Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Drukken affiches: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrukken affiches-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Flyers in A5 formaat
Ik had graag voor mijn nieuwe zaak een aantal flyers laten drukken in A5 formaat om de mensen kennis te laten maken met mijn zaak. Het betreft een enkelvoudige flyer met aan de voorzijde en achterzijde een druk. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukker in onderaanbesteding
A6 Flyers: - 10.000 stuks - 250 - 300 gr - recto verso ander ontwerp - full color B1 Affiches: - 1000 stuks - 135 gr - één kant bedrukt - full color Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukker die ook zaken uitbesteed van klanten die bij hem aankloppen met een opdracht. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van huisstijl
Prijsaanvraag voor drukken van huisstijl (naamkaartje + briefpapier + envelop) en een brochure (A5 - 16 pagina's). Hierbij wil ik u even laten weten dat er een kleine fout in de aanvraag staat, nl. het formaat van de enveloppen: dit moet 114x227 mm zijn i.p.v. 114x297 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor een gedetailleerde offerteaanvraag met aantallen exemplaren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken affiches en folders
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 100 affiches en 500 folders. Bobex kwaliteitscontrole: Postcode van deze klant = 9170. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van affiches, inkomkaarten en flyers
Leverancier gezocht voor het drukken van 500 affiches in kleur, maat A2, 650 inkomkaarten in kleur en 2.500 flyers maat A5. 100 gr. Wij leveren zelf het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken affiches en inkomkaarten
Graag een prijsofferte voor het drukken van affiches en inkomkaarten. Afmetingen: 50/70 - inkomkaarten: 7/15. Druk in quadri, indien nodig --> gesneden. Materiaal wordt in PDF geleverd. Oplage: 500 affiches + 2 x 500 inkomkaarten (2 verschillende versies). Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen in Antwerpen. Offerteaanvraag in het kader van een beachparty openlucht op vrijdag en zaterdag 26 & 27 augustus 2011. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Affiches voor nationaal centrum te Brussel
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van grote affiches: 1. 120cm bij 160cm; 135gr; 4-kleurendruk --> 1.400 exemplaren 2. 78,5 x 118,5 cm; 135gr; quadri --> 4.000 exemplaren. Graag verpakken in rollen van 25 stuks. Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw gevestigd in Brussel bestaande uit 375 gemeentelijke comités en een 100-tal ledenorganisaties. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van affiches A0 formaat
Leverancier gezocht voor het drukken van een 850-tal affiches A0 formaat (841 x 1188 mm), 1 zijde bedrukt in quadri (enkel recto), maco satiné 150gr. HR pdf aangeleverd. Deze offerteaanvraag aangezien het formaat veel te groot is voor ons en deze dus ook niet kunnen drukken. Bobex kwaliteitscontrole: voor een producent & uitgeverij gelegen in Beernem. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van verkiezingsaffiches
Leverancier gezocht voor het drukken van een duizendtal verkiezingsaffiches om te plakken op muren en dergelijke. Afmetingen: 70cm op 100cm, basiskleuren: oranje achtergrond, blauwe opdruk, met eventueel foto. Levertijd: juli 2011. Ik lever zelf de foto's en de tekst. Bobex kwaliteitscontrole: deze affiches zijn bedoeld voor het buitenland, moeten wel geleverd worden bij de klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken van affiches voor vzw
Leverancier gezocht voor het drukken van vijf verschillende affiches, basis is dezelfde, enkel klein detailverschil, A3 formaat, standaard affichepapier bedrukt in quadri. Oplage: 10.000 exemplaren per versie. Materiaal wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: VZW Caritas Jeugd- en Kinderzorg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken affiches voor event - maart 2011
Leverancier gezocht voor het drukken van affiches, A3 formaat, quadri, standaard papier, standaard grammage. Materiaal lever ik zelf aan (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: deze klant is druk bezig met de organisatie van een event die zal doorgaan op 18 maart 2011 in Ternat. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken affiches
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van affiches in quadri, afmetingen: H 1m x B 70cm. Wij leveren zelf het materiaal in PDF of ander formaat indien nodig. Indien meer inlichtingen nodig gelieve contact op te nemen via e-mail. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een producent van alle mogelijke producten voor de afwerking van hout in het interieur. Hartelijk bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken affiches voor missverkiezing
Graag zou ik de prijzen willen weten voor het drukken van affiches voor een missverkiezing. Eventueel standaardmaten of ander formaat (aangezien ik er niets van weet). Voorstellen zijn welkom. Druk: 4 kleuren. Oplage: een kleine 100 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie: provincie Limburg. Bedankt om contact op te nemen met deze klant indien u hem hiermee kunt helpen.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Buitendrukwerk groot formaat
De Cultuurdienst is op zoek naar drukkerijen die ons een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen in verband met buitendrukwerk. Voor een illustratietentoonstelling hadden wij graag illustraties op groot formaat (max. 1m op 2m) laten drukken om buiten voor te stellen. Wij hebben geen idee wat de mogelijkheden hiervoor zijn en van het prijskaartje die eraan vasthangt. Bobex kwaliteitscontrole: De illustraties zullen zelf worden aangeleverd door de klant. Best drukken in quadri.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Affiche 30.000 stuks
Het drukken van affiches in 30000 exemplaren. De aanlevering als digitaal bestand (PDF). Druk in Full color quadri + 1 PMS + persvernis (r°/v°). Het formaat: Plano DIN A2 / A3 De papierkeuze : Houtvrij maco satiné 100 g/m² De verpakking : per 100 verpakt (krimpfolie of papierwikkel); handzaam in dozen De levering: op palet, adres in Antwerpen stad. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 11/08/2008: We danken u voor uw prijsofferte voor respectievelijk 20- en 30duizend exemplaren in zowel A2 als A3-formaat.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ging vlotter dan ik verwachtte"

G. Legein

"Ik ben tevreden en ga zeker nog van Bobex gebruikmaken."

H. Claessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.