Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken catalogus: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken catalogus-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Printen van een catalogus
Catalogus printen van 10-12 pagina's; A4 formaat in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van een magazine
Rond juni zijn we van plan om een magazine van een 20-tal bladzijdes te maken. Het zou in ongeveer 200 exemplaren moeten afgedrukt worden en in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Afhankelijk van de prijs is deze klant aan het twijfelen tussen A4 formaat of A3. Bedankt voor uw prijsofferte voor beide groottes.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Proefdruk catalogus
Ik ben op zoek naar een drukker voor onze catalogus in recto verso kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is in de eerste plaats op zoek naar iemand om een proefdruk te doen. Indien tevreden kunnen er grotere oplages volgen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Een brochure van 6 pagina's waarvan de middelste pagina's volledig uitgaan naar tekst en beetje foto's de voorkant één grote foto denk ik en achterzijde ook over hetzelfde de overige pagina's gaan allemaal advertenties zijn van verschillende zaken, reclame dus. Bobex kwaliteitscontrole: Het wordt een reclame brochure met als hoofdzaak de middelste pagina in de kijk te zetten en de bijkomende zaken als steun. Bedankt voor uw prijsopgave voor een eerste oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voor drukwerk voor een catalogus
Wij wensen een catalogus te drukken van 48 bladzijden. De oplage zou ongeveer 500 exemplaren zijn en het grafische werk wensen wij geleverd online als een pdf bestand. Bobex kwaliteitscontrole: Verder wenst deze klant ook dat zijn catalogus een A4 formaat heeft (gesloten). Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van prijscatalogus
Wij wensen onze brochures - prijscatalogus te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een wijnhandel. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken brochure of catalogus met bestelbon
Ik had graag een offerte ontvangen voor het drukken van een brochure of catalogus met bijhorende bestelbon. Gesloten: A5-formaat, open: A4-formaat (?) Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant voor 5.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Catalogus voor bedrijf in Roeselare
Begin 2012 lanceren wij een nieuw product en daarvoor willen wij 2000 catalogussen laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: 2000 catalogussen voor bedrijf in Roeselare.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Dringend: Andere drukker boekje
Omdat er een vergissing gebeurt is zijn we op zoek naar een andere drukkerij voor het drukken van ons boekje. De beslissing wordt genomen op 6 november. Ik weet dat het wat laat is, maar vroeg me af of het mogelijk is om een prijsofferte samen te stellen voor ons drukwerk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw zo spoedig mogelijke offerte voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van catologus
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in full quadri van een catalogus (130 pagina's inclusief cover). Afmetingen: open = 356mm x 228mm, gesloten = 178mm x 228mm. Aantal exemplaren: 1.500 stuks. Grammage: maco satiné binnenpagina's 90 gr, cover 130 gr. Binding: nieten. Drukklaar PDF bestand. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Antwerpen. Strikte naleving van DEADLINE, 25 oktober 2010 als uiterste datum. Opgave wanneer PDF moet aangeleverd worden. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Boekdrukkerij voor drukken van catalogus
We zijn op zoek naar een boekdrukkerij voor het drukken van een 100 à 120 tal catalogussen in totaal. Elke catalogus bevat 90 binnenpagina's (A4-formaat), de cover zou in formaat A3 moeten opgemaakt worden aangezien deze in een opbergmap moet komen te liggen. Deze catalogussen moeten ook in drie verscheidene talen worden bedrukt (Engels, Frans en Duits). Graag half mat papier, tussen 70 en 90g. Gewenste kleur: 6- kleurendruk. Afwerking: perforeren (4 gaten). Bobex kwaliteitscontrole: Het materiaal wordt door de klant zelf aangeleverd via PDF-formaat. Meerdere testen zijn al uitgevoerd geweest.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een boek
Een boekje met gesloten formaat: 210 x 100 mm, met open formaat: 210 x 200. Het boekje moet 4 pagina's cover bevatten en 20 pagina's binnenwerk (recto-verso). De cover moet bestaan uit maco blinkend papier met gewicht: 135 gr. Het binnenwerk moet wit zijn, niet chloorgebleekt papier en gewicht: 80 gr. Bobex kwaliteitscontrole: Drukkleur: voor en achterpagina is quadri. Binnenwerk, 1 kleur: blauw. Als afwerking: plooien en nieten. De pdf wordt drukklaar aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 3.750 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken catalogus
A4, 4 pagina's omslag + 40 pag binnenwerk. Tweezijdig full colour + vernis (mat). Omslag 250 grs HV silk maco. Binnenwerk 150 grs HV silk maco. Geniet / gebrocheerd, of een selfcover van 40 pagina's op 135 grs. Bobex kwaliteitscontrole: Aanlevering certified PDF per pagina. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze Nederlandse klant voor 10.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken modecatalogus
Wij hebben enkel het drukwerk van een mode catalogus nog nodig. De foto's zijn reeds beschikbaar in PDF. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/09/2009: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 4.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van catalogus
Wij zijn een beginnende bedrijf en dus op zoek naar een drukkerij die tegen goede prijs een catalogus kan maken in A4 formaat, 30 à 40 bladzijden dik. Sorteren, tekst en foto's worden zelf geplaatst op bladzijden en bvb. in PDF doorgestuurd. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/09/2009: Deze klant had dus graag een eenvoudige en duidelijke catalogus zonder veel extra gehad. Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 100 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukker voor cataloog
Wij zoeken een drukker voor een cataloog van 1000 pagina's. Het betreft een druk in CYMK-kleur. Afmetingen van het gesloten document zijn 25 x 29,7 cm. Wij wensen papier van 70 gr te gebruiken met een coated matte glans en een harde kaft. Graag hadden we ook een garengenaaide afwerking. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant bevindt zich in 8700 Tielt. De bestanden voor de cataloog worden aangeleverd in PDF. Graag had de klant de prijs voor 1000, 2000 en 5000 stuks bekomen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken veilingcataloog
Formaat boekje gesloten A6 (breed 14,85cm + 10,5 cm hoog) open formaat 29,7 breed en 10,5 hoog. Afwerking: 2 nietjes in het midden Aantal pagina's: 56 pagina's (inclusief cover) recto verso quadri Papier: maco satine 135gr Bobex kwaliteitscontrole, op 05/06/2008: Oplage: 2.500 of 3.000 stuks. Bedankt voor uw prijs opgave.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken mooie catalogus
Al onze nieuwe materialen in een mooie catalogus laten drukken. Het zijn een 500 producten. Deze catalogus zal verdeeld worden in België en Nederland. Het zou onze eerste catalogus zijn. Dit moet op A4 formaat. Vergelijkbaar met een catalogus van de macro en dergelijke. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/05/2008: Bedankt voor uw offerte voor een oplage van 5.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden en snel geholpen. De service en het advies van Contravocht waren ook super!"

J. Paesen

"Prima systeem. Professioneel. Mooi ook dat aanvragen 'gescreend' worden voordat ze online gezet..."

M. Kooij


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.