Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van een krant
Wij zijn op zoek naar een drukker om een krant te drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Kraskaarten drukken
Ik ben op zoek naar een leverancier die prepaid kaartjes kan drukken met kraslaag. Dus de grote van een bankkaart maar dan zonder chip. Aantal (duizenden). Bobex kwaliteitscontrole:Wij zullen zelf het grafisch werk afleveren. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodjeszakken bedrukken voor een broodjeszaak in Ninove
wat is de prijs en het minimum leveringsaantal van zakjes voor belegde broodjes met ons eigen logo van de zaak ? Bobex kwaliteitscontrole: Zaak in Ninove, logo kan doorgestuurd worden in Pdf.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukwerk voor een evenement in Oostende
We willen ongeveer 1.000 kartonnen bierhouders laten bedrukken met een logo om op een evenement te gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou zo'n houders willen waarin plaats is voor 6 consumpties. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van bierviltjes voor een verkiezingscampange, West -Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van bierkaartje voor verkiezingen. Enkelzijdig gedrukt in kleur, 1000 stuks. Met foto. Bobex kwaliteitscontrole: Het is voor een verkiezingsstunt, de bierkaartjes zouden ten laatste af moeten zijn tegen 1 september; En de klant wenst dat deze bij haar worden afgeleverd.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Kaslotjes voor een carnavalsvereniging, Oost-Vlaanderen
te bedrukken 10.000 kras lotjes 5cm op 7 cm , wij leveren zelf het grafische aan Bobex kwaliteitscontrole: De klant is een carnavalsvereniging. De krasloten zouden af moeten zijn voor nieuwjaar.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folders voor jeugdbeweging, Vlaams Brabant
A5 boekje - 16 p - kleur - geniet Bobex kwaliteitscontrole: Is voor een jeugdbeweging. Offerte voor 4000 en 5000 exemplaren. Indien u een beetje in de buurt bent kan de klant zelf het transport regelen.
Promotiemateriaal
Limburg
Promotiematriaal voor een jeugdbeweging, Limburg
Ik zoek iemand voor het bedrukken van latjes (15 cm) met 3 kleuren (Achtergrond = rood, Tekst is wit en het logo wit met zwart). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van krasloten voor verkiezingscampagne, Antwerpen
voor een verkiezingsactie zou ik graag een postkaart/flyer laten drukken (A6 - front: full color - back: zwart) met op de voorkant een kraslaag (ca. 60 x 40 mm). Graag op papier met fsc-label en gedrukt met vegetale inkten. Bobex kwaliteitscontrole: De loten zouden klaar moeten zijn tegen eind Augustus. De klant levert zelf het ontwerp aan en kan ook het vervoer zelf regelen.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken voor actie educatief centrum , Antwerpen
10.000 bedrukte broodzakken (bij voorkeur 5000 voor groot lang brood en 5000 voor groot rond brood); recto verso, tekst 10 cm op 20 cm, 1 kleur (grasgroen ), tekst liggend; Bobex kwaliteitscontrole: Is een educatief centrum dat met een actie wilt beginnen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Affiches voor muziekgroep, Limburg
500 affiches witte letters op zwart papier waarop gedrukt staat: Paul Mc Cartney Tribute Band Er moet ruimte zijn (een wit vlak) waarop we locatie, datum en uur kunnen plakken) Bobex kwaliteitscontrole: gaat over een muziekgroep. Zoeken naar affiches die ze op deze manier meerder keren kunnen gebruiken. Geen afbeeldingen of dergelijke, enkel witte tekst en wit vierkant.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Krasloten voor theatherbedrijf, West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het leveren van krasloten. Afmetingen: +/- 70mm x 110mm (mag afwijken naar boven of beneden), loten moeten liefst op stevig papier of karton. Bobex kwaliteitscontrole:Oplage: 10.000 exemplaren waarvan 5000 loten met onder het "te krassen gebied": :-( smiley en 5000 winnende loten met onder het "te krassen gebied": een flesje maes opgedrukt. Graag een prijs voor dubbelzijdig f/c. Ontwerp wordt door ons drukklaar aangeleverd.
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van Tote bags, Limburg
