Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken stickers: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken stickers-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers voor gerichte jeugdbeweging
Voor onze shop hadden wij graag stickers laten maken, afmetingen: 28 cm x 28 cm om op MDF te plakken. Bedoeling: spel (om rad te maken), druk in 3 kleuren. Materiaal leveren we zelf aan (zie logo in bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een internationaal gerichte jeugdbeweging actief in Vlaanderen & Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van zelfklevers
Voor een goede klant van ons zijn wij op zoek naar zelfklevers van ongeveer 60 x 33 mm. De bedrukking is een logo, tekst in blauw en rood PMS. We hebben 3.000 stuks van versie A en 2.000 van versie B nodig (beide versies worden door ons aangeleverd). Graag in de loop van volgende week ontvangst van de stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukkerij in Rotselaar. Gelieve zo snel mogelijk een prijsofferte op te sturen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Kleine ronde stickers voor metalen doosjes
We zijn op zoek naar kleine ronde stickers met een diameter van 2 cm om op metalen doosjes te plakken. In de metalen doosjes zullen kaarsjes zitten. We zouden in eerste instantie 100 stickers nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole: voor de 5e grootste kerk ter wereld, gevestigd in Brussel. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van onderhoudsstickers
Wij zijn op zoek naar "onderhoudsstickers" (zie bijlage). Deze dienen bedrukt te zijn zodat de persoon na het onderhoud de maand, jaar en zijn initialen kan aanduiden op de sticker. Graag een informatie terug zodat ik deze vraag verder kan verduidelijken. Stickers van maximum 5 cm op 2 cm, deze mogen zowel op rol als op A4 formaat. Tekst & getallen in zwart, achtergrond gele kleur. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Austrian marktleider in communicatiesystemen. Dochtersbedrijf gevestigd in Vlaams Brabant. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Patches met jaartal '2011-2012'
Leverancier gezocht voor het drukken van patches met jaartal '2011-2012' erop - textiel. Afmetingen: 20mm bij 100mm. druk in zwart/wit. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging voor home- en kotstudenten van de buitencampussen van de Universiteit Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers voor verzending van goederen
Stickers in A5 formaat met ons bedrijfslogo en e-mail adres op. Doel: worden op kartons gekleefd bij verzending van goederen. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Bierbeek, provincie Vlaams - Brabant. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van kleeftattoos - dringend
Ik heb dringend 5.000 kleeftattoos nodig tegen 15 juli. Formaat 5 x 5 cm. Levering in Antwerpen Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van kleine klevertjes
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een 1.000 of meer, kleine stickertjes met naam, graag op geplastificeerd papier. 10 mm hoog bij 20 mm breed. Graag witte stickers met grijze letters. Het document kunt u bij ons opvragen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kapsalon in Tielt. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers
Graag zou ik weten hoeveel het zou kosten om 500 stickers zoals in bijlage te laten drukken, afmetingen: 50 mm x 100 mm. Bobex kwaliteitscontrole:voor een bvba in Overijse, graag een prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Graag uw beste prijs voor 200 stickers, afmetingen: 265mm x 90mm; rechthoekig, 2 kleurendruk; Oracal Hi-tack. Wij zullen zelf het materiaal aanleveren in PDF formaat. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gelegen in Izegem, gespecialiseerd in webdesign. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Stickers op wagen
Graag een prijsofferte voor stickers op een wagen. Wij beschikken over de basisbestanden in hoge resolutie 300dpi (Photoshop formaat). We hebben 2 versies van ons logo : * Een basisversie van het logo met basisafmetingen van (100%) 32 x 10 cm aan 300 dpi * De normale versie van het logo (met tekening band) met basisafmetingen van (100%) 32 x 24 cm aan 300 dpi Wij hebben het volgende nodig : * 1 x normaal logo voor motorkap wagen aan 300% van basisafmeting * 2 x basisversie van logo voor deuren van wagen aan 250% van basisafmetingen * 2 x normaal logo voor zijkant van wagen aan 75% van basisafmetingen * 1 x normaal logo voor raam achteraan aan 150% van basisafmeting Bobex kwaliteitscontrole: gebruik is vooral vooraan en zijkant van de wagen. Ook 1 sticker (zie omschrijving) op raam van wagen. Graag een prijs per formaat. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van autosticker voor schoonmaakbedrijf
Drukken van een autosticker voor reclame; aan te brengen op de zijkanten en op de achterkant. Merk: Ford Focus, logo (naam van bedrijf) ruitenwasser moet veranderd worden in schoonmaak, moet nog een telefoonnummer en een e-mailadres bij. Afmetingen: 1.500 x 500 (zijkanten) + Emmertje mag op de achterruit (1.000 x 500), daar mag ook een gsm-nummer bij; bollekes (800 x 400). Zie ook bijlages! Bobex kwaliteitscontrole: voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen. Graag twee kleurendruk (grijs & wit). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Leverancier gezocht voor het drukken in rood/zwart van stickers van zo'n 10cm op 15cm. Materiaal lever ik zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een minimumoplage. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Leverancier gezocht voor het drukken van een 1.000 à 2.000 stickers, formaat: 125*65 mm; kleurendruk - eigen ontwerp. Tijdstip zal afhangen van de prijsofferte. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers promotionele doeleinden
