Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken inpakpapier: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken inpakpapier-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van inpak papier voor retail
Ik ben op zoek naar iemand die voor mij cadeaupapier kan drukken. Het liefst wou ik op rol van 50cm breed. Eventueel op vel mag ook, maar liefst op rol. Ik wil verschillende ontwerpen laten drukken, op kleine schaal. Graag info over minimum afnames en ook een prijsindicatie. Bobex kwaliteitscontrole: het gaat om een product voor retail. Klant beschikt over een webshop die diverse producten aanbiedt aan klanten, graag zouden ze met een nieuwe categorie willen starten (inpakpapier). Graag uw beste prijs. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken inpak(kaft)papier
Met onze nationale scoutsvereniging wensen we inpak (kaft)papier te laten drukken met ons logo op (2 kleuren). We hebben nog geen finaal ontwerp, maar indien het realiseerbaar is, komt het er! Alleen willen wij geen grote rollen of afzonderlijke vellen, maar telkens kleine rollen afzonderlijk verpakt. Rollen van 70 cm breed en 5 meter lang of 50 cm breed en 5 meter lang. Wij hadden aan een afname van 5000 rolletjes gedacht. Voor de dikte van papier en voor de papiersoort zijn we op zoek naar voorbeelden met prijsofferte. Bobex kwaliteitscontrole: deze vereniging is dus op zoek naar een drukkerij die dit kan verwezenlijken. Graag een mogelijke offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Andere regio's
Rollen inpakpapier
Wij wensen op basis van een 'raamfolie' ontwerp, ook inpakpapier op rol te laten drukken. Het ontwerp is nog niet finaal, maar het inpakpapier komt er! Alleen willen we geen afzonderlijke vellen, maar een rol inpakpapier en zijn we hiertoe op zoek naar een drukkerij die rotatiepers verricht. Voor de dikte van het papier en voor de papiersoort zijn we op zoek naar voorbeelden met prijsofferte. Afmetingen: 200 rollen van telkens 10m. Breedte in overleg. Eenzijdig full colour. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Nederland, die al zeer vaak van Bobex BE gebruik heeft gemaakt. Graag uw gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn zeer tevreden over Bobex, daar we na 2 dagen reeds telefoon kregen van een mogelijke le..."

"Bobex geeft meteen een goed zicht op een dienst die we niet vooraf kenden. We kunnen dis zeer s..."

J. Paulussen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.