Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukkerij: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukkerij-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van een kleurboek
Ik zou graag een kleurboek laten drukken van ongeveer 25 pagina's tegen een goedkope prijs. Dit op A4-papier. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken maandelijks magazine
Ik ben op zoek naar een drukker voor een maandelijks magazine. Open A3 - gesloten A4 Schoongesneden, gevouwen, geniet, gebonden per 50 of 100, op paletten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 25.000 exemplaren voor deze klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Kraslotjes drukken voor handelarenbond West-Vlaanderen
Graag hadden wij een offerte gehad in verband met het drukken van kraslotjes 10 000 exemplaren 2000 winnende lotjes in totaal met 3 verschillende prijzen, verliezende lotjes allemaal hetzelfde! Bobex kwaliteitscontrole: Kraslotjes zijn een promotiestunt van een handelaarsbond, verder opdrachten kunnen volgen. Klant wenst zowel offerte zonder voorstel grafisch ontwerp en een offerte met voorstel grafisch ontwerp
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van verkiezingsdrukwerk, West-Vlaanderen
Voor verkiezingsdrukwerk een kleine krant drukken Bobex kwaliteitscontrole: de klant wenst twee prijsoffertes een voor de krant te drukken in zwart wit en een voor volledig in kleur
Speciaal drukwerk
Geen regio
Lidkaarten voor een club
Beste meneer, mevrouw, Ik zou graag lidkaarten wensen voor onze club en vroeg mij af of u mij kon antwoorden op de volgende vragen: - Wat is de minimum oplage voor kaarten met de grootte van ong. een bankkaart? - Wat is de kost per stuk en in totaal? (excl en incl BTW) - Wat voor materiaal wordt er gebruikt voor de kaart? - Welke mogelijkheden hebben wij tot grafische designs? Indien u meer informatie vereist kunt u mij altijd mailen. Dank bij voorbaat. Bobex kwaliteitscontrole: De clubkaarten zouden , indien mogelijk, gedrukt moeten worden in een hard martiaal vergelijkbaar met een bankkaart.
Speciaal drukwerk
Limburg
Consumtiebonnen voor reeks evenementen , Limburg
Afscheurbare consumptiebonnen op rol, met eigen bedrukking. 15.000 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Deze consumptiebonnen zouden in een reeks van evenementen worden gebruikt. De klant werkt in opdracht van een vzw en kan zelf geen blanco bonnen aanleveren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Lintmeters bedrukken voor bedrif uit West-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar 16 000 van uw goedkoopste lintmeters om te laten bedrukken met ons logo en link naar de website. Kunt u een offerte hiervoor opsturen? Bobex kwaliteitscontrole: Klant is op zoek naar lintmeters van 1m. Martiaal maakt niet veel uit.
Speciaal drukwerk
Limburg
werfborden voor bouwberdijf in Limburg
werfborden Bobex kwaliteitscontrole: Is voor reclamedrukwerk van een bouwbedrijf. Voor ontwerp zie beneden. Het martiaal is een hard plastic mer een zachte en een ruwe kant.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakbedrukking voor actie van de gezinsbond
Ik wens een broodzakkenactie te ondernemen waarbij op beide zijden in één kleur een tekst met logo's zou staan. Voor een niet commercieel doel. Het zou gaan over een 25.000 stuks Bobex kwaliteitscontrole: De actie zou plaatsvinden in het najaar, oktober - november, na de verkiezingen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedruken voor actie Oxefam
Goedendag, Voor een actie waarbij wij boterhammen met choco zullen uitdelen aan toevallige passanten, zijn we op zoek naar ecologische zakjes waarin we 1 boterham kunnen verpakken. We willen op deze zakjes graag een boodschap drukken. Heeft u eventueel een product in uw assortiment dat hiervoor geschikt zou zijn? Zo ja, kunt u me aub volgende info bezorgen: - De prijs voor 10.000 / 20.000 / 30.000 / 40.000 stuks bedrukt in 2 of 4 kleuren - Per hoeveel stuks zitten ze verpakt? - Wanneer moeten wij de bestelling plaatsen indien we ze willen ontvangen op ten laatste 13/9? - Wat is de bedrukbare oppervlakte Alvast bedankt voor een snelle reactie! Bobex kwaliteitscontrole:Actie zelf vindt plaats op 13/9 dus tegen dan zouden alle broodzakjes gedrukt moeten zijn. Het aantal broodzakjes en het aantal kleuren waarin ze gedrukt zouden moeten worden hangen volledig af van wat er in het budget past.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Prijsofferte 1.000 krasloten
