Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken uitnodigingen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken uitnodigingen-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken uitnodigingen colloquium
Wij zoeken een drukkerij die eigen ontworpen uitnodigingen voor een colloquium wil drukken in beperkte oplage. Grammage: 300gr, druk: quadri, speciale afwerking: vouwen. Materiaal is bij ons ontworpen. Prijs + kwaliteit + levering (levertijd en prijs) technische specificaties, eventueel extra informatie over bijgaande enveloppen en antwoordkaarten (210 x 100 mm - flyer, zelfde kwaliteit maar slechts één zijde bedrukt). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen gelegen in Brussel. Graag contacteren via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van geboortekaartjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van geboortekaartjes, recto-verso, afmetingen: 25cm x 12,5cm (geplooid). Bedrukt in CMYK-kleuren. Eventueel wat voorstellen wat betreft de geschikte papierdiktes (200 à 250g?). Materiaal is beschikbaar op eigen pdf/X-1a. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Antwerpen. Graag een prijsofferte voor het bedrukken van zowel 100 - 150 als 200 stuks. Met dank.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukwerk op maat
Drukken jullie ook op maat? Ik heb een ontwerp voor een uitnodiging klaar voor een trouw op 3 juli en had dit graag laten drukken ergens begin mei. Het formaat is dichtgevouwen 105x105 mm en open 210x105 mm. Het koppel is er nog niet uit of het 1 of 2 kleurendruk wordt. Graag 70 stuks (recto verso) + 10 stuks tussenblaadjes (recto, 105x105, kalk). Met envelop. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Lotenhulle. Bedankt voor uw prijsofferte + leverdatum & plaats afhaling.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Uitnodigingen personeelsfeest
We willen een mooie, opvallende uitnodiging laten ontwerpen voor ons personeelsfeest met accenten in spotvernis. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie verder bij punt 3 in de offerteaanvraag voor meer details van afmetingen edm. Bedankt voor uw offerte voor een 300-tal exemplaren.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden

"Bobex heeft me goed geholpen bij het vinden van verschillende leveranciers."

D. VERLEYEN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.