Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drankautomaten: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrankautomaten-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Antwerpen
offerte aanvraag warme dranken automaat in Turnhout
Wij zijn een tennisclub. we wensen een automaat te plaatsen in de gang van de club.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
We gebruiken momenteel een lokale brouwer. Door uitbreiding van het bedrijf is dit niet meer praktisch en daarom zouden we graag overgaan op de plaatsing van een Cola automaat. Graag een offerte via mail.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Een kleine twintig personen zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Gaat het hier over een aankoop of een jaarlijks huurcontract? Gelieve verdere informatie op te sturen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Temse.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat voor ons bedrijf in Temse. Dagelijks zijn er meer dan 20 bezoekers en personeelsleden die gebruik zullen gaan maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Warme dranken automaat
Limburg
Prijsofferte voor warme drankenautomaat voor BVBA te Limburg
Graag een prijsvergelijking voor een warme drankenautomaat: koffie, warme chocomelk, water (warm en koud). Hartelijk dank.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag voor de plaatsing van een frisdrankautomaat
Wij zouden graag een frisdrankautomaat laten plaatsen in ons bedrijf en daar meer informatie over verkrijgen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aanvraag prijsinformatie frisdrankautomaat
Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat voor ons bedrijf waar een 80-tal personen gebruik van zullen maken.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aankoop drankautomaat
Wij willen voor ons personeel (30 werknemers) een drankautomaat kopen die met jetons werkt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor klant te West-Vlaanderen
Wij hebben een woning gelegen in een deelgemeente van Brugge, en wensen een frisdrank buiten te plaatsen. Iets verderop is er namelijk een camping. Ons doepubliek zijn dus de vakantiegangers van deze camping. Zou u ons wat meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden, en een vrijblijvende offerte kunnen opsturen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor opstartend productiehuis in Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een frisdrankautomaat. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Indien het mogelijk is, hadden we ook graag snoep voorzien in de automaat. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte frisdrankautomaat voor bedrijf uit provincie Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf actief in de orthopedie, en wensen een frisdrankautomaat te plaatsen. Er zouden in totaal ongeveer 20 personen van gebruik maken. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor therapiecentrum uit Antwerpen
Wij zijn een therapiecentrum, en zouden graag een frisdrankautomaat in onze wachtzaal plaatsen met indien mogelijk ook versnaperingen. Per week maken er ruw geschat een 50 tal personen gebruik van onze wachtzaal. Graag uw prijsopgave hiervoor. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaten voor klant in Diest
In het kader van het opstarten van een automatenshop had ik graag wat meer informatie gehad voor de installatie van een zestal automaten. Ik zou graag een variatie aanbieden van frisdrank, alcohol en snoep. Graag uw prijsofferte hiervoor. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kinesitherapie-praktijk in De Pinte
Wij zijn een kinesitherapie-praktijk en hebben interesse in het plaatsen van een frisdrankautomaat voor onze bezoekers. Dagelijks ontvangen wij zo'n 40-tal bezoekers in onze praktijk. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerte frisdrankautomaat
We hebben zo'n 50tal dagelijkse gebruikers (30 personeel, rest klanten in showroom of wachtend op hun auto). Graag bekijken we de mogelijkheid om een frisdrankautomaat te plaatsen.
Frisdrank cooler (frigo)
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Een koeler voor frisdranken
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Kunnen jullie mij informeren omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat, graag ook bijkomende kosten omtrent aanvullen, onderhoud, e.d. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Graag een offerte en enige informatie voor een frisdrankautomaat van coca cola aub. 5 ŗ 10 dagelijkse gebruikes.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsopgave coca cola automaat
Graag had ik per e-mail bijkomende inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave ontvangen omtrent het kopen of huren van een nieuwe frisdrankautomaat. Ons bedrijf telt er al een paar maar we zijn bereid om eens te gaan vergelijken wat er nieuw is op de markt. Aantal personen: 100 werknemers. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Ik ben op zoek naar een producent van gekoelde drankautomaten. Kan u mij hiermee kunnen voort helpen? Extra commentaar Bobex: Deze klant is een student, en het is voor zijn masterproef dat hij op zoek is naar technische informatie over toestellen met weinig energieverbruik. Indien hij de nodige toestellen vindt kans dat de huidige toestellen zullen vervangen worden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen

Nu verkopen we onze AA sportdranken via de bar. Daar worden nu veel misbruiken gemaakt en hierdoor zien we uit om dit via automaten te gaan doen.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Wij hadden graag meer info ontvangen betreffende frisdrankautomaten.
Chaudfontaine automaat
Antwerpen

Wij hadden graag documentatie ontvangen ivm drankautomaten.
Koude drankautomaat
Limburg

Ik wil een appartement met handelszaak kopen en zou graag van deze zaak een 24/24 shop van maken. Wat zijn de voordeligste prijzen dat u kan voorleggen of eventueel huurvoorwaarden van heel u gamma.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Drankautomaten koele dranken 2 of 3 verschillende locaties met ongeveer telkens 20 werknemers.

Drankautomaten

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Supersnelle service! Dank u wel Bobex team!"

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.