Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken affiches kostprijs: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken affiches kostprijs-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Flyers in A5 formaat
Ik had graag voor mijn nieuwe zaak een aantal flyers laten drukken in A5 formaat om de mensen kennis te laten maken met mijn zaak. Het betreft een enkelvoudige flyer met aan de voorzijde en achterzijde een druk. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van huisstijl
Prijsaanvraag voor drukken van huisstijl (naamkaartje + briefpapier + envelop) en een brochure (A5 - 16 pagina's). Hierbij wil ik u even laten weten dat er een kleine fout in de aanvraag staat, nl. het formaat van de enveloppen: dit moet 114x227 mm zijn i.p.v. 114x297 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor een gedetailleerde offerteaanvraag met aantallen exemplaren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van affiches, inkomkaarten en flyers
Leverancier gezocht voor het drukken van 500 affiches in kleur, maat A2, 650 inkomkaarten in kleur en 2.500 flyers maat A5. 100 gr. Wij leveren zelf het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken affiches en inkomkaarten
Graag een prijsofferte voor het drukken van affiches en inkomkaarten. Afmetingen: 50/70 - inkomkaarten: 7/15. Druk in quadri, indien nodig --> gesneden. Materiaal wordt in PDF geleverd. Oplage: 500 affiches + 2 x 500 inkomkaarten (2 verschillende versies). Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen in Antwerpen. Offerteaanvraag in het kader van een beachparty openlucht op vrijdag en zaterdag 26 & 27 augustus 2011. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Affiches voor nationaal centrum te Brussel
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van grote affiches: 1. 120cm bij 160cm; 135gr; 4-kleurendruk --> 1.400 exemplaren 2. 78,5 x 118,5 cm; 135gr; quadri --> 4.000 exemplaren. Graag verpakken in rollen van 25 stuks. Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw gevestigd in Brussel bestaande uit 375 gemeentelijke comités en een 100-tal ledenorganisaties. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van affiches A0 formaat
Leverancier gezocht voor het drukken van een 850-tal affiches A0 formaat (841 x 1188 mm), 1 zijde bedrukt in quadri (enkel recto), maco satiné 150gr. HR pdf aangeleverd. Deze offerteaanvraag aangezien het formaat veel te groot is voor ons en deze dus ook niet kunnen drukken. Bobex kwaliteitscontrole: voor een producent & uitgeverij gelegen in Beernem. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van verkiezingsaffiches
Leverancier gezocht voor het drukken van een duizendtal verkiezingsaffiches om te plakken op muren en dergelijke. Afmetingen: 70cm op 100cm, basiskleuren: oranje achtergrond, blauwe opdruk, met eventueel foto. Levertijd: juli 2011. Ik lever zelf de foto's en de tekst. Bobex kwaliteitscontrole: deze affiches zijn bedoeld voor het buitenland, moeten wel geleverd worden bij de klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer eenvoudige en handige manier om offertes te vragen en te vergelijken."

P. Schram

"Goed concept."

M. Vanden Eynde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.