Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken spandoeken: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken spandoeken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor op 2 wagens
Belettering voor op een camionette en een Renault Kangoo. Bobex kwaliteitscontrole: Ook het ontwerp dient nog gemaakt te worden. Bedankt voor uw voorstel.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken stickers voor Oost-Vlaanderen
Ik heb stickers nodig in kleine oplage (per3) die 50 cm hoog zijn en 100cm lang zijn. Deze moeten op zeilen worden gekleefd Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier om grote staande spandoeken, te bedrukken voor een festival.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Vlaggen van 1m op 1,5m
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor vlaggen van 1m op 1,5m. Zie bijlage voor het logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een vereniging uit Oostende. Bedankt voor uw prijsopgave voor voor 5 en voor 10 exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Drukken van spandoek voor vastgoedkantoor
Ik had graag een aanvraag gedaan voor een spandoek van 3 m breed op 2 m hoog, bedrukt en ook opgespannen op een frame om buiten te plaatsen. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Creatie vlag
Ik had graag een vlag laten maken met de afbeelding in bijlage als bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Klant wil een vlag van ongeveer 1m50 op 1m50. Hij is gevestigd in 3020 Herent, bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Prijsofferte autosticker en spandoek
Ik bezit een schoonheidsstudio in West-Vlaanderen. Graag wat meer informatie over een belettering van 1 auto en een spandoek aan mijn gevel. Op beiden zouden de naam van mijn studio moeten komen en het logo (beiden digitaal ter beschikking). De afmetingen van het spandoek is wat afhankelijk van wat u ter beschikking heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant te Izegem, provincie West-Vlaanderen. Is het mogelijk een prijsofferte door te sturen van de verschillende mogelijkheden (formaten) die u kan aanbieden? Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van cadeaupapier voor webshop
Drukken van cadeaupapier op vel, 50x70 cm. Graag de verschillende mogelijkheden qua papier. Onder andere printen of bruin kraftpapier,... Ook mogelijkheid tot dubbelzijdig printen. Kwaliteit papier: 90g/m2. We hebben een ontwerp klaar dat we half augustus al zouden willen klaar hebben. Bobex kwaliteitscontrole: Klant beschikt over webshop voor verpakkingsmaterialen te Elewijt. De klant had graag de leveringstermijn gekend. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Geen regio
Drukken van spandoek incl. frame
Leverancier gezocht voor het drukken van een spandoek, inclusief frame - afmetingen: 180 cm x 180 cm (spandoek zelf mag een 145 x 130cm zijn). Indien er een standaard frame bestaat die iets groter is, ook goed. Foto mag een template zijn, zee, oceanview, bos, ... Dient weerbestendig te zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Gent. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken wegwijzers
We zijn op zoek naar enkele op maat gemaakte wegwijzers om onze gasten te leiden tijdens een event die doorgaat op 30 juni 2011. Afmetingen: 500mm lang/ 200mm hoog; druk in quadri. Graag een voorstel voor grafisch ontwerp. Oplage: +/- 15 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: adviesbureau in buitenreclame gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Bedrukken van kunstof kleefband
Leverancier gezocht voor het bedrukken van kunststof kleefband van 38mm breed. Graag blauwe opdruk, op witte kleefband. Materiaal wordt door mij aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole:tweede prijsopgave op Bobex. Voor een papierhandel in Huldenburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Drukken van spandoek in PVC
Leverancier gezocht voor het drukken (2 kleuren) van een spandoek in PVC van 3 4m op 1m, deze zal aan de gevel bevestigd worden. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Leuven. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Leuke retro gadget voor personeelsfeest
Eind juni wordt er een personeelsfeest georganiseerd. Als verrassing naar de werknemers toe zouden we graag een leuke retro gadget willen geven als cadeau. Iets creatiefs en fun (en als het kan ook bruikbaar). Bobex kwaliteitscontrole: graag een 20 30-tal stuks. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van hemddraagtassen
Graag hadden wij prijs voor het bedrukken van hemddraagtassen ongeveer mt: 30 x (2 x 7.5) x 55 cm , 23 micron. Prijs zowel voor druk in 1 kleur en meer kleuren druk voor ongeveer 25.000 stuks, eventueel ook 50.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: traiteurdienst in Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Limburg
Sjaaltjes in katoen voor kinderen
Ik zou graag de prijs weten voor de aankoop en bedrukking in kleur van een 200 tal sjaaltjes in katoen voor kinderen. Afmetingen: 50mm x 50mm. Mogelijkheid klaar tegen uiterlijk 26 mei? Bobex kwaliteitscontrole: gemeentehuis, dienst sport. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Leverancier gezocht voor het drukken van stickertjes om op een folder te plakken, afmetingen 5cm bij 5cm. Tekst zie hieronder. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gestaltpraktijk gelegen in Antwerpen (hoofdvestiging) en Tilburg (NL). Graag een offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken van broodjeszakken
In het kader van onze middagactiviteiten, zouden we graag broodjeszakken bedrukken. We zouden er een 5.000 nodig hebben. Hoeveel tijd zou er nodig zijn om deze te kunnen leveren? Bobex kwaliteitscontrole: voor een openbare bibliotheek gelegen in Brussel. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de info.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts/hoodies
Ik en een groep van 30 personen gaan dit jaar naar Tomorrowland en zouden dit graag opfleuren door middel van t-shirts en hoodies te laten maken. Ons bedoeling is een witte achtergrond te gebruiken met vanachter ons logo in het groen en van voor onze naam ook in het groen te gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: klant had graag geweten indien u hem een offerte kon doorsturen met de prijzen en eventueel ook uw assortiment in kleuren. Dank bij voorbaat.
