Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken folder: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken folder-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukker in onderaanbesteding
A6 Flyers: - 10.000 stuks - 250 - 300 gr - recto verso ander ontwerp - full color B1 Affiches: - 1000 stuks - 135 gr - één kant bedrukt - full color Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukker die ook zaken uitbesteed van klanten die bij hem aankloppen met een opdracht. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken A5 flyers
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van A5 flyers. Oplage: 20-30 of 40.000 ex per week, 28 weken lang. (28 verschillende flyers) Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gevestigd in Nederland die Bobex op regelmatige basis gebruikt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folder
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van folders in A4-formaat die dan geplooid naar A5 kunnen worden. Het grafisch ontwerp wordt drukklaar doorgestuurd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst een 8000 exemplaren te laten drukken op luxepapier. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
We zouden een 5000 folders willen laten drukken om nadien met de post te versturen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is er nog niet uit of het formaat A5 of A6 moet zijn, dat is afhankelijk van de kostprijs. Alvast bedankt voor de prijsopgaves.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliënkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken folder in zigzagvouw
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een folder in zigzagvouw - 4 luiken 2500 ex NL 1250 ex FR Quadri - RV Bobex kwaliteitscontrole, op 06/05/2009: Dit is een dringende aanvraag. Bedankt voor uw spoedige prijs oferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Bedrijfsfolder drukken
Graag hadden we een richtprijs gehad voor het drukken van een folder: een A4-pagina, in 3 geplooid, met ‘6 kantjes’ bedrukt. Graag hadden we een eenvoudige voorbeeldofferte gehad met enkele prijsverschillen qua papierkeuze, kleurenkeuze (vb. driekleurendruk of met foto’s) zodat we ongeveer weten waaraan we ons kunnen verwachten. Ook graag prijs voor ontwerp: indien u de tekst kant en klaar aangeleverd krijgt, samen met een idee op papier hoe het ontwerp er ongeveer moet uitzien, hoeveel kost dan nog het maken van het prepress-ontwerp? Bobex kwaliteitscontrole, op 27/04/2009: Bedankt voor uw korte duidelijke prijsofferte voor een oplage van 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folder en flyer voor club
Folder: Een A4 dat in 3 geplooid moet worden. Het wordt langs beide kanten bedruk in grijswaarden. Papier: wat courant is voor folders. Waarschijnljik vrij stevig en glad papier. Flyer: En A4 dat langs 1 kant bedrukt wordt in grijswaarden. Papier: wat courant is voor flyers. Waarschijnlijk vrij stevig en glad. Toch beetje kijken naar budgetvriendelijk papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/01/2009: De klant heeft 750 folders en 750 flyers nodig. Er kan een elektronisch formaat van de af te drukken folder en flyer aangeleverd worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van folder
Ik ben op zoek naar een drukker die een folder kan afdrukken. De folder bevat vier luiken. De druk dient in CMYK te gebeuren. Het formaat van de folder is 170 x 170 mm gesloten en 170 x 680 mm open. Er dient recto-verso gedrukt te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/01/2009: De klant wenst 1000 exemplaren te laten afdrukken. De folder zal drie vouwen bevatten. Er kan een PDF van de af te drukken folder aangeleverd worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Folder drukken
Folder: 1 blad formaat A3 recto verso gevouwen tot 4 pagina's A4 druk: kwadri op maco 110 gr satin Er wordt ook prijs gevraagd voor hetzelfde werk in zwart wit. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/04/2008: Locatie: Nevele. Bedankt voor uw summiere offerteopgave voor 4.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken folder
Wij willen brochures laten drukken, een tweeluik met vier bedrukte zijden. Op glanzend papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/02/2008: Bedankt voor uw offerteopgave voor 350 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken A3 folder
De folders voor onze vertegenwoordigers zijn volledig uitgeput. Met het maken van een nieuwe zijn we nog bezig dus zijn we op zoek naar een kleine oplage van onze oude folder. A3 recto-verso in kleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 16/01/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 250 - 500 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden met de verschillende offertes die ik gekregen heb en heb uiteindelijk ook een c..."

M. Van Montfort

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Bobex. Met dank."

S. Binst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.