Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Drukken broodzakken: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken broodzakken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aanvraag tyvek polsbandjes
Wij zijn op zoek naar tyvek polsbandjes, 6-kleuren. Paars 400 stuks, Donker blauw 400 stuks, Groen 400 stuks, Rood 500 stuks Zilvergrijs 200 stuks Oranje 300 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit de Vlaamse Ardennen.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsinformatie ivm bedrukken broodzakken
Ik ben op zoek naar prijsinformatie voor het laten bedrukken van broodzakken als promomateriaal voor onze jaarlijkse geschenkenbeurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst graag prijsopgaves voor zowel 5000 als 10000 exemplaren. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Brussel
Parafinne broodzakken drukken & leveren
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat reclame wil drukken op parafinne broodzakken en deze broodzakken ook kan leveren. Afmetingen: standaard lange broodzak, in quadri bedrukt. Voorstel voor grafisch werk op basis van materiaal dat we aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: VZW Caritas Jeugd- en Kinderzorg. Graag een gedetailleerde offerte.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken broodzakken tuningsnight
Graag hadden wij reclame gemaakt op broodzakken voor onze Tuningsnight op 09 juli 2011 op de parking van meeuwen Ksk. Zou u ons kunnen vertellen wat ons dat eventueel zou kunnen kosten en wat de hoeveelheden zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een tuningsclub. Deze zullen het voor de eerste keer gaan doen, hoeveelheid is dus niet bekend, hadden gedacht om dat bij een aantal plaatselijke bakkers te gaan uitdelen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken broodjeszakken
Voor onze VZW Pigment willen we broodjeszakken laten bedrukken (2 kleuren) voor de broodjes die we zelf bakken en verkopen met ons bakkerscollectief. Het gaat om kleine, ronde broodjes, formaat koffiekoek. We zouden graag een 1.000 2.000 zakken laten bedrukken. Ons logo is al beschikbaar in JPEG-formaat (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: ongeveer 12cm x 7cm x 25cm (formaat kleine broodjeszak). Graag een gedetailleerde offerte met alle mogelijke opties (verschillende formaten van broodjeszakken). Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken broodzakken
Wij zoeken een leverancier voor het drukken in quadri van 70.000 100. 000 broodzakken. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: recto = B 14cm x H 20cm/ verso = B 12cm x H 20cm. Grafisch werk wordt door ons geleverd. Ongeveer 2/3 van de zak zal bedrukt zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in Vlaams-Brabant. Deze offerteaanvraag is heropend geweest aangezien weinig of geen reacties. Graag een summiere offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van broodzakken 10.000 stuks
Wij zijn dringend op zoek naar bedrukte papieren broodzakken, druk in zwart/wit (+ eventueel clipart afbeelding en tekst (zie hieronder wat deze inhoudt). Hoeveelheid: minstens 10.000 stuks (kan meer zijn). Afmetingen zijn niet gekend, te bespreken tussen de leverancier en wij (het bestuur). Bobex kwaliteitscontrole: Als promotie voor de negende Halloweenwandeltocht In Limburg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van 15.000 langwerpige broodzakken
We zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van teksten op 15.000 langwerpige broodzakken (recto-verso), bedrukt in 3 kleuren. Het materiaal zal door ons worden aangeleverd (zwart-wit, logo is groen). Levering noodzakelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een provinciale actie rond zorgzame buurt, voeren van promotie via de plaatselijke bakkers. Graag een summiere offerte via E-mail. Met dank.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken gemeentelijke dienst
In principe gaat het gewoon over tekst die moet worden gedrukt op broodzakken. Het gaat over een origineel promotiemiddel voor onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: De afmetingen bedragen ongeveer 40 cm op 20 cm. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze Oost-Vlaamse gemeente.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van broodzakken
Wij zoeken een nieuw promotiemiddel voor ons jaarlijks feestweekend van de chiro. We hadden daarom aan broodzakken gedacht, die daarna door onze lokale bakkers verdeelt worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/12/2008: De klant heeft 10000 exemplaren nodig. Er dient in het zwart/wit gedrukt te worden. Het af te drukken materiaal kan in een PDF-bestand aangeleverd worden.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken broodzakken
Voor de dorpsfeesten zouden we met het gemeentebestuur graag een promocampagne voeren via de publiciteit op broodzakken. Graag had ik een idee van prijs gekregen, voor bijvoorbeeld 1.000 zakken waarop het volledige programma e.d. moeten gedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/06/2008: Offerteaanvraag van een Westvlaamse gemeente. Bedankt voor uw prijs opgave.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Drukken van broodzakken
Graag had ik geweten hoeveel het kost om broodzakken van goede kwaliteit te bedrukken. Deze broodzakken kunnen door ons ingekocht zijn of door jullie zelf aangekocht worden, afhankelijk van de prijs. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Bedankt voor uw prijs in gradaties naargelang de hoeveelheid. Dit kan oplopen tot erg grote hoeveelheden (van 100 tot 100.000).

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de dienstverlening, door onvoorziene omstandigheden hebben wij de aan..."

M. Bollaert

"Er was een snelle opvolging op mijn verzoek, wat mij zeker tevreden stelde."

K. Verlinde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.