Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukker cataloog: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukker cataloog-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een productcatalogus
Wij wensen een product catalogus te laten ontwerpen en drukken. Meer info over onze producten vindt u op onze website. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een offerte voor een magazine van 100 pagina's en dit in een oplage van 5.000 - 15.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken brochure
Wij willen een brochure laten drukken van 30 bladzijden (incl.cover) A5. De binnenkant quadri of zwart-wit, de cover quadri. De gelay-outte pdf wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een scholierenkoepel die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw offerteopgave voor 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken werfbrochure
Graag wil ik een offerte aanvragen voor het drukken van onze vernieuwde Russische werfbrochure. Wij zouden deze graag in ons bezit hebben op 1 maart 2011. Wanneer moeten wij deze dan eventueel aan u aanleveren? Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 1000 Brussel. Bedankt voor uw prijsopgave en leveringstermijn voor een oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken brochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een brochure van een 20-tal pagina's 1x per jaar (voorjaar). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een bankkantoor uit Antwerpen. Oplage: +/- 3.000 exemplaren. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken + ontwerpen catalogen
Wij zijn op zoek naar een drukker die tegen een hele goed prijs onze catalogen kan afdrukken. Eerst in kleine afnamen daarna grotere afnamen. Deze zouden volledig door uw diensten moeten opgemaakt worden. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken kataloog
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 3.000 katalogen, 245 bladzijden, A4, 80 gr mat recto verso, full color, ingebonden. Bobex kwaliteitscontrole: Het materiaal zal door deze klant aangeleverd worden in PDF formaat. Bedankt voor uw gedetailleerde prijs offerte.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van catalogus
Wij wensen een nieuwe catalogus te laten maken voor een bepaald gedeelte van ons leveringsprogramma. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Zij willen er 1000 tot 2000 stuks laten drukken.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de bobexdiensten."

J. Van Humbeeck

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten en hoop later nog met een aantal van de offerte-ind..."

M. De Zitter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.