Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken gids: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken gids-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Afdrukken Quiker guide
Wij wensen een Quiker guide van onze zelf-gemaakte smartphone af te drukken. Betreft een guide van 32 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor 650 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Dringend: Andere drukker boekje
Omdat er een vergissing gebeurt is zijn we op zoek naar een andere drukkerij voor het drukken van ons boekje. De beslissing wordt genomen op 6 november. Ik weet dat het wat laat is, maar vroeg me af of het mogelijk is om een prijsofferte samen te stellen voor ons drukwerk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw zo spoedig mogelijke offerte voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken verkoop gidsen
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van verkoop gidsen (A4 formaat). Speciale afwerking: in de rug gelijmd (genaaid) met omslag. Kleur: volledig FC. Papier: omslag 250gr gesatineerd, binnenwerk 80 tot 100gr mat gesatineerd. Bestand wordt als PDF aangeleverd. Aantal exemplaren: 25.000 / 150.000. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd in Nederland. Deze offerteaanvraag werd vorige week online geplaatst maar nog geen offertes ontvangen. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site of e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken van verkoopgids
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van verkoop gidsen (A4 formaat). Speciale afwerking: in de rug gelijmd (genaaid) met omslag. Kleur: volledig FC. Papier: omslag 250gr gesatineerd, binnenwerk 80 tot 100gr mat gesatineerd. Bestand wordt als PDF aangeleverd. Aantal exemplaren: 25.000 / 150.000. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd in Nederland. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site of e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van gids
Voor de nieuwe uitgave van onze Plussers-Gids hebben we het volgende nodig: 170 bundels van 80 blad waarvan 13 in kleur, papier wit 110gr. met 4 klasseergaten, gesorteerd per bundel. 170 voor en achterblad op dikker glanzend papier in kleur. Voor de aanvullingen van de Plussers-Gidsen van vorig jaar hebben we het volgende nodig: 1660 bundels van 5 blad in zwart/wit op wit papier van 110gr. Wij zullen al het materiaal zelf aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn gevestigd in de provincie Vlaams Brabant. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de website of e-mail. Hartelijk bedankt.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de service die Bobex aanbiedt."

C. Vanspitael

"Handig hulpmiddel om te gebruiken bij offerte-aanvragen. Snel, accuraat en correct. Vrijblijve..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.