Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
We willen 100 T-shirts (basiskleur geel of rood) laten bedrukken. Enkel de voorkant dient bedrukt te worden met logo (volledig zwart). Bobex kwaliteitscontrole: Klant had deze T-shirts graag nog voor 22 maart gehad. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts
Wij hadden graag twee offertes aangevraagd voor het drukken van t-shirts (B&C - Exact 150). Aantallen: 400 kinder t-shirts (50 van 5-6 / 100 van 7-8- / 100 van 9-11 / 150 van 12-14) 250 volwassen t-shirts (100 van M / 100 van L / 50 van XL). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een VZW uit het Gentse. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Loop t-shirts
Ik ben op zoek naar turquoise loop t-shirts, korte mouwen met zwarte opdruk. man 5 M en 10 L vrouw 5 S en 10 M Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 30 exemplaren met logo opdruk voor- en achteraan.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
T-shirts met reclame
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het bedrukken/borduren van een aantal t-shirts met reclame. 1-kleurendruk, ter hoogte van het borstzakje. Oplage: 100 witte t-shirts, maat XL. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Wervik, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Promotiekledij
Brussel
Drukken van t-shirts volwassenen + kinderen
Ik wil graag een offerte voor: 200 x T-shirt Regent unisex en 200 x T-shirt. Allemaal in koningsblauw. Met een opdruk vooraan in het geel (een logo) en opdruk achteraan (letters) ook in het geel. Bobex kwaliteitscontrole: gemeentebestuur Brussel. Graag uw prijsopgave via Bobex.be of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukking t-shirts en polo's
Wij willen 40 unisex t-shirts, 7 polo's voor vrouwen en 4 polo's voor mannen laten drukken. Vooraan moet er een kleine opdruk rechts boven komen en achteraan een grote opdruk in het midden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant vraagt om de polo's en t-shirts tegen midden oktober ten laatste geleverd te krijgen. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts voor dansoptreden in Lotto Arena
We zijn een Afrikaanse dans- en zanggroep uit Linkeroever met jongeren tussen 7 en 16 jaar en we beginnen stilaan in de media te verschijnen, zo stonden we in de Gazet Van Antwerpen en twee weken geleden kwamen we op man bijt hond. In april hebben we een optreden in Lotto Arena tijdens de basketmatch van de Antwerp Giants, daarom dat we er tiptop willen uitzien, daarvoor hebben wij nieuwe T-shirts nodig: - kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo & violet; - op de hele linkermouw moet de vlag komen van een Afrikaans land (elk kind vertegenwoordigt zijn land), in bijlage vindt u de namen van elk kind met het land die ze vertegenwoordigen. Op de achterkant van elk T-shirt moet ons logo komen, die mag mag evengroot zijn zoals op de foto in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: de link naar al de Afrikaanse vlagen vindt u hieronder aan bij vraag 4. Deze klant wenst ASAP een prijslijst waar de hoeveelheden T-shirts in vermeld staat zodanig dat de bestelling kan geplaatst worden. Indien er verdere vragen zijn kunt u gerust telefonisch contact opnemen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van t-shirts + vatkaarten
Voor een vat zouden wij graag weten wat het kost om 14 t-shirts en 1.500 vatkaarten te laten drukken. Op de t-shirts komt een opdruk van een bij met den biehal onder, en in letters wordt er op het t-shirt "khameel viert feesht" gedrukt. Afmetingen van de kaarten: 7.5 cm*10.5 cm, met grote opdruk vat 18 en de namen van de personen. T-shirts moeten bedrukt worden in 3 kleuren: geel, zwart en wit, kaarten bedrukt in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: een vat is een soort privé-fuifje voor jongeren die hun 18e verjaardag vieren. Graag een redelijk gedetailleerde offerte waar bijstaat wat voor voorbeeld we mogen opsturen om deze te laten bedrukken, gelieve te antwoorden via mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken t-shirts
Graag een leverancier voor het bedrukken van een 30-tal zwarte t-shirts waarvan 12 small, 12 medium en 6 large met daarop één groot logo met witte letters alsook één kleine logo met rode letters dit zowel op voor-en achterkant hetzelfde. Wij hebben deze t-shirts nodig voor een optreden op 12 december 2010. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een kapitaalkrachtige BV. T-shirts moeten klaar zijn tegen 08/09 december 2010. Graag een offerte, liefst via e-mail. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van T-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een 10-tal T-shirts van het merk Kustom Kit, model: Keyhole neck met onze logo. Graag het drukken van een woord op de mouw/borst, alsook een grote logo bedrukt op de rug. Kleur is gelijk. Maten liggen tussen de 36 en 44. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een leefschool gelegen in B-8670, provincie West-Vlaanderen. Graag een rechtstreekse prijsopgave. Dank u.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van promotiekledij
Graag het bedrukken van 100 t-shirts (kindermaten), 60 topjes (kindermaten) en 60 t-shirts zonder mouwen (kindermaten), deze in het rood en/of bordeaux. Zowel op de voorkant als ook de achterkant moet er een witte logo zichtbaar zijn. Eerder klein aan de voorkant en eerder groot aan de achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen te Kortrijk. Het logo wordt door de klant zelf aangeleverd.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts bedrukken
We wensen op een theatervoorstelling t-shirts te verdelen. De prijs mag dus niet te hoog zijn. We opteren voor een witte of lichtblauwe kleur. Opdruk in het blauw. We willen een women en men fit model, in de maten S, M voor vrouwen en M, L, XL voor mannen. We zouden graag achteraan ons logo willen plaatsen, vooraan een zin. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/07/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte voor 200 exemplaren, liefst met voorbeeldmogelijkheid.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft me geholpen een gepaste leverancier te zoeken."

K. Piessens

"Goede opvolging en dienst! Zeer tevreden!"

I. Isla Romero


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.