Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukwerk prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukwerk prijsofferte-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Verlicht 3D-belettering gevel
Verlicht 3D-belettering gevel, dit voor buiten op houten gevel.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van een kleurboek
Ik zou graag een kleurboek laten drukken van ongeveer 25 pagina's tegen een goedkope prijs. Dit op A4-papier. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van rallyplaten
Ik ben op zoek naar iemand om rallyplaten, te bedrukken in full color. Bobex kwaliteitscontrole: Hoeveelheid: 250 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Kraskaarten drukken
Ik ben op zoek naar een leverancier die prepaid kaartjes kan drukken met kraslaag. Dus de grote van een bankkaart maar dan zonder chip. Aantal (duizenden). Bobex kwaliteitscontrole:Wij zullen zelf het grafisch werk afleveren. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen.
Promotiemateriaal
Brussel
Koffietassen en schoteltjes
Koffietassen en schoteltje met eigen design bedrukt (logo & kleurvlak). Inhoud 200ml, zowel voor koffie als voor tee te gebruiken. Aantal: +/- 60. Kan een volledige bedrukking buitenzijde tas en schoteltje? Wat is anderzijds het maximum formaat voor bedrukking op tas en schoteltje? Bobex kwaliteitscontrole: U mag 2 offertes voor deze klant opmaken: 1/ tas en schotel volledig oranje met wit logo (5cm) 2/ logo in deze bijlage op de tas zo groot als mogelijk + de steenvorm in oranje op schoteltje ook.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Graag uw offerte voor het drukken van stickers outdoor 1 kleur (+ wit). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Carwrapping van een Renault Mťgane Break
Graag uw offerte voor carwrapping van een Renault Mťgane Break naar aanleiding van ons Jazzevent. Bobex kwaliteitscontrole: Het materiaal wordt zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsofferte. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van 3.000 flyers
Drukken van 3.000 flyers A5 2-zijdig bedrukt banner voor buiten ongeveer 2,50m lengte op 80cm hoogte. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor min. 2.500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodjeszakken bedrukken voor een broodjeszaak in Ninove
wat is de prijs en het minimum leveringsaantal van zakjes voor belegde broodjes met ons eigen logo van de zaak ? Bobex kwaliteitscontrole: Zaak in Ninove, logo kan doorgestuurd worden in Pdf.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering achterruit en zijflanken van 15 auto's
Belettering achterruit en zijflanken van 15 auto's Achterruit: Witte sticker (85x35cm) Logo firma op zijflanken van auto (15x20cm) 11x witte sticker en 4x rode sticker + aanleveren 10 extra groto logo's + 20 kleine logo's. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw aparte offerteopgave voor het aanleveren van de letters + het plaatsen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Voertuigreclame achterruit
Ik ben op zoek naar een voertuigreclame voor een achterruit. Bobex kwaliteitscontrole: Dit zou voor op een Ford Fiesta zijn. Bedankt voor uw offerteopgave.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag brooddozen
Wij zouden onze leerlingen bij de start van het schooljaar graag een brooddoos (formaat ca. 18 x 13 x 6cm) schenken; waarbij ze een keuze kunnen maken uit 4 zelfontworpen prints. De oplage zou ca. 250 ex. zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Informatieve, maar wel reŽle aanvraag voor een school (basis + secundair onderwijs) in Brugge. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Aanvraag ringkaften
Wij zijn op zoek naar een leverancier van ringkaften met volgende afmetingen: gesloten 25,5 x 31,8 open 54,4 x 31,8, dikte rug 3,5 cm, 2 ringen systeem krause-handler ring Ý 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Flyers in A5 formaat
Ik had graag voor mijn nieuwe zaak een aantal flyers laten drukken in A5 formaat om de mensen kennis te laten maken met mijn zaak. Het betreft een enkelvoudige flyer met aan de voorzijde en achterzijde een druk. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag gepersonaliseerde balpennen
Onze firma heeft gepersonaliseerde balpennen nodig als marketingmateriaal. In een hoeveelheid van 500-1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking bestaat uit het logo van het bedrijf en de website. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Relatiegeschenk voor een concert
Een geschenkje om de aanwezigen na een aperitiefconcert mee te geven, thema: VenetiŽ. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had gedacht aan een doosje met muntjes of een fietslampje in de vorm van een hartje eventueel. Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Kraslotjes drukken voor handelarenbond West-Vlaanderen
Graag hadden wij een offerte gehad in verband met het drukken van kraslotjes 10 000 exemplaren 2000 winnende lotjes in totaal met 3 verschillende prijzen, verliezende lotjes allemaal hetzelfde! Bobex kwaliteitscontrole: Kraslotjes zijn een promotiestunt van een handelaarsbond, verder opdrachten kunnen volgen. Klant wenst zowel offerte zonder voorstel grafisch ontwerp en een offerte met voorstel grafisch ontwerp
Speciaal drukwerk
Henegouwen
Drukken van cadeau cheques, Henegouwen.
Beste, Wij zijn op zoek naar drukwerk. Het gaat om cheques voor een gemeentelijk handelscentrum. De cheques zouden in een soort van kartonnen enveloppe/ doosje moeten komen. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou om 20 verschillende cheques gaan (recto/verso) bedrukt met een oplage van 20.000 exemplaren. Klant is perfect tweetalig.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van bierviltjes voor een verkiezingscampange, West -Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van bierkaartje voor verkiezingen. Enkelzijdig gedrukt in kleur, 1000 stuks. Met foto. Bobex kwaliteitscontrole: Het is voor een verkiezingsstunt, de bierkaartjes zouden ten laatste af moeten zijn tegen 1 september; En de klant wenst dat deze bij haar worden afgeleverd.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van krasloten voor verkiezingscampagne, Antwerpen
voor een verkiezingsactie zou ik graag een postkaart/flyer laten drukken (A6 - front: full color - back: zwart) met op de voorkant een kraslaag (ca. 60 x 40 mm). Graag op papier met fsc-label en gedrukt met vegetale inkten. Bobex kwaliteitscontrole: De loten zouden klaar moeten zijn tegen eind Augustus. De klant levert zelf het ontwerp aan en kan ook het vervoer zelf regelen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van Porselein , Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat porselein verkoopt ťn kan bedrukken met onze huisstijl. Het gaat om 500... - koffietassen - ondertasjes - dessertborden - gewone borden Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan om 500 stuks van elk, dus 500 koffietassen, 500 onder tasjes enz... Gaat over een nieuw cultureel centrum da geopend wordt

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een zeer efficiŽnte manier om leveranciers te zoeken."

D. Hans

"Dankzij Bobex heb ik met een aantal firma's kunnen spreken en heb ik hun offertes gekregen die ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.