Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken postkaarten: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken postkaarten-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Postkaartjes bedrukken
Wij zijn op zoek naar offset drukwerk. voorzijde 2x pantone, achterzijde 1x pantone. Papier: mat, vergeeld, ca. 300gr, zeer fijne egale korrel. Document geleverd als inDesign-formaat, gelaagd. Oplage: gemiddeld 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: klant had graag postkaartjes willen laten bedrukken, 105 mm x 148 mm, 3 kleurendruk. Graag uw richtprijs. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukken van geboortekaartjes
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van 150 200 geboortekaartjes (karton). Afmetingen: 40cm(breedte) x 10cm (hoogte). Graag aan de voorkant, 4 gekleurde vlakken van elk een tiental cm (blauw- geel- rood- groen) met 3 rillijnen. In elk gekleurd vlak komt een letter, wat de naam zal vormen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in B-8400, gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Graag een blanco achterkant (tekst). Ontwerp zal door de klant zelf aangeleverd worden, formaat in JPEG (photoshop).
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Postkaarten
Wij zijn op zoek naar 500 1000 postkaarten die zullen dienen als uitnodiging voor een kunsttentoonstelling. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/07/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Het moet lijken op de klassieke postkaart, zij verzorgen de opmaak. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken postkaarten
Ik ben op zoek naar drukwerk met name postkaarten recto verso, ik vermoed dat dit kan op licht karton en deze 4 stuks kunnen omvatten per A4-formaat. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/03/2009: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Drukken in 2 kleuren, aangeleverd in PDF-bestand. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van Bobex. Bedankt."

M. Houben

"Heel tevreden! De aanvraag werd vlot verwerkt en jullie stelden goede aannemers voor."

W. Picqueur


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.