Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken servetten: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken servetten-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken servetten als geboortegeschenk
Wij zijn voor de geboorte van ons derde kindje op zoek naar een origineel geboortegeschenk, en hadden gedacht aan een pakje servetten met de naam en geboortedatum van onze spruit erop. Dit zou ongeveer 250 pakketjes vb 40 servetten betreffen, dus in totaal een 5000 6000 servetten. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een prijsofferte te ontvangen? Kan u ons ook zeggen, gezien het om een geboorte gaat, hoe snel jullie deze kunnen drukken en of een individule verpakking per vb 40 stuks mogelijk is? Bobex kwaliteitscontrole: De babyborrel is voorzien voor 27 november, daartegen zouden ze zeker gedrukt moeten zijn. Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte servetten voor evenement op 20-08-2011
Bedrukte servetten voor eenmalig gebruik tijdens een activiteit. Op de servetten komt het logo van onze vereniging en de naam van de soep die we tijdens de activiteit geven. De activiteit is al op 20 augustus. Dus levering voor die datum. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Antwerpse holebi- en transgendervereniging. Graag uw prijsopgave voor een 500-tal servetten. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van servetten & bekertjes
Wij zoeken een leverancier voor het bedrukken van servetten & plastieke bekertjes, 1 kleurendruk (zie logo in bijlage). Het materiaal zal door ons worden aangeleverd. Alvast bedankt voor uw offerte. Bobex kwaliteitscontrole: Bedrijf gelegen in Genk zoekt leverancier die 10.000 servetten en 7.500 bekertjes kan bedrukken met haar logo.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Papieren servetten bedrukken voor bedrijf in VL. BR.
Bedrukte papieren servetten, eerder luxe, geen goedkope servetten maar wel wegwerp. Misschien langwerpig of klein vierkant. Graag uw prijsopgave voor diverse hoeveelheden (300? 500? 1.000? ...) Deadline: eind juli 2011. Bobex kwaliteitscontrole: voor een van de grootste onafhankelijke aanbieders van grondafhandelingsdiensten in 35 luchthavens in vijf Europese landen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Servette per 20 stuks verpakt
Leverancier gezocht voor servetten per 20 stuks verpakt, 33 x 33cm, full colour bedrukt. Oplage: 30.000 50.000 stuks. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een absolute marktleider in Belgi in droge deegwaren en bloem voor brood. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Cocktail servetten voor kookatelier
Ik zou graag cocktail servetjes willen bedrukken met ons logo, 1 kleur, witte servetten, logo van ongeveer 5 op 5 cm. Oplage: tussen de 50.000 en 100.000 stuks, graag zo snel mogelijk! Bobex kwaliteitscontrole: voor een kookatelier in Drongen, provincie Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte. Klant had graag even willen weten wanneer dit klaar zou kunnen zijn. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van servetten
Leverancier gezocht voor het drukken van 1.500 2.000 servetten (gekleurd of wit) met opdruk (1 kleur). Logo kan eventueel in ander format toegestuurd worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een socio-culturele vereniging gelegen in Vlaams Brabant. Alvast bedankt voor uw offerte.
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukken servetten
Servetten bedrukt met ons logo 3 kleuren druk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft: 2 soorten, met 1 laag: 120.000 / jaar en de iets luxueuzere versie: 2 of 3 lagen: 60.000 / jaar. Bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de tweede keer dat ik me tot Bobex richtte. Algehele tevredenheid."

J. Cuyckens

"Heel tevreden. Ik heb een ruim aanbod aan offertes gekregen."

P. Franssens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.