Relatiegeschenken
Limburg
Drankflessen
Ik zoek een drankfles (50cl) waarvan naast het etiket ook het dop aan te passen is. De drank zelf liefst in blauwe kleur (zie sportdrank blue ice). Het etiket 360 full colour bedrukking. De dop zou in 2 kleuren (helft blauw, andere helft geel) moeten met eventueel op elke helft een initiaal S en N (zie bijlage). Aantal: 500, indien meer nodig voor deze aanpassing mag u ook contact opnemen. Indien het niet mogelijk zou zijn om de volledige dop aan te passen, is het eventueel ook goed dat enkel de bovenkant bedrukt wordt zoals de afbeelding in de bijlage (van de originele offerteaanvraag) of dat het zelfde resultaat bekomen wordt d.m.v. een sticker boven op de dop. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe projecten. Graag een gedetailleerde offerte voor juni indien u hierbij kunt helpen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van scratch cards voor actie
Voor een actie zijn we op zoek naar een drukker die scratch cards (grootte van credit card = +/- 85mm x 50mm) kan drukken. Aantal nog te bepalen. Onder de "scratch" zit een bepaalde waarde. Enkele kaarten hebben een verschillende waarde. Belangrijk is: volgnummer op kaarten, waarden onder de scratchlaag moeten door ons gekend zijn (cfr volgnummer). Bedrukking recto/verso met logo en tekst. Graag zouden we de actie willen starten rond midden mei, vroeger is natuurlijk ook beter aangezien we dit ook moeten gaan voorbereiden. Bobex kwaliteitscontrole: aantal is nog te bepalen. Klant levert het logo en de te drukken tekst. Graag een gedetailleerde offerte voor dit bedrijf gelegen in Vlaams-Brabant. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken Waaier, 5 kaarten
Gezocht: leverancier voor het drukken van waaiers (zoals een verfkaart), 5 kaarten, 50mm x 150mm; druk in full quadri, recto; 350gr; voorzien van een koperen splijtpen bovenaan. Oplage: 300 stuks. Grafische bestanden worden aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: grafisch ontwerper gevestigd in Rekkem, provincie West-Vlaanderen. Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken op katoen voor kleinschalig mode project
Voor een kleinschalig mode project zoek ik een leverancier die kan printen in kleur op textiel (katoen en binnenvoering van tassen). 1m is al een succes, meer is absoluut zeker welkom. 1 kleurendruk tot multi kleur. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: graag levering in de regio Oost-Vlaanderen, tenzij alles via e-mail kan geregeld worden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken stickers voor bedrijf
Leverancier gezocht voor de bedrukking van stickers van zo'n 11,9cm op 8cm, wit/4 kleurendruk. Dit om aan te brengen op metaaloppervlaktes alsook plastieken oppervlaktes (olievaten + oliebidons). Graag een glanzend en beschermlaagje tegen externe omstandigheden (vuile handen, olie, e.d). Grafisch materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Bedrijf gelegen in Izegem, graag een gedetailleerde offerte voor een 5.000 tal exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van catalogus artikelen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van een catalogus, 120 pagina's A4 formaat; 80gr voor de inhoud, iets dikker voor de kaft; full colour; geniet(?). Materiaal wordt geleverd, deze is klaar om te drukken. Oplage: tussen 3.000 en 5.000 exemplaren, afhankelijk van de kostprijs. Deadline: mei 2011. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gespecialiseerd in het fabriceren van hondensportartikelen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Dringend drukken krasloten voor kunstproject
Leverancier gezocht voor het drukken van een 5.000 tal A6 OF A7 krasbiljetten (moet nog besproken worden), 170gr; druk in quadri. Materiaal wordt zelf aangeleverd in PDF-formaat. Bobex kwaliteitscontrole: dit in het kader van een kunstproject. Loten moeten klaar zijn tegen 03-05 aangezien opening. Graag een gedetailleerde offerte zo snel mogelijk. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Onbedrukte CD hoezen
Leverancier gezocht voor het kopen van 500 onbedrukte CD hoezen van zo'n 145mm x 145mm. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een eenvoudige manier om offertes te ontvangen."

C. Goossens

"Een handige manier om kennis te maken met leveranciers die je anders misschien zou overslaan."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.