hebben verschillende vennootschappen. Daar hadden we graag maaltijdcheques willen gebruiken. Deze aanvraag dien ik in voor 510 maaltijdcheques. Graag een offerte.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een radiologe in Vlaams-Brabant.
Ik heb nu slechts 1 maaltijdcheques via sodexo voor mijn bediende. Nu wil ik graag ook maaltijdcheques voor mezelf aanvraag. Graag een offerte van 2 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Graag een offerte van maaltijdcheques voor 5 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Maaltijdcheques
Brussel
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van maaltijdcheques. Ik wil 1 werknemer aannemen fulltime. En voor mezelf wil ik ook maaltijdcheques aanvragen. Bedankt voor een offerte 2 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor juwelierszaak, Antwerpen
We hebben een juwelierszaak met twee medewerkers. Een arbeider en een bediende. Ik heb ook nog een persoon die met losse contracten werkt, moet ik deze ook aangeven? Bedankt voor verdere informatie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een slagerij in Antwerpen.
Ik ben een zelfstandige en wens graag de mogelijkheden te weten van de maaltijdcheques. Wat kost dat? En kan ik het aanvragen voor mezelf?
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Ik hoef voorlopig maar 1 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een apotheek in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag maaltijdcheques aanvragen voor 5 personen. 3 mensen werken fulltime. 1 persoon gaat eind van het jaar met pensioen en werkt nu 1/5. En dan hebben we de zaakvoerder nog. De waarde willen we graag hebben op 7,- Mijn vraag is eigenlijk of het verplicht is om elke werknemer maaltijdcheques te geven, indien het niet verplicht is wens ik voor de werknemer die eind dit jaar met pensioen gaat geen maaltijdcheques aan te vragen.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een offerte ontvangen van 1 maaltijdcheques. We hebben een nieuwe vennootschap en ik wil graag uit gaan zoeken of maaltijdcheques wat voor ons zijn.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen. Het gaat om 2 maaltijdcheques. Voorlopig niet van plan om een overstap te zetten van elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Wilrijk.
We zijn met 6 personen en willen graag maaltijdcheques aanvragen. Kan het al voor maand Juli? Eventueel met terugwerkende kracht? Alvast bedankt voor de offerte!

Eetbonnen

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service en een gemak om leveranciers te vinden."

B. Homble

"Snelle reactie, goede contacten."

K. Claus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.