Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken brochures: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken brochures-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Brochure van 36 of 32 pagina's met eventueel ook prijs voor a. in folie brengen en b. adressering Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 12.000 of 13.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een bedrijfscatalogus
Prijsvraag voor drukwerk voor een bedrijfscatalogus. Deze bestaat uit 212 pagina's binnenwerk + 4 covers. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren. Deze klant had ook graag een proefdruk ontvangen.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Offerte drukken van brochure
Ik ben op zoek naar een drukkerij voor het drukken van een brochure. Het betreft hier ongeveer 100 - 150 exemplaren. De brochure bestaat uit ongeveer 20 pagina's, en we wensen de afmetingen 20 cm x 20 cm te verkrijgen (in geval de brochure gesloten is). Het materiaal wordt door ons aangeleverd in publisher. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over een informatiebrochure over diabetes. Klant zit in de medische sector. Graag uw prijsofferte voor het drukken van de brochures. Liefst binnen de veertien dagen. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukken van catalogi
Ik ben op zoek naar een dienstverlener voor het drukken van 50.000 exemplaren. 4 paginaís omslag, 300g/m≤ halfmat mc en 248 paginaís binnenwerk, 115g/m≤ halfmat mc. Formaat: 17 x 24 cm (of alternatief dat in de buurt ligt). Afwerking: garenloos gebonden in de PUR, verpakking: handzaam in dozen. Materiaal wordt aangeleverd onder een certified PDF. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking moet geheel uitgevoerd worden in quadri fr (eventueel met silklak). Graag een prijs en doorlooptijd. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken brochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een brochure van een 20-tal pagina's 1x per jaar (voorjaar). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een bankkantoor uit Antwerpen. Oplage: +/- 3.000 exemplaren. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken + ontwerpen catalogen
Wij zijn op zoek naar een drukker die tegen een hele goed prijs onze catalogen kan afdrukken. Eerst in kleine afnamen daarna grotere afnamen. Deze zouden volledig door uw diensten moeten opgemaakt worden. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken catalogi
Wij zijn op zoek naar een drukkern voor 85.000 catalogi, quadri brochure 56+4 pgs, 1 versie Formaat Gesloten: 285x210mm Open: 570x210mm Papier binnen: 80 gr Cover: dikker, 135 g? Ander voorstel? 2x nieten in rug, verpakking in dozen Bobex kwaliteitscontrole, op 16/09/2009: Deze klant is gevestigd te Willebroek. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Prijsvraag drukken brochures
Graag had ik prijs gekend voor het drukken van brochures 8 pagina's recto verso, 4 kleurendruk + 2 pantonekleuren solid coated, 1000 exemplaren op standaard papier (kaft glanzend, binnen mat), op maat geplooid en gesneden. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/04/2009: Derde offerte aanvraag van deze klant. Locatie: 2800 Mechelen. Graag een gedetailleerde offerte voor 1.000 en voor 5.000 stuks.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken brochures
Wij wensen 1.000 brochures (52 pagina's) op stevig papier in fullcolor recto/verso te laten drukken voor een van onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/04/2008: Offerteaanvraag van een klant die ook ingeschreven is als leverancier op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een makkelijke en zeer snelle manier om veel leveranciers te bereiken. Wij zullen hier ..."

B. De Smedt

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Bobex."

F. Briosi


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.