Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken folders: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken folders-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukker voor bladwijzers - grote oplages
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een bladwijzer van 15cm op 6cm. Deze opdracht betreft een oplage voor 22.000 exemplaren. Dit zou echter kunnen oplopen tot 550.000 exemplaren op jaarbasis. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een federale vereniging. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze eerste oplage.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van huisstijl
Prijsaanvraag voor drukken van huisstijl (naamkaartje + briefpapier + envelop) en een brochure (A5 - 16 pagina's). Hierbij wil ik u even laten weten dat er een kleine fout in de aanvraag staat, nl. het formaat van de enveloppen: dit moet 114x227 mm zijn i.p.v. 114x297 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor een gedetailleerde offerteaanvraag met aantallen exemplaren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
We zouden een 5000 folders willen laten drukken om nadien met de post te versturen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is er nog niet uit of het formaat A5 of A6 moet zijn, dat is afhankelijk van de kostprijs. Alvast bedankt voor de prijsopgaves.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken bedrijfsfolder
Wij willen graag een folder laten afdrukken voor ons bedrijf. De folder moet gedrukt worden op A4 luxepapier, oplage van ongeveer 50stuks en wordt dubbelgevouwd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant kan zelf het ontwerp aanleveren maar staat ook open voor eigen ontwerpen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Bedrukken van folders
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken (R/V) van folders die wij al aangemaakt hebben. Graag in kleurendruk. Document zal op usb-stick gezet worden. Ontwerpen met Adobe Illustrator, het zal dus op een .ai document staan. 2 .ai bestanden van 129mb in totaal zullen worden aangeleverd. Aantal exemplaren: 500 stuks (R/V). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een import-export (internationale) handelsbedrijf gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, contact opnemen via e-mail, offerte doorsturen in bijlage. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken van folders
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van folders. Het formaat van de folder is 594 x 210 (open), 297 x 210 mm (gesloten). Ik wens dit op 250 grams silk mc wit papier. De folder dient afgedrukt te worden in vierkleurendruk. Alles dient schoongesneden te worden. Ik wens voorbiegen en plooien naar eindformaat met een verticale perforatie. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/01/2009: De klant wenst 95000 exemplaren van de folder te laten afdrukken. Er is een CPDF van de folder voor de drukker beschikbaar.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken folder
Drukken folder Vierkant drieluik Afmeting: 15 cm hoog, 45 cm breed In kleur Eerste versie NL, daarna ook in FR, ENG en DUITS Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2008: Graag prijs voor 2000 exemplaren + meerkost voor 500 extra.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken flyers A4
We zoeken een drukken voor 1000 2500 flyers in kleur van het formaat A4, recto verso. Deze moeten in 3 gevouwen worden. Dit alles op papier van 135 gr/m. Graag een levering of afhaling vr 22/08/08. De aanlevering is in pdf van een illustrator file. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 12/08/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor het drukken van deze folders.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders en naamkaartjes
Wij zijn op zoek naar een firma die voor ons kleurenfolders in A4 formaat, recto verso te drukken. Er dienen enkele kleurenfoto's in verwerkt te worden. Deze zullen dienen om op te sturen naar potentile klanten. We hebben ook nood aan naamkaartjes, standaard formaat van goede kwaliteit. Graag van beiden ook vernomen welk de minimum afnamehoeveelheid is. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 01/08/2008: Bedankt voor u offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van folders
Ik zou graag een offerte aanvragen voor het drukken van 11.500 folders. Dit zijn de gegevens die ik terugvond op het factuur van de drukkerij waar ik de folders vorig jaar liet drukken: formaat: 21 x 29,7 cm, gevouwen tot 10 x 21 cm papier: houtvrij offset wit 90 grs/m bedrukking: 2/2 Bobex commentaar, op 24/07/2008: Tweede offerte aanvraag van deze klant op Bobex. De folders zouden ten laatste op 14 augustus moeten klaar zijn.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
Ik wil een folder laten drukken in quadri. Deze folder moet een ronde vorm hebben, omdat ons logo rond is. De folder is dus geen simpele rechthoek. De cirkel heeft een diameter van 12cm. De verschillende pagina's van de folder worden aan n kant van de cirkel aan elkaar geniet. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 31/01/2008: Deze klant heeft de prijs nodig voor zo'n 1.000 exemplaren. Maar ook hoeveel de meerkost bedraagt bij het drukken van nog meer folders.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satin 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken folders voor bedeling
Wij willen een flyer laten maken die duidelijk maakt aan klanten en aan klanten dat belangrijk is uw cv en sanitaire leidingen te laten nakijken en keuren en reclame te maken voor onderhoud en tankcontrole en het plaatsen van waterverzachters. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 15/01/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor 10.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Andere regio's
Posters/folders
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 1.000.000 posters A2 gevouwen naar A5, dus drie slagen. Dubbelzijdig F/C op 135 grams gesatineerd MC, voorzien van druklak/vernis. Bobex commentaar 11/01/2008: Vierde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind het systeem zeer snel. In een paar uur had ik contact met de juiste leverancier. Perfec..."

L. Martens

"Het helpt om een selectie te maken tussen de vele leveranciers. Snel contact ook."

S. De Wilde - Van Puymbroeck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.