Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken flyers: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken flyers-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van 20.000 flyers
Wij wensen 20.000 flyers 4 pag A4 formaat quadri te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf een drukker, maar kunnen deze oplage niet aan, en hebben ook maar een 2 kleuren pers staan. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van A4 flyers
Ik ben op zoek naar een drukker voor A4 flyers, full color, dubbelzijdig bedrukt en geplooid in 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 5.000 en voor 10.000 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van flyers
Leverancier gezocht voor het drukken van 10.000 flyers, matglanzend op 300 gr. papier, A5 formaat, full-colour. Digitale versie is aanwezig. Materiaal leveren we zelf aan/eventueel met wijziging, samen te overleggen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een prive welness in Limburg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken van A4 folder
Leverancier gezocht voor het drukken van een A4 folder dit voor het promoten van onze activiteit. Folder 100 of 120gr, luxe papier, 6 kleurendruk, 3 luiken/2 vouwen. Materiaal lever ik zelf aan. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant beschikt over een kunstatelier in Lanaken. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van flyers voor startende zelfstandige
Ik ben startende zelfstandige en had om reclame en naambekendheid graag flyers gehad om in de brievenbussen te steken. Ik had gedacht aan een A5 formaat zwart op wit druk. Dus geen speciaalheden. Ikzelf heb nog geen voorontwerp hoe het er moet uitzien dus graag een voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijs voor 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 formulieren. Zelfstandige actief, voornamelijk isolatiewerken. Alvast bedankt voor uw offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van flyers
Graag een offerte voor het drukken van 2.000 exemplaren van een kleuren flyer (zwart/wit/oranje) in A5 formaat (graag geen luiken), R/V bedrukking: graag stevig papier (deftige flyer). Speciale afwerking: dubbelzijdig. Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een jongerenadviescentrum gevestigd te Brugge. Graag een gedetailleerde prijsopgave via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken buurtcontracten in A5
Wij zijn op zoek naar een drukker voor flyers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant uit Antwerpen heeft al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte voor 3.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken flyers A4
We zoeken een drukken voor 1000 2500 flyers in kleur van het formaat A4, recto verso. Deze moeten in 3 gevouwen worden. Dit alles op papier van 135 gr/m. Graag een levering of afhaling vr 22/08/08. De aanlevering is in pdf van een illustrator file. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 12/08/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor het drukken van deze folders.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van flyers
Afdrukken van reeds uitgewerkte flyers, 2500 stuks in vierkleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 01/08/2008: Wij danken u voor het prijsbestek.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Leaflets drukken
Wij zijn op zoek naar een geschikte leverancier voor het drukken van 1.000 leaflets. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/07/2008: Bedankt voor uw zo gedetailleerd mogelijke offerte met een duidelijke specificatie van alle mogelijke opties en de bijbehorende prijzen.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Flyers voor tentoonstelling
Flyer voor een komende (regionale) tentoonstelling. Oplage: 2.000 exemplaren, A4 - 170 g - r/v fullcolor - plooien in drie. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/06/2008: Locatie: Evergem. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken flyer/menu
Graag had ik prijs voor het drukken van een drieluik: Formaat open: 45 x 15 cm gesloten 15 x 15 cm R/V quadri Maco satin 200 gr. wit afwerking: geplooid Pplage: 1000 - 2500 - 5000 ex. Bobex commentaar 05/02/2008: Offerteaanvraag van een klant goed gekend bij Bobex. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de Bobex diensten."

"Op een schaal van 10 geef ik jullie een dikke acht."

M. Raeds


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.