Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukker folder: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukker folder-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukker in onderaanbesteding
A6 Flyers: - 10.000 stuks - 250 - 300 gr - recto verso ander ontwerp - full color B1 Affiches: - 1000 stuks - 135 gr - één kant bedrukt - full color Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukker die ook zaken uitbesteed van klanten die bij hem aankloppen met een opdracht. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken A5 flyers
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van A5 flyers. Oplage: 20-30 of 40.000 ex per week, 28 weken lang. (28 verschillende flyers) Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gevestigd in Nederland die Bobex op regelmatige basis gebruikt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
We zouden een 5000 folders willen laten drukken om nadien met de post te versturen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is er nog niet uit of het formaat A5 of A6 moet zijn, dat is afhankelijk van de kostprijs. Alvast bedankt voor de prijsopgaves.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van flyers voor startende zelfstandige
Ik ben startende zelfstandige en had om reclame en naambekendheid graag flyers gehad om in de brievenbussen te steken. Ik had gedacht aan een A5 formaat zwart op wit druk. Dus geen speciaalheden. Ikzelf heb nog geen voorontwerp hoe het er moet uitzien dus graag een voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijs voor 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 formulieren. Zelfstandige actief, voornamelijk isolatiewerken. Alvast bedankt voor uw offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken folders
Graag een leverancier voor het drukken van folders, A4 formaat dubbelzijdig, 6 luiken, 3 vouwen, bedrukt in 6 kleuren, standaard papier. Materiaal leveren we zelf aan. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een summiere offerte via Bobex of mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Offerte voor drukken van 100.000 folders
Folder A4, 8 bladzijden, blinkend papier 70gr, met foto's en (tweetalige) tekst. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een A3 gevouwen tot A4. Het materiaal zal door deze klant geleverd worden maar ze verwachten wel hulp voor lay-out etc. Bedankt voor uw offerteopgave voor het drukken van 100.000 folders en met levering in het Brusselse.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Mailing menu's en thema's restaurant
Wij willen graag een mooie maar budgetvriendelijke gedrukte uitvoering van onze menu's om te verspreiden o.a. via onze mailing naar bestaande en nieuwe klanten. Onze huisstijl is tijdloos en ongedwongen. We houden van gezelligheid en willen dat ook laten uitschijnen. Jong en oud zijn bij ons welkom voor zowel een korte lunch als een uitgebreid diner, maar uit het oog is uit het hart dus daarom zou het niet slecht zijn om ze af en toe nog eens te herinneren aan onze activiteiten. Daarom moet ook duidelijk zijn dat niet enkel menu's verkrijgbaar zijn. Er kan ook aan de kaart gegeten worden, of een van onze suggesties kan gekozen worden. Voor elk wat wils... Bobex kwaliteitscontrole, op 07/11/2008: Tweede aanvraag van dit Oostvlaams restaurant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 2000 max 8000 folders.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Dit was een heel leerrijke ervaring."

I. Van Caeneghem

"Perfecte service!"

B. STAINIER


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.