Ik ben op zoek naar een leverancier voor +/- 100 bedrukte stoffen tassen (tote bags), standaard formaat, 1/2/3/4/5 kleuren (afhankelijk van de prijs). Het ontwerp wordt door mij zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een soort shopping bag die bedrukt moeten worden.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van Porselein , Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat porselein verkoopt én kan bedrukken met onze huisstijl. Het gaat om 500... - koffietassen - ondertasjes - dessertborden - gewone borden Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan om 500 stuks van elk, dus 500 koffietassen, 500 onder tasjes enz... Gaat over een nieuw cultureel centrum da geopend wordt
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken kartonnen A4 borden voor kleuradvies centrum
quadri A4 maco glanzend - 240 gram Bobex kwaliteitscontrole: het gaat over een centrum voor kleuradvies, willen kartonnen borden laten drukken, om zo te helpen juiste kleur aan te bevelen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken stickers voor Oost-Vlaanderen
Ik heb stickers nodig in kleine oplage (per3) die 50 cm hoog zijn en 100cm lang zijn. Deze moeten op zeilen worden gekleefd Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier om grote staande spandoeken, te bedrukken voor een festival.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Rally platen drukken voor West Vlaanderen
50 rallyplaten gedrukt in quadri Bobex kwaliteitscontrole: Rally platen zijn de platen die aan wagens gehangen worden, onderwerp is gemaakt en kan aangeleverd worden. De platen zouden echter tegen 15/08 al klaar moeten zijn.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van verkiezingsdrukwerk, West-Vlaanderen
Voor verkiezingsdrukwerk een kleine krant drukken Bobex kwaliteitscontrole: de klant wenst twee prijsoffertes een voor de krant te drukken in zwart wit en een voor volledig in kleur
Speciaal drukwerk
Geen regio
Lidkaarten voor een club
Beste meneer, mevrouw, Ik zou graag lidkaarten wensen voor onze club en vroeg mij af of u mij kon antwoorden op de volgende vragen: - Wat is de minimum oplage voor kaarten met de grootte van ong. een bankkaart? - Wat is de kost per stuk en in totaal? (excl en incl BTW) - Wat voor materiaal wordt er gebruikt voor de kaart? - Welke mogelijkheden hebben wij tot grafische designs? Indien u meer informatie vereist kunt u mij altijd mailen. Dank bij voorbaat. Bobex kwaliteitscontrole: De clubkaarten zouden , indien mogelijk, gedrukt moeten worden in een hard martiaal vergelijkbaar met een bankkaart.
Speciaal drukwerk
Limburg
Consumtiebonnen voor reeks evenementen , Limburg
Afscheurbare consumptiebonnen op rol, met eigen bedrukking. 15.000 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Deze consumptiebonnen zouden in een reeks van evenementen worden gebruikt. De klant werkt in opdracht van een vzw en kan zelf geen blanco bonnen aanleveren.
Reclamemateriaal ontwerp
West-Vlaanderen
Freelance medewerker gezocht voor sanitair bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zoeken, ter versterking van ons grafisch team, een freelance medewerker die op vrij regelmatige basis zich kan verplaatsen naar Kortrijk waar onze kantoren gevestigd zijn. Wij zoeken iemand creatief, stressbestendig en met voldoende kennis van de recente opmaakprogramma's (Indesign, Illustrator, Photoshop). De persoon die we zoeken moet perfect in staat zijn een briefing te vertalen naar creatieve concepten en ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Indien interesse, gelieve de klant persoonlijk te contacteren. Merci.
Speciaal drukwerk
Limburg
werfborden voor bouwberdijf in Limburg
werfborden Bobex kwaliteitscontrole: Is voor reclamedrukwerk van een bouwbedrijf. Voor ontwerp zie beneden. Het martiaal is een hard plastic mer een zachte en een ruwe kant.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben goed geholpen. De Bobexmedewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon. Ik kan deze serv..."

L. Laeveren

"Goeie manier om verschillende offertes te krijgen in korte tijd."

P. Van Breedam


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.