Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken leaflets: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken leaflets-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van 20.000 flyers
Wij wensen 20.000 flyers 4 pag A4 formaat quadri te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf een drukker, maar kunnen deze oplage niet aan, en hebben ook maar een 2 kleuren pers staan. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukker voor bladwijzers - grote oplages
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een bladwijzer van 15cm op 6cm. Deze opdracht betreft een oplage voor 22.000 exemplaren. Dit zou echter kunnen oplopen tot 550.000 exemplaren op jaarbasis. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een federale vereniging. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze eerste oplage.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliënkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken folders
Graag een leverancier voor het drukken van folders, A4 formaat dubbelzijdig, 6 luiken, 3 vouwen, bedrukt in 6 kleuren, standaard papier. Materiaal leveren we zelf aan. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een summiere offerte via Bobex of mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken informatieve leaflets
Wij zijn op zoek naar een drukker voor informatieve leaflets voor onze NGO. Formaat geopend: 297 x 210 mm Formaat in drie geplooid: 99 x 210 mm Papier : iets à la 135 g/m2 - Couché machine brillant - Blanc. Indien mogelijk een ecologisch papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2009: Druk: Recto-verso quadri. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 2x 2.500 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Leaflet voor wedstrijd
Een leaflet met inschrijvingformulier om een wedstrijd aan te kondigen. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/07/2009: Master kan door deze klant aan u bezorgd worden. Bedankt voor uw prijsofferte voor 3.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Luxemburg (BE)
Doorverkoop folders tank
Drukker gezocht voor doorverkoop folders. Oplage: 50.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/04/2009: Deze klant is ook een drukker, maar is op zoek naar een een betere prijs dan dat ze het zelf kunnen drukken. Bedankt om anders eerst contact met hen op te nemen vooraleer u een offerte maakt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Leaflet drukken
Het gaat over een leaflet, A4 formaat, te vouwen in 3 luiken in Z-motief. De ene kant kan in 2 kleuren worden afgedrukt, de andere kant in full-color. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/01/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren met staal indien mogelijk.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken A3 en A4 leaflets
Wij hebben een immobiliënkantoor en zoeken een oplossing om verschillende projecten en ook types woningen in éénzelfde layout aan te bieden. Onze voorkeur gaat uit naar een A3 of A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/11/2008: Deze klant bevindt zich in de regio Antwerpen. De tekst en foto's worden in een elektronisch formaat aangeleverd. Hij wenst een recto-verso bedrukking. Bedankt voor uw prijs opgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satiné 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is echt een grandioos idee, mooi uitgewerkt en echt handig! Zeer tevreden, en zal ook na..."

M. Brouwers

"Uitstekende service. Een eenvoudige manier om doelgericht leveranciers te vinden."

J. Van Hoeymissen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.