Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken kledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken kledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts voor dansoptreden in Lotto Arena
We zijn een Afrikaanse dans- en zanggroep uit Linkeroever met jongeren tussen 7 en 16 jaar en we beginnen stilaan in de media te verschijnen, zo stonden we in de Gazet Van Antwerpen en twee weken geleden kwamen we op man bijt hond. In april hebben we een optreden in Lotto Arena tijdens de basketmatch van de Antwerp Giants, daarom dat we er tiptop willen uitzien, daarvoor hebben wij nieuwe T-shirts nodig: - kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo & violet; - op de hele linkermouw moet de vlag komen van een Afrikaans land (elk kind vertegenwoordigt zijn land), in bijlage vindt u de namen van elk kind met het land die ze vertegenwoordigen. Op de achterkant van elk T-shirt moet ons logo komen, die mag mag evengroot zijn zoals op de foto in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: de link naar al de Afrikaanse vlagen vindt u hieronder aan bij vraag 4. Deze klant wenst ASAP een prijslijst waar de hoeveelheden T-shirts in vermeld staat zodanig dat de bestelling kan geplaatst worden. Indien er verdere vragen zijn kunt u gerust telefonisch contact opnemen. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Promotiekledij
Ik ben op zoek naar teamkledij voor een menteam, graag 20 caps, 4 polo's alsook 4 sweat-shirts met logo borduren in 2 kleuren: groen en geel (zie bijlage). Maten en kleuren zijn te bespreken. De logo moet te zien zijn op de voorzijde, ongeveer 8cm x 8cm, op de rug moet er alleen tekst verschijnen (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant werkt in Nederland, vandaar die nederlandse gsm-nummer maar woont in Antwerpen. Graag een/meerdere offertes via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima contact, goede firma's."

P. Villers

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex-diensten. Ik vind het een handige manier en het kost mij min..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.