Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken kaartjes: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken kaartjes-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Uitnodigingskaarten voor openingsreceptie
Leverancier gezocht voor het drukken van een 300-tal uitnodigingskaarten, ongeveer 21cm op 10cm (grammage idem postkaart) voor een openingsreceptie van een café op vrijdag 01 juli 2011 van 19 tot 21u. Bobex kwaliteitscontrole: graag twee kleuren zoals voorbeeld in bijlage (zwart met opschrift in goud). Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Offerte voor huwelijksuitnodigingen
We zouden graag huwelijksuitnodigingen laten drukken, 2 kleurendruk (zwart/roze), standaardformaat: 14cm * 21cm. Oplage 150 exemplaren. Daarbij ook nog naamkaartjes van zo'n 85mm op 55mm voor receptie en avondfeest, 75 exemplaren van elk (ook 2-kleurendruk). Graag zo snel mogelijk zodat deze verstuurd kunnen worden. Bobex kwaliteitscontrole: het huwelijk gaat door op 17 september 2011, graag een gedetailleerde prijsopgave met voorstel van aanwezige papiersoorten. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van lidkaarten
Graag had ik een offerte gehad voor het volgende: 1. Een totaal van 600 lidkaarten. * in 3 versies als volgt: 1 keer 100 en 2 keer 250 in bv steeds een andere kleurschakering * ongeveer zelfde formaat en materiaal (sterkte) als een bankkaart. * Is het verder ook mogelijk om hier een soort van krasvakje zoals op krasloten op te maken? Of is er een methode waarmee men op deze lidkaarten kan schrijven zonder dat dit kan verwijderd worden? Bobex kwaliteitscontrole: twijfelt u alvast niet om deze klant te contacteren bij verder vragen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van plastieken kaartjes
Plastieken kaartjes = consumptiebonnen veelvuldig te gebruiken bij wandelingen als betaalmiddel. De kaartjes moeten bedrukt worden in het zwart/wit; afmetingen: 60 x 40 x 0.8. Ontwerp van opdruk zal geleverd worden in het gewenste formaat (zie ook bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging gelegen in Hasselt. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken kaartjes
Het recto verso drukken van kaartjes. aan de ene kant een schilderij en aan de andere kant een tekst met een logo (beide kanten in kleur). Bobex kwaliteitscontrole: Er zijn 13 versies die bedrukt moeten worden, elk aan 100 exemplaren voor een vzw uit de provincie Antwerpen. offerte via site doorsturen.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels

"zeer tevreden, vriendelijke service"

S. De Maer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.