Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken mappen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken mappen-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken harde kaften voor bedrijf te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar harde kaften met daarin een presentatiemap van mogelijk te reserveren recepties en feestformules. Binnenin een pagina of 5. Er moet ook plaats zijn om een CD'tje mooi in weg te bergen. Vooraan moeten de logo's van de zaken vermeld worden. Graag prijs voor de mapjes apart alsook met de inhoud erin vastgemaakt. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Antwerpen. Graag een A4 formaat, gewoon te openen als een boek. Kan u ook de meerkost geven als het naar boven zouden openen, dus meer een platliggende A4, eventueel iets kleiner? Alvast bedankt voor uw offerte voor een 100-tal exemplaren om te starten.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave budgetboxen
We zoeken een leverancier van "budgetboxen" (zij bijlage). Lichte, goedkope +/- 12 cm brede box( die kan staan) met indelingen of mogelijkheid voor hangmappen om thuisadministratie te ordenen. Deze box moet licht maar stevig zijn en niet duur, niet doorzichtig en makkelijk verplaatsbaar (met handvat). Hij is bestemd om mensen met financiŽle problemen te helpen om hun thuis administratie ordelijk te kunnen klasseren. Aantal: vermoedelijk een 100-tal voor het eerste jaar. Bobex kwaliteitscontrole: mogelijkheid om te bedrukken met een klein bedrijfslogo. BVBA in Oost-Vlaanderen, staat lokale besturen in diverse taken bij. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken informatiemappen
Snel, acuraat en vriendelijk geprijsd maar... kwaliteit is het meest belangrijke. - 700 stuks informatiemappen, gevouwen 310x310, plano 816x462mm, geheel in FC Gedrukt op 350 grs trucard duo gloss, eenzijdig voorzien van glanzend laminaat, Gerild en gestanst, mappen plano geleverd. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 04/04/2008: Bedankt voor uw spoedige prijsopgave voor deze Nederlandse klant.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een makkelijke manier om in contact te komen met leveranciers."

R. Rademaekers

"We hebben heel snel een reactie gekregen op ons verzoek naar offertes. De persoon die ons conta..."

F. Dreesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.