Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken van stickers: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken van stickers-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Rally platen drukken voor West Vlaanderen
50 rallyplaten gedrukt in quadri Bobex kwaliteitscontrole: Rally platen zijn de platen die aan wagens gehangen worden, onderwerp is gemaakt en kan aangeleverd worden. De platen zouden echter tegen 15/08 al klaar moeten zijn.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers - 2 versies
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers in 2 versies waarvan 1x zwart bedrukt en 1x wit bedrukt. Elk 250 exemplaren. Formaat: 12,5x3,5cm. Transparant voor op auto's te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Leuven, graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken wegwijzers
We zijn op zoek naar enkele op maat gemaakte wegwijzers om onze gasten te leiden tijdens een event die doorgaat op 30 juni 2011. Afmetingen: 500mm lang/ 200mm hoog; druk in quadri. Graag een voorstel voor grafisch ontwerp. Oplage: +/- 15 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: adviesbureau in buitenreclame gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukken van stickers
Graag een offerte voor het drukken van een aantal stickers in verschillende afmetingen met twee verschillende bedrukkingen, zowel om binnen als buiten te kleven. Verschillende afmetingen: B24cm x H10cm, B12cm x H8cm, B12cm x H5cm, B6cm x H2.5cm. Grafisch werk leveren we zelf aan. Twee kleurenprint: pantone yellow en pantone reflex blue. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Brussel, deze wenst en oplage van 50 exemplaren voor de grootste stickers en een oplage van 100 exemplaren voor de drie andere afmetingen, totaal: 350 stickers. U kunt gerust uw offerte versturen via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken hoeksticker dvd case
Graag had ik van u een offerte ontvangen voor volgend sticker ontwerp: hoek sticker om in de rechterbenedenhoek van een dvd-doos te plakken, vorm : driehoekige sticker waarvan de 2 korte zijden 5cm meten, gele kleur, bedrukt in het zwart (tekst + logo). Dit in een goedkope uitvoering qua kwaliteit (stickers worden na enkele weken verwijderd dus hoeven niet lang mee te gaan). !!! Belangrijk: de stickers mogen absoluut geen lijmresten achterlaten bij verwijdering na X aantal weken. Kunt u mij staffel prijzen geven voor bovenstaande en eventuele prijsverschillen voor mono of full color bedrukkingen. Wij leveren het ontwerp zelf. Bobex kwaliteitscontrole: De sticker zal aan de buitenkant op plastic leaflet van de dvd case komen te staan. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken stickers
Graag het drukken in twee kleuren van stickers die ten eerste op textiel kleven en ten tweede waterbestendig zijn. Afmetingen sticker 1: 4cm x 1,5cm - sticker 2: 8cm x 3cm, van elk graag een oplage van 1.000 stuks. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van dak- en waterkerende systemen gevestigd in Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsofferte, reageren mag rechtstreeks via e-mail.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken stickers voor bestelwagens
Onze 2 of 3 bestelwagens zouden beplakt moeten worden met zwarte, MATTE letters van verschillende grootte (zie bijlage). Wij zijn op zoek naar een leverancier die enkel zwarte folie kan bedrukken, letters uitsnijden alsook de levering. Aanbrengen van de stickers op de wagens zullen we zelf doen. Afmetingen van het te bedrukken materiaal (zwarte folie): 436cm x 199cm. Materiaal wordt door ons geleverd (bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een theater gevestigd in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Reageren mag via e-mail of telefoon. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van stickers (tekst en afbeelding) om op een auto te kleven als reclame. Ongeveer een 40-tal letters. Tekst in 1 kleur, afbeelding: 2 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van events (circusartiesten, steltlopers, straattheater, vuuranimatie e.d.). Graag een een richting van de prijs via mail. Met dank.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers 1.000 stuks
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat op een zo goedkoop mogelijke manier stickers kan maken om aan te brengen op auto's e.d. De stickers met logo zouden een formaat moeten hebben van A7. Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor minimum 1.000 stickers. Let op: vanaf 14 september keer ik terug voor een paar maanden naar Oost Congo. Logo zal door ons worden aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: In het kader van de opstart van een ondersteuningscentrum voor kinderen en jongeren getroffen door de oorlog in Congo. Graag een prijsopgave via mail. Met dank.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van 1.000 plaktattoo's
Graag een leverancier voor het bedrukken van 1.000 plaktattoo's, deze in drie kleuren. Afmetingen: 4cm x 4cm. Ik zal zelf het document aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor en klant gelegen in de provincie Limburg. Graag een snelle reactie via e-mail. Met dank.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bestickering van wagen
Als klant ontvang ik graag een prijsofferte voor de belettering van een wagen. De URL van onze website moet erin voorkomen. Deze heb ik liever afgedrukt in witte letters. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag een offerte ontvangen voor wat betreft het aanmaken en aanbrengen van een sticker op zijn wagen.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"In de eerste week ben ik meteen gecontacteerd door 3 verschillende leveranciers. Goede service!"

N. Somers

"Gemakkelijk van gebruik en zeer hulpzaam!"

M. Fecheyr


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.