Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken magazine: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken magazine-drukken van tijdschrift, boek of krant

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van tijdschrift, boek of krantOfferte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van een kleurboek
Ik zou graag een kleurboek laten drukken van ongeveer 25 pagina's tegen een goedkope prijs. Dit op A4-papier. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken maandelijks magazine
Ik ben op zoek naar een drukker voor een maandelijks magazine. Open A3 - gesloten A4 Schoongesneden, gevouwen, geniet, gebonden per 50 of 100, op paletten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 25.000 exemplaren voor deze klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Brussel
Drukken van een krantje
We wensen een krantje te laten drukken van 6 pagina's recto verso, op A4 formaat, full colour. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 5.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van een maandblad
Magazine (muziektijdschrift) Maandblad 96 bladzijden (24 X 4)+ Cover (referentie = Storywood) Bobex kwaliteitscontrole: Per uitgave / per maand (11 magazines per jaar), graag uw offerte voor: 10.000, 20.000 en 40.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Drukken van pocketboek
Pocketboek Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant bezit een eigen opgezette uitgeverij en is nu op zoek naar een drukker om zijn eerste boek uit te brengen.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken van magazine
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een magazine van 24 pagina's. Document gesloten: 210 mm x 145 mm Document open: 420 mm x 290 mm Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 3.000 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van jaarlijks magazine
Wij zijn op zoek naar een drukkerij voor ons magazine dat 4 x per jaar moet gedrukt worden - 24 + 4 - 4/4 + cover recto glans uv lak - cover: 200 gr silk en binnenwerk 90 gr silk maco - 114.000 exemplaren 24 + 4 geniet - A3 open A4 gesloten. Wij leveren zelf drukklare pdf. Bobex kwaliteitscontrole: voor een eigentijds bedrijf dat zich specialiseert in grafisch werk. Graag een gedetailleerde offerte via de website of e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van tijdschrift muziekgroep
Prijsvoorstel voor het drukken van een tijdschrift, 20 pagina's, A4 formaat, quadri, graag dun & glanzend papier voor de binnenpagina's, cover graag ietsje dikker dan de binnenpagina's, geniet & gevouwd. Grafisch werk leveren we zelf aan. Deadline: drukwerk klaar tegen laatste week van januari (max 27/28-01-2011). Bobex kwaliteitscontrole: muziekgroep is op zoek naar drukker, dit voor het promoten van een nieuwe single die op 31 januari uitkomt. Deze tijdschrift zal worden uitgedeeld aan pers, televisie & radio. Graag een gedetailleerde offerte voor 200, 300 et 2.000 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Drukken brochures - grafisch intermediair
Graag een offerte voor het drukken van twee verschillende brochures, 100 pagina's waarvan 96 pagina's binnenwerk, 135gr HV silk maco, cover: 300gr HV silk maco, alles full colour, omslag eenzijdig persvernis/dispersielak (f.c. wissel tussen de beide versies), garenloos gebrocheerd (bij voorkeur PUR). Afmetingen: open - 24 x 17 cm, dicht - 12 x 17 cm staand. Aanlevering cert. PDF. Oplage: 2 x 10.000 exemplaren in 1 run. Bobex kwaliteitscontrole: Deze grafisch intermediair gelegen te Nederland heeft reeds meerdere prijsaanvragen verzonden via Bobex BelgiŽ en is op zoek naar binnen en buitenlandse leveranciers voor een van zijn klanten, levert uitsluitend B2B. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Brussel
Drukken van boek
Graag het drukken en lijmen van een boek bestaande uit 375 pagina's inclusief cover (harde kaft), A4 formaat, binnenpagina's: 100gr, full colour, pdf formaat ter beschikking. 50 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf te Brussel actief in de financiŽle sector. Graag een summiere offerte. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Drukken van magazine grote oplage
Wij willen 70.000 magazines in BelgiŽ laten drukken, 52 pagina's, cover: 170gr glossy, binnenwerk: 80gr, standaard papier, full colour. Afmetingen: 30cm x 20cm (dicht). Afwerking: 2 nietjes. We leveren zelf het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant wenst een zeer scherpe prijs te ontvangen. Bedrijf is gelegen in Nederland maar wenst samen te werken met een Belgisch leverancier aangezien veel goedkoper. Graag een offerte via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Makelaars magazine
Op vlak van drukwerk hadden we graag eens met een Belgische leverancier samengewerkt voor het drukken van een makelaar magazine in A4 formaat, 80gr, 32 pagina's inclusief cover, full colour en geniet. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een groot bedrijf gevestigd in Nederland. Graag een gedetailleerde offerte voor een oplage van 30.000 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Glossy magazine
Graag een prijs voor het drukken in gehaald full colour van een glossy magazine van 48 pagina's (150gr) + 4 pagina's (cover = 300gr), A4 formaat. Oplage vanaf 1.000 exemplaren, daarbij ook een prijs per 500 exemplaren erbij. Binding: geniet gebrocheerd. Aanlevering cert. PDF per pagina. Graag een gedetailleerde offerte met daarbij ook: meerprijs eenzijdig glans laminaat cover alsook een meerprijs voor eenzijdig UV lak all over cover. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Nederlands bedrijf. Graag een gedetailleerde prijsopgave liefst voor 20 oktober 2010. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Drukken van glossy magazine
