Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drukken boekje: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken boekje-drukken van tijdschrift, boek of krant

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van tijdschrift, boek of krantOfferte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Offerte drukken kunst/fotoboek
Luxe hoogwaardig fc kunst-fotoboek, op plm 200 gms, harde kaft met fotoafbeelding en preeg, formaat plm 28 cm vierkant. plm 160 pagina's en aan te vullen met 8 of 16 extra pagina's in beperkte oplage van min 100 stuks en fotowissel op cover. Bobex kwaliteitscontrole: De boeken zouden niet allemaal tegelijk worden ingebonden. Bedankt voor uw offerteopgave voor 2.000 of max. 3.000 stuks.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
A4 fotoboek
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het drukken van een A4 fotoboek. Aantal pagina's: ongeveer 30 en dit met een stevige kaft. 4-kleurendruk, aantal oplage: +/- 400 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag uw prijsopgave via Bobex.be. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor het drukken van een boekje
Graag ontvang ik van u een offerte voor het drukken van een boekje. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal specificaties waarvan ik vermoed dat ze belangrijk zijn, voor meer informatie kan u mij contacteren via mail of telefoon. * Boekje, ongeveer 100 paginaís inclusief kaft (softcover) * Gesloten formaat: 105 x 155 mm (past in broekzak), kan eventueel nog aangepast worden naar een standaardformaat * CMYK, dubbelzijdig bedrukt * Zal veelvuldig gebruikt worden op werven: moet bestand zijn tegen lichte regen * Oplage: 200 of 500 stuks Bedankt alvast voor uw feedback. De opmaak is gemaakt in Adobe InDesign en kan worden aangeleverd als PDF Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in landbouwmechanisatie. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken boek
Graag een leverancier voor het drukken van een boek, A5 formaat, 224 bladzijden (richtingaangevend getal), mat papier, eventueel recyclage, niet te dik, stevige kaft (geen karton), glanzend; Boek: zwart/wit, cover: quadri. Binnenzijde: gewone afwerking, cover: glanzend afgewerkt of alleen glans op de foto, hechting: lijmen. Materiaal wordt aangeleverd via graficus. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Vlaams-Brabant. Bijlage: offerte voor 500 & 1.000 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Magazine bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken volledig in quadri van een magazine, 64 binnenpagina's + 4 bladzijde cover. speciale afwerking: cover met UV lak, binding of hechting: garenloos gebrocheerd. Drukklaar aangeleverd in PDF formaat. Graag een prijsopgave voor 3.000 exemplaren + 1.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die zeer regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Graag een gedetailleerde prijsopgave online. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken nieuw infoboekje
Onze gemeentelijke basisschool wenst een prijsofferte voor het drukken van een infobrochure. Brochuredruk in kleur en tweezijdig. Bladbreedte en hoogte zijn 20 cm. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/03/2009: Lay-out wordt door de school bezorgd en ontwerp is bijna klaar. Bedankt voor uw offerteopgave voor 5.000 en 10.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Luxemburg (BE)
Drukken immo boekje
Drukken immo boekje 4 kleur: 5.000 of 10.000 exemplaren. Bobex commentaar, op 13/02/2008: Tweede offerteaanvraag in onderaanbesteding van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken boekje tentoonstelling
Ik wil een boekje laten drukken met foto's van mijn tentoonstelling. De kwaliteit van de kleuren en het papier staan voorop. Het zou een boekje zijn van 50 blz, formaat 21 x 17 cm, een oplage van 500 stuks. De cover mag iets harder zijn, maar mag geen hardcover zijn. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Regio: Antwerpen. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Na het invullen van de aanvraag voor IT-services op bobex.be kwamen al vlug reacties van levera..."

"Ik ben zeer tevreden over de vlugge service."

H. Casteleyn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.