Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Drankautomaat prijsopgave: Ontvang snel meerdere gratis offertesDrankautomaat prijsopgave-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Drankautomaat voor fitnesscentrum Antwerpen
Graag een prijsopgave voor het kopen/huren van een drankautomaat, dit voor een fitnesscentrum. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Brussel
Prijsofferte frisdrankautomaat
Graag een offerte met daarbij de verschillende mogelijkheden voor het kopen of huren van een frisdrankautomaat. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat
Graag een offerte voor het kopen/huren van een frisdrankautomaat voor een 35-tal medewerkers. Graag ook de nodige informatie omtrent het bijvullen en onderhouden van de machine.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat
Frisdrankautomaat met coca-cola assortiment (Cola, Fanta, Sprite e.d.) met jetonsysteem (badge kan ook) en muntsysteem. Graag ook prijs voor het aanvullen van de voorraad, onderhouden en schoonmaken van het toestel. Wij zijn van plan over een maand te verhuizen naar een nieuwe pand. Graag 2 grootte frisdrankautomaten alsook indien mogelijk 2 kleine met jeton (personeelsleden) en/of geldsysteem (bezoekers). Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Prijsopgave frisdrankautomaat
Graag een frisdrankautomaat die er goed uitziet en waar we eventueel nog iets aan kunnen verdienen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Drankautomaat prijsopgave

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel interessant, zeker voor herhaling vatbaar indien nog eens nodig. Interessant voor bepaalde..."

"Ik ben heel tevreden en zal graag in de toekomst terug beroep doen op jullie dienst."

K. De Munter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.