Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukker gezocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukker gezocht-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een bedrijfscatalogus
Prijsvraag voor drukwerk voor een bedrijfscatalogus. Deze bestaat uit 212 pagina's binnenwerk + 4 covers. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren. Deze klant had ook graag een proefdruk ontvangen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Een brochure van 6 pagina's waarvan de middelste pagina's volledig uitgaan naar tekst en beetje foto's de voorkant één grote foto denk ik en achterzijde ook over hetzelfde de overige pagina's gaan allemaal advertenties zijn van verschillende zaken, reclame dus. Bobex kwaliteitscontrole: Het wordt een reclame brochure met als hoofdzaak de middelste pagina in de kijk te zetten en de bijkomende zaken als steun. Bedankt voor uw prijsopgave voor een eerste oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken van flyers voor Brusselse wijnimporteur
flyers Bobex kwaliteitscontrole: Is een importeur van wijn.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een reisbrochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een reisbrochure. Bobex kwaliteitscontrole: Deze telt ongeveer 154 pagina's en graag uw offerte voor een oplage van 20.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken brochure of catalogus met bestelbon
Ik had graag een offerte ontvangen voor het drukken van een brochure of catalogus met bijhorende bestelbon. Gesloten: A5-formaat, open: A4-formaat (?) Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant voor 5.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Afdrukken Quiker guide
Wij wensen een Quiker guide van onze zelf-gemaakte smartphone af te drukken. Betreft een guide van 32 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor 650 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken checklist en logboek
Er zouden 2 producten gedrukt moeten worden: één keer 5 bladen A4 r/v (9 pagina's): Checklist brandveiligheid en één keer 1 blad A4 r/v (2 pagina's): Logboek brandveiligheid. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst een offerte voor zowel 7500 als 8500 als 10000 exemplaren. Bedankt voor de prijsindicatie.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van hardcover boek
Leverancier gezocht voor het drukken van hardcover boek, 64 pagina's; formaat 245 x 330; 170gr maco satine; quadri; afwerken met vernis; hard cover 3mm. Oplage 2.000 exemplaren + 500 in meer. Bobex kwaliteitscontrole: vierde offerteaanvraag op Bobex.be. voor een beauty & glamour bedrijf gelegen in Gent. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van flyers voor startende zelfstandige
Ik ben startende zelfstandige en had om reclame en naambekendheid graag flyers gehad om in de brievenbussen te steken. Ik had gedacht aan een A5 formaat zwart op wit druk. Dus geen speciaalheden. Ikzelf heb nog geen voorontwerp hoe het er moet uitzien dus graag een voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijs voor 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 formulieren. Zelfstandige actief, voornamelijk isolatiewerken. Alvast bedankt voor uw offerte.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken reclamefolder
Wij zoeken een leverancier voor het drukken in kleurendruk van een folder A3-formaat, in drieluik gevouwen, 250gr/m², halfmat papier,afwerking: rillen. Ik zal de tekst zelf aanleveren. Graag het drukken van 2.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Limburg, gespecialiseerd in zwembaden. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Reageren online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Brochure kunstgallerij
Wij zoeken een dienstverlener voor het drukken in kleurendruk van een foto brochure van een 14-tal pagina's (cover inbegrepen), 210mm x 210mm. Cover: 200gr/m²; binnenpagina's: 150gr/m², papier: halfmat. Wij zorgen zelf voor een PDF-document. Oplage van 500 tot 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een kunstgalerij gelegen aan de zee, graag een prijsopgave, reageren mag online of via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
DRINGEND Drukken van teamwear voor sportvereniging
Ik ben dringend op zoek naar een drukker voor de teamwear die bestaat uit :56 blauwe shirts die wit bedrukt moeten worden en 10 witte shirts die blauw bedrukt moeten worden. Elk shirt moet een nummer hebben en moet voorzien worden van 8 logo's van sponsors. Tevens 60 witte shorts die moeten voorzien worden met 3 logo's in blauwe druk. Tenslotte 53 Sweaters moeten voorzien worden van ons clublogo in blauw. 50 Sporttassen moeten ook voorzien worden van ons clublogo in wit. Competitie herbegint op vrijdag 10 september. Drukwerk moet klaar zijn UITERLIJK tegen 9 september 2010. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een sportvereniging gelegen in de provincie Limburg. Al het textiel materiaal is van het merk Lotto. Graag een gedetailleerde prijsopgave via deze site. Met dank.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken Flyers A5
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 400 A5 flyers. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/06/2008: Offerte aanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken A5 flyers
Recto verso flyer A5 glanzend minstens 200 gram - 15.000 stuks. Bobex commentaar, op 05/06/2008: Tiende offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte voorstel.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Brochure drukken over drijvende steigers
Brochure over drijvende steigers in twee versies: 1. Nederlands - Frans 2. Engels - Duits Vierkleurendruk. A5-formaat Totaal 40 pagina's, inclusief de cover (4 pagina's) Cover moet worden uitgesneden uit groter formaat, er is nog een extra stuk aan voor cd-rom in te plaatsen, dat geplakt moet worden. Offsetdruk! De cover is met delen diepdruk in het zilver (lijnen en logo) Gebruik van een 8-tal kalkpagina's. Mogelijkheid moet bestaan om deze steeds te kunnen bijbestellen. Offerte gevraagd voor 1.000 stuks van de eerste versie. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/05/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte en eventueel een afspraak, een proefdruk na overleg en aanlevering project.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken mooie catalogus
Al onze nieuwe materialen in een mooie catalogus laten drukken. Het zijn een 500 producten. Deze catalogus zal verdeeld worden in België en Nederland. Het zou onze eerste catalogus zijn. Dit moet op A4 formaat. Vergelijkbaar met een catalogus van de macro en dergelijke. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/05/2008: Bedankt voor uw offerte voor een oplage van 5.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken A4 brochure
A4 als drieluik gevouwen in dubbelzijdige fullcolor met een los inlegvel van 1/3de A4 Voor zowel de A4 als het inlegvel geldt: Donkerblauwe achtergrond zonder witte randen. Brochure bevat foto's van schilderijen en texten. Brochuren gevouwen, inlegvel op maat gesneden zodat deze in de drieluik past. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken jaarboek
De laatstejaars van onze school zouden graag een jaarboek hebben. - Aantal: +/- 160 - Pagina's: +/- 170 - In kleur - Gebundeld Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 29/04/2008: Bedankt voor uw spoedige prijsopgave voor deze klant. Als studenten zijn ze op zoek naar een prijsvriendelijke oplossing.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van verschillende leveranciers, heel bruikbare offertes ontvangen."

"Zeer gemakkelijk, handig om prijsvergelijkingen snel uit te voeren."

H. Comyn Henk


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.