Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken flyer: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken flyer-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van affiches + flyers
************* E-mail ************* Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 3.000 flyers, formaat A6, standaard papier, recto zwart/wit, graag geen speciale afwerking alsook het drukken van 500 affiches, formaat A2, standaard papier, recto zwart/wit bedrukt. Materiaal lever ik zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een katholieke studentenvereniging in Leuven, graag een summiere offerte via Bobex.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Bedrukken van folders
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken (R/V) van folders die wij al aangemaakt hebben. Graag in kleurendruk. Document zal op usb-stick gezet worden. Ontwerpen met Adobe Illustrator, het zal dus op een .ai document staan. 2 .ai bestanden van 129mb in totaal zullen worden aangeleverd. Aantal exemplaren: 500 stuks (R/V). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een import-export (internationale) handelsbedrijf gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, contact opnemen via e-mail, offerte doorsturen in bijlage. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van zwart wit folders
Wij wensen een duizendtal folders te laten drukken, afhankelijk van de exacte prijs. Bedrukking is zwart wit, en wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: 'Simpele' zwart wit folder, 1000 stuks, eerlijke prijs.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyer
Graag een prijsopgave omtrent het drukken van een flyer A4-formaat, druk in 4 kleuren, 3 luiken, dubbelzijdig bedrukt, Grammage: wat dikker dan gewoon briefpapier. Aantal exemplaren: 500 stuks. Wij leveren zelf het ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Antwerpen, graag een schriftelijke prijsopgave. Graag uw prijsopgave via de website of mail. Met dank.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folder en flyer voor club
Folder: Een A4 dat in 3 geplooid moet worden. Het wordt langs beide kanten bedruk in grijswaarden. Papier: wat courant is voor folders. Waarschijnljik vrij stevig en glad papier. Flyer: En A4 dat langs 1 kant bedrukt wordt in grijswaarden. Papier: wat courant is voor flyers. Waarschijnlijk vrij stevig en glad. Toch beetje kijken naar budgetvriendelijk papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/01/2009: De klant heeft 750 folders en 750 flyers nodig. Er kan een elektronisch formaat van de af te drukken folder en flyer aangeleverd worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Afdrukken van flyer
Ik heb zelf een opmaak van een flyer gemaakt in het programma indisign en zoek nu een drukker met de voordeligste prijs in de buurt van Melle. De papiersoort zou witkleurig en glad moeten zijn en de druk 4 kleurig (cmyk) enkelzijdig. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/01/2009: De klant wenst 350 ŕ 400 flyers te laten afdrukken. De voorkeur gaat uit naar een digitale druk. De af te drukken flyer kan in een PDF aangeleverd worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van A5-flyers
Op regelmatige basis verdelen wij flyers. Wij zijn daarvoor momenteel op zoek naar een nieuwe partner om deze te drukken. Ontwerp verzorgen we zelf. Het gaat over A5-flyers, recto verso, full color. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/12/2008: De klant zou 25000 exemplaren van de flyer laten afdrukken. Het document bevat 2 luiken. Er moet glanzend papier van 135 gr/m˛ gebruikt worden. Een elektronisch formaat van de af te drukken flyer kan aangeleverd worden.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken flyer/menu
Graag had ik prijs voor het drukken van een drieluik: Formaat open: 45 x 15 cm gesloten 15 x 15 cm R/V quadri Maco satiné 200 gr. wit afwerking: geplooid Pplage: 1000 - 2500 - 5000 ex. Bobex commentaar 05/02/2008: Offerteaanvraag van een klant goed gekend bij Bobex. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima service, de zeer gemotiveerde kandidaten waren van uitzonderlijk goed niveau. Jullie zij..."

T. Vandyck

"Dit was mijn eerste ervaring met Bobex en ga er in de toekomst nog gebruik van maken."

K. Waes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.