Ik ben op zoek naar een klein (rond vb.) type sticker dat je bijvoorbeeld op je auto kan plakken, maar die zich ook vrij makkelijk laat verwijderen zonder al het gedoe dat je normaal hebt. Weet u of er iets dergelijks bestaat? De gewenste grootte is met een diameter van 4 à 5 cm. De druk zou in full colour zijn, want dat moet echt wel goed zijn. Aan de andere kant, omdat de sticker zelf een promotioneel doel heeft, moet die niet 100% beste kwaliteit zijn of zo zijn dat die jaren lang meegaat. De gewenste afname zou 20.000 zijn. Hij zou op een raam van een auto kunnen geplakt worden, maar dus ook vrij makkelijk moeten kunnen verwijderd worden. Ik heb ook iets opgevangen van statische stickers, bij wrijving er makkelijker afkomen of dergelijke. Heb je daarover eventueel ook meer info binnen de hierboven vermelde specificaties? Als tweede ben ik op zoek naar een offerte betreffende reliëfstickers. Ik had graag prijzen ontvangen voor zowel een afname van 5.000 als 10.000 stickers, rechthoekig en ongeveer 8 cm breed en 3 cm hoog. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van transparante stickers
Ik heb transparante stickers met scratchlaag nodig. Het mogen ook vellen zijn die ik zelf doorsnij of mogen reeds op maat gesneden te worden. Deze zullen later gebruikt worden om op papieren bonnen te kleven die de afmeting van een bankkaart hebben en waarbij een code onzichtbaar moet worden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf die actief is in de IT. U kunt hen rechstreeks per email met hen contact opnemen. Dank u.
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukken van stickers
Graag een offerte voor het drukken van een aantal stickers in verschillende afmetingen met twee verschillende bedrukkingen, zowel om binnen als buiten te kleven. Verschillende afmetingen: B24cm x H10cm, B12cm x H8cm, B12cm x H5cm, B6cm x H2.5cm. Grafisch werk leveren we zelf aan. Twee kleurenprint: pantone yellow en pantone reflex blue. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Brussel, deze wenst en oplage van 50 exemplaren voor de grootste stickers en een oplage van 100 exemplaren voor de drie andere afmetingen, totaal: 350 stickers. U kunt gerust uw offerte versturen via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken hoeksticker dvd case
Graag had ik van u een offerte ontvangen voor volgend sticker ontwerp: hoek sticker om in de rechterbenedenhoek van een dvd-doos te plakken, vorm : driehoekige sticker waarvan de 2 korte zijden 5cm meten, gele kleur, bedrukt in het zwart (tekst + logo). Dit in een goedkope uitvoering qua kwaliteit (stickers worden na enkele weken verwijderd dus hoeven niet lang mee te gaan). !!! Belangrijk: de stickers mogen absoluut geen lijmresten achterlaten bij verwijdering na X aantal weken. Kunt u mij staffel prijzen geven voor bovenstaande en eventuele prijsverschillen voor mono of full color bedrukkingen. Wij leveren het ontwerp zelf. Bobex kwaliteitscontrole: De sticker zal aan de buitenkant op plastic leaflet van de dvd case komen te staan. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Full car wrap
Ik zoek een leverancier voor een full wrap van een grote jeep. Afmeting van de te bedrukken materiaal: gemiddeld 5m x 2m x 1,8m. Alles quadri bedrukt. Grafisch opmaak wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde prijsopgave via website of e-mail. Met dank.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
DRINGEND- Bedrukken van sticker voor bedrijfswagen
Graag had ik het bedrukken van een 6-kleuren druk sticker, deze om aan te brengen op de motorkap van een kleine bedrijfscamionnette. Andere zijden van de wagen zijn eventueel te bespreken afhankelijk van prijs/kwaliteit. DRINGENDE OFFERTEAANVRAAG. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een BVBA gelegen in Torhout. De klant wenst een sticker met afmeting: 30cm op 30cm. Het grafisch ontwerp is beschikbaar bij de klant, liefst zo vlug mogelijk (eind deze week indien mogelijk).
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van stickers voor fietsen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van stickers, deze om te kleven op fietsen die ik merkloos aankoop en daarna aan winkels verkoop. De frames van deze zijn zwart, stickers moeten dus in het wit worden bedrukt. Afmetingen stickers: lengte=25cm; breedte=5cm. Graag een prijsofferte voor verscheidene hoeveelheden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie West-Vlaanderen. De klant levert zelf het grafisch ontwerp aan op afbeeldingsformaat (JPEG).
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken van minstens 1500 stickers
Na aanleiding van onze nieuwe website die we zullen introduceren zouden we ook over minstens 1500 ronde stickers willen beschikken met een diameter van ongeveer een 4-tal cm om deze op al onze correspondenties te kunnen plakken. Liefst opgemaakt in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een organisatie dat zich bezighoudt met het overkoepelen van leerlingenraden in Vlaanderen. De klant levert het materiaal zelf aan in PDF-formaat.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Stickervel
Druk van A5 stickervelformaat met daarop verschillende kleine stickers die gemakkelijk individueel op een grote papieren kalender kunnen gekleefd worden. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 08/08/2008: Bedankt voor u prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken stickers
Sticker prijsstijging. Gelieve enkel een prijs te maken indien je het drukwerk zelf uitvoert. Geen doorverkoop van standaard drukwerk! Deze zullen op de cover van bestaande catalogussen gekleefd worden om een tussentijdse prijsstijging aan te melden. Zal eveneens met een begeleide brief meegestuurd worden naar bestaande klanten Bobex commentaar 29/05/2008: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 4.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satiné 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessant concept!"

T. Van Hende

"Aangename samenwerking met Bobex. Er werden mij enkele goeie oplossingen aangeboden."

J. HEYMANS


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.