Een glossy magazine van 68 pagina's / 72 pagina's (binnenwerk + cover) in een oplage van 8.000 / 10.000 exemplaren. Graag een prijs voor beide oplage. Graag bedrukt in full colour (CMYK). Grafische vormgeving wordt door ons gedaan. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zal dienen om te verspreiden in Nederland. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze Nederlandse klant die op zoek is naar een competitieve Belgische leverancier.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Magazine bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken volledig in quadri van een magazine, 64 binnenpagina's + 4 bladzijde cover. speciale afwerking: cover met UV lak, binding of hechting: garenloos gebrocheerd. Drukklaar aangeleverd in PDF formaat. Graag een prijsopgave voor 3.000 exemplaren + 1.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die zeer regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Graag een gedetailleerde prijsopgave online. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken magazines + zeefdruk stickers
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 1.000 magazines (52 pagina's). Formaat open: 2x A4 bladzijden. Graag ook het drukken van zeefdruk stickers, deze moeten bestendig zijn tegen uv-stralen alsook water, dit voor het aanbrengen op potten waar natuurproducten in zullen komen. Afmetingen stickers: H16cm x B10cm. 4 kleurendruk CMYK (stickers en magazine). Wij hebben zelf het design al klaarstaan zowel voor de magazine als voor de stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een betrouwbaar bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van websites en/of logo & huisstijl. Graag een summiere offerte, reageren liefst via e-mail. Alvorens bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Drukken van magazine 1.000
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 1.000 magazines (52 pagina's). Formaat open: 2x A4 bladzijden. 4 kleurendruk CMYK. Design kan worden aangeleverd indien u dat wenst. (Zie ook de aanvraag omtrent het bedrukken van zeefdruk stickers). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een betrouwbaar bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van websites en/of logo & huisstijl. Graag een summiere offerte, reageren liefst via e-mail. Alvorens bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken magazine
Magazine druk van 100 pagina's, 2 uitgaves per jaar, per bepaalde regio's uitgegeven. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Merksplas. Bedankt voor uw gedetailleerde offerteopgave voor een oplage van zowel 30.000 als 50.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Brussel
Drukken van magazine-najaar 2010/winter 2010
Onze magazine wordt vanaf september in verschillende regionale edities verspreid en wij zijn op zoek naar een partner voor die voor ons het drukproces en zijn prijs-kwaliteitverhouding kan optimaliseren. Hieronder vindt u een overzicht van alle gegevens dat u nodig hebt. Het magazine wordt steeds uitgegeven op A5 formaat en de edities, aangeduid met een * hebben steeds minimum 16 paginaís identiek. Bobex kwaliteitscontrole: Graag ontving deze klant een prijsofferte (uiterlijk op 10/08) voor het drukken van hun magazine/ magazines voor de periodieken (najaar 2010 en winter 2010-2011) alsook voor het onder folie brengen van een deel van de oplage (prijs/1000 ex.) en het vervoeren en afleveren bij de post of op een ander adres. Tevens de gewenste periodes van aanleveren en de tijd die het kost om een editie te drukken.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken magazine
Eenmalig magazine van 68 bladzijden dat eind juni in de dagbladhandel moet liggen. Detail vind je via de antwoorden op onderstaande vragen. Pagina formaat is nog aanpasbaar volgens het ideaal verbruik van pers en papier breedte. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/03/2009: Bedankt voor uw prijsopgave voor 120.000 en 200.000 exemplaren. Het aantal ligt dus nog niet vast.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Drukken Glossy Magazine
Glossy Magazine Formaat: 210 x 280 mm Art-Size Staand Aantal pag. Omslag: 4 zijdes Aantal pag. Omslag: 56 zijdes Kleur omslag: CMYK Kleur binnen: CMYK Omslagpapier: 170grs glanzend (glansvernis voorzijde+achterzijde Binnenpapier: 135grs glanzend Garenloos gebonden Graag levertijd, aanlevervoorwaarden, betalingswijze. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/09/2008: Bedankt voor uw prijs offerte voor 7.500 - 10.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Drukken jobmagazine
Drukken jobmagazine: A3 geplooid en geniet naar A4. Bobex commentaar, op 01/09/2008: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijs offerte voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Brussel
Drukken tweemaandelijks tijdschrift
Prijsvraag voor tweemaandelijks gratis muziektijdschrift. Aantal pagina's: 40. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/07/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde prijs offerte voor het drukken van een oplage van 10.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken Leuvens Studentenblad
Ons Leuvense Studentenblad zoekt een drukker voor haar nulnummer. Dit nummer moet ten laatste op 31 juli 2008 gedrukt worden en wordt verdeeld aan de nieuwe studenten die zich aan de universiteit inschrijven. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/07/2008: Dit nulnummer wordt op 7.000 exemplaren gedrukt. Bedankt voor uw offerte opgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken leden magazine
Maandelijks drukken en versturen van een magazine. 1 cover + 8 tal pagina's A4. Luxe feeling. Bobex commentaar 07/07/2008: offerte aanvraag voor bedrukken van een mini leden magazine (1.000 ex. / maand) in A4.

Offerte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Is een perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar iets wat niet in de normale projecten va..."

M. Grangť

"Vriendelijke en efficiŽnte service."

K. De Backer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.