Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken boekjes: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken boekjes-drukken van tijdschrift, boek of krant

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van tijdschrift, boek of krantOfferte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van boek
Leverancier gezocht voor het afdrukken en bundelen van een boekje. Softcover, eventueel blinkend. Gewoon papier voor de pagina's, goedkoopste kwaliteit. A5 formaat. 80 pagina's inclusief cover, cover in driekleurendruk, binnenpagina's: zwart/wit, gelijmde afwerking. Digitaal document wordt aangeleverd. Einde van het academiejaar 2011. Bobex kwaliteitscontrole: universiteit Antwerpen, graag een schatting van de maximum kostprijs voor 250 exemplaren. Reactie graag via mail. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken boek
Graag een leverancier voor het drukken van een boek, A5 formaat, 224 bladzijden (richtingaangevend getal), mat papier, eventueel recyclage, niet te dik, stevige kaft (geen karton), glanzend; Boek: zwart/wit, cover: quadri. Binnenzijde: gewone afwerking, cover: glanzend afgewerkt of alleen glans op de foto, hechting: lijmen. Materiaal wordt aangeleverd via graficus. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Vlaams-Brabant. Bijlage: offerte voor 500 & 1.000 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van boekje
Afhankelijk van de kostprijs en de mogelijkheden denken we aan het drukken in quadri op normale dikte van papier (80g/m≤) van een rond boekje (gebonden/gelijmd aan 1 zijde) of een rond zigzag boekje, elk met een diameter van 10 ŗ 12cm. Het aantal bladzijden draait rond de 40 pagina's, ook voor het zigzag boekje, wat dus neerkomt op 39 plooien. Graag een oplage van 1.000 stuks. Het ontwerp wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Heropening van een eerste offerteaanvraag aangezien weinig of geen antwoord. Graag een offerte voor bijgevoegde vraag. Reageren liefst via Bobex. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken boekje tentoonstelling
Ik wil een boekje laten drukken met foto's van mijn tentoonstelling. De kwaliteit van de kleuren en het papier staan voorop. Het zou een boekje zijn van 50 blz, formaat 21 x 17 cm, een oplage van 500 stuks. De cover mag iets harder zijn, maar mag geen hardcover zijn. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Regio: Antwerpen. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een fantastisch middel indien je niet veel tijd hebt om offerteaanvragen te doen bij m..."

"Leuk idee, ik heb zowel in Bobex als erbuiten reacties gekregen op mijn offerte aanvraag."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.