Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken spandoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken spandoek-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van wagens en gevel
Belettering van 3 bedrijfswagens, 2 bestelwagens en gevel van een gebouw plus vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een startend bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Beletering voertuigen van een schilderszaak , Oost-Vlaanderen
Belettering van camionette en meerdere wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Het is een schilderszaak, betreft hier 1 bestelwagen en 3 personenwagens.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken voor festival ,Antwerpen
50 heras pandoeken met reclame van een festival op Bobex kwaliteitscontrole: Spandoeken voor over heras hekken te hangen. Voor reclame te maken op festivals. Ontwerp wordt aangeleverd door klant
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Drukken van spandoek voor vastgoedkantoor
Ik had graag een aanvraag gedaan voor een spandoek van 3 m breed op 2 m hoog, bedrukt en ook opgespannen op een frame om buiten te plaatsen. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Paneel voor aankondiging bouwproject
Voor de aankondiging van een bouwproject had ik graag een paneel (of een zeil) van 1m bij 3m laten maken. Het paneel/doek zou een foto moeten zijn van het vooraanzicht, met daarnaast wat algemene info over het project. Om het ontwerp op het paneel te plaatsen, zal ik een PDF-schets aanbieden van de voorgevel die dan kan ingekleurd worden om op het paneel te plaatsen. Het paneel mag zo snel mogelijk geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een bouwproject te Knokke, waarbij enkele appartementen te koop worden aangeboden. Graag uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Geen regio
Drukken van spandoek incl. frame
Leverancier gezocht voor het drukken van een spandoek, inclusief frame - afmetingen: 180 cm x 180 cm (spandoek zelf mag een 145 x 130cm zijn). Indien er een standaard frame bestaat die iets groter is, ook goed. Foto mag een template zijn, zee, oceanview, bos, ... Dient weerbestendig te zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Gent. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Spandoek voor opening van bloemenwinkel
Leverancier gezocht voor het drukken in 3 kleuren van een spandoek van zo'n 3m hoog op 2m breed met ijzeren frame om buiten te zetten (losse grond). Materiaal lever ik zelf aan eens ik de prijs ervan weet. Deze spandoek moet klaar zijn tegen de laatste week van april, m.a.w. week van de 25ste aangezien de winkel dan open gaat. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bloemenwinkel in Tessenderlo, provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Bedrukken spandoeken in frame
Drukken van twee spandoeken in frame voor de buitengevel waarvan een van 2,80m x 1m en een andere van 3,80m x 1,3m (frame is dan 20cm groter). Spandoeken bedrukt in full colour. We leveren zelf het ontwerp aan. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag op Bobex. Sportdienst is gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een offerte inclusief levering en plaatsing. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Spandoek bedrukken met gedichten
Ik ben op zoek naar een leverancier die een spandoek van 2x3 meter kan maken. Het spandoek zal worden opgehangen aan de buitengevel van de school. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De gedichten die op het spandoek moeten gedrukt worden, kunnen in een elektronisch formaat aangeleverd worden. Er dient slechts in één kleur te worden afgedrukt. Bedankt voor het opmaken van een offerte.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van verschillende leveranciers, heel bruikbare offertes ontvangen."

"Van aanvankelijk 4 voorgestelde firma's hebben er uiteindelijk 2 gereageerd."

I. Closset


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.