Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukker brochures: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukker brochures-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken brochure
Wij willen een brochure laten drukken van 30 bladzijden (incl.cover) A5. De binnenkant quadri of zwart-wit, de cover quadri. De gelay-outte pdf wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een scholierenkoepel die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw offerteopgave voor 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van bedrijfsbrochure
Ik wil een bedrijfsbrochure laten maken + inbinden (A4-formaat, 8 pagina's, 4-kleurendruk). Ontwerp om te starten zal bijgevoegd worden. Indien mogelijk mag er ook een nieuw ontwerp voorgesteld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Dit voor een transportbedrijf gelegen in Vlaams Brabant. Graag een voorstel voor een 250-tal exemplaren om te beginnen.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken brochure - Dringend offerte!
Leverancier gezocht voor het drukken van 50.000 brochures, 16 pagina's selfcover, A3 (open); A4 (gesloten), 150 of 200gr HV gesat. maco, tweezijdig full colour, geniet gebrocheerd. Wij leveren Cert. PDF aan. Oplage: 50.000 exemplaren, graag prijs per 1.000 exemplaren meer. Graag een offerte per mail 28-1-2011 voor 12u!!! Bobex kwaliteitscontrole: grafisch intermediair gelegen te Nederland, heeft reeds meerdere prijsaanvragen verzonden via Bobex BelgiŽ en is op zoek naar binnen en buitenlandse leveranciers voor een van zijn klanten, levert uitsluitend B2B. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukwerk brochure
Leverancier gezocht voor het drukken van een brochure, 24 bladzijden selfcover (graag ook een prijs per 4 bladzijden meer), gesloten formaat: B22cm x H30cm, Lessebo Design White 170gr ( wordt verdeeld door IGEPA) een andere papiersoort kan, op voorwaarde dat ze aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet, gelieve dit dan op de offerte te vermelden, quadri r/v, schoonsnijden, 2 nietjes. Drukklare PDF bestanden worden aangeleverd. Oplage: 5.000 exemplaren, graag ook een prijs voor 7.500, 10.000 exemplaren en prijs per 1.000 exemplaren meer. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier bij Bobex sinds 2002, bedrijf gespecialiseerd in doeltreffende communicatie. Graag een correcte offerte volgens de gegevens. Geen afwijkende voorstellen in formaat of papierkeuze tenzij u dit als tweede offerte er aan toe voegt. Reageren kan is mogelijk via Bobex. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Drukken brochure
Graag het drukken van een brochure, 36 pagina's cover inbegrepen, full colour, 2 nietjes, A4 formaat - druk 4/4, 120 ŗ 135gr, halfmat (gloss), opdracht 3x per jaar. Bestand wordt aangeleverd in PDF. Bobex kwaliteitscontrole: vierde offerteaanvraag op Bobex, vereniging van leraren in de eco. Graag een gedetailleerde offerte, enkel via bobex website. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken catalogi
Wij zijn op zoek naar een drukkern voor 85.000 catalogi, quadri brochure 56+4 pgs, 1 versie Formaat Gesloten: 285x210mm Open: 570x210mm Papier binnen: 80 gr Cover: dikker, 135 g? Ander voorstel? 2x nieten in rug, verpakking in dozen Bobex kwaliteitscontrole, op 16/09/2009: Deze klant is gevestigd te Willebroek. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Brochures drukken
Wij zijn een jonge onderneming die diensten en programma's aanbiedt aan bedrijven om werknemers te stimuleren tot meer lichaamsbeweging. Om onze diensten bekend te maken willen wij o.a. gebruik maken van een kwaliteitsvolle informatiebrochure. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/07/2008: Bedankt voor uw offerte voor een oplage in eerste fase van 100 ŗ 200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken brochures
Wij wensen 1.000 brochures (52 pagina's) op stevig papier in fullcolor recto/verso te laten drukken voor een van onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/04/2008: Offerteaanvraag van een klant die ook ingeschreven is als leverancier op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Het is een handige manier om verschillende offertes te kunen vergelijken."

D. Van de Putte

"Ik ben aangenaam verrast over de diensten van Bobex. Er is een goede controle op de betrouwbaa..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.