Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken polo: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken polo-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Brussel
Drukken van polo's
Graag een polo in zelfde kleur, verschillende maten, met zelfde inscriptie achteraan en variŽrende vooraan op de borst. 48 hel-blauwe polo's met wit rugby inscriptie, vrouwen model (15) van S tot L; mannen model (33) van XL tot XXL. Bobex kwaliteitscontrole: graag achteraan in het groot rugby geschrift, vooraan op borstkas: functie van elk persoon. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Witte polo's zonder zakje
Ik ben opzoek naar 20 witte poloís zonder zakje in de maten medium en large. Deze zouden op de voorzijde aan de borst bedruk moeten worden met een logo. Kan u mij een offerte sturen voor aankoop en bedrukken van de poloís alsook een offerte voor de aankoop en het borduren van de poloís. Logo wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau gelegen in Vlaams Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Polo's met moderne pasvorm
Ongeveer 50 Polo's met een moderne pasvorm (slim fit) voor mannen in een 'nog niet bepaalde' kleur. Met een bedrukking van een logo aan de voorzijde en afhankelijk van de kostprijs ook op de mouw of op de achterzijde. We hadden gedacht aan 'zeefdruk' voor het logo, maar andere suggesties zijn welkom! Aan de voorkant van de polo hadden we gedacht aan een afmeting van ongeveer 10 x 5cm. Indien de kostprijs het toelaat zouden we graag nog een opdruk hebben op de mouw of op de achterzijde. Het logo bestaat uit twee kleuren. Deadline: uiterlijk tegen 20 mei 2011. Bobex kwaliteitscontrole: voor een scoutsvereniging gelegen in Beveren Waas. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Fijn, goed georganiseerd."

"Vriendelijke mensen aan de telefoon. Het systeem werkt ook: het is goed dat de mensen van Bobex..."

E. Van Hende


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.