Ik ben op zoek naar een drukker voor het vervaardigen van 1.000 krasloten. Bobex kwaliteitscontrole: Dit naar aanleiding van een wedstrijd. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit Antwerpen.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken checklist en logboek
Er zouden 2 producten gedrukt moeten worden: één keer 5 bladen A4 r/v (9 pagina's): Checklist brandveiligheid en één keer 1 blad A4 r/v (2 pagina's): Logboek brandveiligheid. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst een offerte voor zowel 7500 als 8500 als 10000 exemplaren. Bedankt voor de prijsindicatie.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken cd hoesjes
Ik heb 200 cd-hoesjes nodig voor een single cd, in 2 kleuren (rood/zwart) bedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: De cd-hoesjes zouden uit karton moeten worden vervaardigd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Offerte drukken scheurkalender
We zijn op zoek naar een scheurkalender om af te geven als relatiegeschenk. Het gaat hier dus over 365 pagina's met telkens een ander 4 kleurenbeeld (door ons digitaal aangeleverd). Het formaat mag standaard zijn, in geval hier een standaard in bestaat. Zoniet, dachten wij aan ongeveer 15cm x 8cm. Bobex kwaliteitscontrole: Deze aanvraag werd gedaan door een kunstgalerie. Graag hadden zij het prijsverschil geweten in geval de oplage 100.000, 200.000 of 275.000 stuks zou bedragen. Het betreft hier kleurendruk.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van flyers voor bedrijf in Meerhout
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een flyer, met voorkant bedrukt & achterkant met aangeleverde dia's (zie bijlages). Daarbij ook nog het drukken van deze twee dia's op een pagina (A2 formaat). Materiaal leveren we zelf aan (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen, gespecialiseerd in het onderhoud & renovatiewerken.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Overbrengen van design op stof
Voor een display zijn wij op zoek naar een firma die ons eigen design kan overbrengen op stof om de diplays te bedrukken. (2 zuivere kleuren) In eerste fase een enkele m2 voor het protoype, in de toekomst 50 of 100 lopende meter. Het dessin werd vectorieel opgemaakt en kan als pdf bezorgd worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een grafisch designer in Sint-Amandsberg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Aankondiging event
Leverancier gezocht voor het drukken van een strooifolder voor de aankondiging van een event, A4 formaat; 1 vouw; grammage: iets dunner als kopieerpapier; druk in lichtblauw,donkerblauw,zwart & wit. Bestanden worden zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Laakdal, gespecialiseerd melkveebedrijf in provincie Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsopgave voor een oplage van zo'n 10.000 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van flyers
Gezocht: leverancier voor het drukken van flyers, 2x A5 staand, recto/verso bedrukt full colour; 135gr glanzend papier; 1 vouw in het midden = 2 luiken. Oplage: 2.500 & 4.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Materiaal wordt door de klant aangeleverd, deze is gelegen in Wolvertem. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders voor een huis-aan-huis verdeling
Tegen oktober - november 10.000 folders voor een huis-aan-huis verdeling in de gemeente Balen en deelgemeente Olmen. Folder recto verso gedrukt in kleur op dik papier. Geleverd bij bedrijf of post kantoor van Balen. Lay-out gemaakt in Word. Bobex kwaliteitscontrole: graag folder, witte achtergrond, zwarte lettertype, blauwe hoofdingen met witte tekst + afbeeldingen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vond de dienst zeer professioneel en ik ben er heel tevreden over. De service was zeker in ..."

N. Baelen

"Tevreden, snel enkele voorstellen gekregen. Ga dit nog gebruiken."

K. Planckaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.