Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken van folders: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken van folders-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Flyers in A5 formaat
Ik had graag voor mijn nieuwe zaak een aantal flyers laten drukken in A5 formaat om de mensen kennis te laten maken met mijn zaak. Het betreft een enkelvoudige flyer met aan de voorzijde en achterzijde een druk. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folder
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van folders in A4-formaat die dan geplooid naar A5 kunnen worden. Het grafisch ontwerp wordt drukklaar doorgestuurd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst een 8000 exemplaren te laten drukken op luxepapier. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
We zouden een 5000 folders willen laten drukken om nadien met de post te versturen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is er nog niet uit of het formaat A5 of A6 moet zijn, dat is afhankelijk van de kostprijs. Alvast bedankt voor de prijsopgaves.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van folders
Graag offertes voor het drukken van folders, affiches, pamflets, standaard formaten, enkel document, standaard papier, 6 kleurendruk. Oplage: folders: 1.000; affiches: 200 & pamflets: 500. Voor meer info kunt u mij gerust even contacteren. Bobex kwaliteitscontrole: dierenspeciaalzaak gelegen in Limburg. De zaak is zo goed als klaar. Graag openingsreclame. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliŽnkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van folders
Graag ontvang ik een prijsofferte voor het drukken van 300 folders in A4-formaat. 1/2 van de folders in groen en zwart, hetzelfde voor blauw en groen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd in Assenede. Graag ook het aantal folders combineren met 250 etiketten (idem kleur als folders). Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van folders
Onze VZW is verhuisd en is een nieuwe folder aan het ontwerpen. We zijn op zoek naar een drukker die dat voordelig kan doen. Het zou gaan over een vijfluik-folder, waarvan de afmetingen van ťťn luik 10cm x 15 cm zijn. We dachten aan papier van ongeveer 200gr. Recto Verso gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/03/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijs opgave voor een 1.000-tal exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden. Ik kreeg snel een eerste telefoontje en heb een afspraak gemaakt. Dank voor de hulp."

A. Fobe

"Ik kreeg al vrij snel een heel aantal reacties waardoor ik voldoende offertes had om uit te kie..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.