Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Draadloos alarmsysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesDraadloos alarmsysteem-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camera's' voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst te draadloos werken . Dit gaat over een woning die ik recnet heb aangekocht.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Balen
We zoeken een alarmsysteem voor onze prive. Ik zoek een offerte voor de binnenbewaking. Voorkeur voor draadloos te werken. Momenteel geen domtica voorzien. Er is wel een kat die vrij in en uit de woning
Camerabewaking
Vlaams Brabant
camerabewaking voor een woning in Lennik
Dit is voor een camerasysteem voor een vrijstaande woning. We wensen vooral via minstens twee camera's deze woning vanaf de buitenkant te beveiligen. Momenteel is er een draadloos alarmsysteem.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
camerabewaking voor een woning met stallingen te Londerzeel
Het is een vrijstaande woning. Het huis is van de jaren 90. Het een betreft paardenstallen. Ik wil de beesten in het oog houden. Als ik mijn paarden wil bekijken wil ik op een toestel kunnen kijken waar en wanneer ik wil. Het gaat over 8 camera's die in en rondom de stallen moeten worden gezet. Kan u mij contacteren voor een afspraak ? L D.W.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem te Wilrijk
Ik woon in een halfopen bebouwing van de jaren 60. Er is nog niets van beveiliging aanwezig waardoor ik wil vergelijken in alarmsystemen. Ik heb ook geen huisdieren. De toegangen zijn beperkt tot een voor en achterdeur. Kan u mij contacteren voor het maken van een mooie offerte. Plaatsbezoek kan en mag altijd. Mvg
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Halle
Ik wens een offerte voor de beveiliging van een vrijstaande woning via een draadloos systeem. Momenteel is er nog geen domotica voorzien. Een meldkamer staat nog volledig als optie open. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in De Haan
Dit is vrijstaande woning. Ik ben op zoek naar een alarmsysteem voor binnenbewaking , bij voorkeur draadloos. Meldkamer mag eventueel als een optie worden vermeld. Er zijn huisdieren in de woning. Plaatsing heb ik gepland voor in de loop van volgend jaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning. Hier staat al een installatie in met bewegingsmelder. Ik wens deze up te daten, buitensirene en klavier moet vervangen worden. Bedrading kan normaal nog gebruikt worden. Dit is een systeem zonder meldkamer. Er is momenteel een buitenalarm met kapotte voeding. Binnen werkt het nog wel. Twee klavieren.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een vrijstaande woning. IK wens hier een offerte voor een draadloos systeem voor binnenbewaking inclusief plaatsing. De mogelijkheden voor een meldkamer mogen in optie worden bekeken. Er zijn wel huisdieren in de woning zelf. Ik ben bereikbaar op dit nummer voor de afspraak ter plaatsen te maken.
Alarmsysteem
Antwerpen
-alarmsysteem voor een woning in Hove
Dit is een beveiligingssysteem voor een openstaande woning. Bij voorkeur een draadloos systeem. meldkamer mag als optie worden vermeld maar is zeker niet noodzakelijk. Er is een huisdier maar normaal gezien is deze niet binnen als wij afwezig zijn.
Alarmsysteem
Antwerpen
alarmsysteem voor een woning in grobbendonk
Vrijstaande woning die zowel een systeem zoekt voor de binnen als de buitenbewaking. Bij voorkeur wensen we draadloos te werken. Eventueel een systeem met een meldkamer, maar als u ook een offerte kan aanbieden voor een systeem zonder meldkamer is deze welkom ter vergelijk. Binnenshuis zijn er wel huisdieren, een klein hondje.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Sint Pieters Leeuw
Dit is voor de binnenbewaking van een 3 gevelwoning. Ik wens de volledige benedenverdieping te bewaken inclusief de garage. Momenteel is er nog niets voorzien. In de garage kan er elektrische gewerkt worden , maar voor de rest van de woning wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Gelieve ook rekening te houden dat er een klein hondje is die de alarmen niet mag laten afgaan.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Landen
Het gaat hier om een halfopen bebouwing waar we graag een binnenalarm wensen te plaatsen. Het grootste probleem is dat we verschillende huisdieren hebben en dus een systeem wensen dat hier zeker op gericht is. Ook hebben we nog niet echt een idee van het type van alarm. Een afspraak ter plaatse voor een gerichte offerte te kunnen opmaken met uw advies zou gewaardeerd worden. Ik ben op dit nummer normaal altijd telefonisch bereikbaar maar een afspraak ter plaatse zou bij voorkeur na de kantooruren moeten plaatsvinden.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Nijlen
Dit is een huurwoning . Ik heb van de huisbaas de opdracht gekregen verschillende offertes op te vragen om zo een prijsvergelijking te kunnen doorvoeren. Ik had graag een camera geplaatst bij de voor en achterdeur, deze moeten ook beveiligd worden. Indien mogelijk graag een offerte voor een draadloos systeem. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Halle-zoersel
Ik heb als huurder de opdracht gekregen enkele offertes aan te vragen alvorens tot installatie van een alarmsysteem over te gaan. Ik wens een draadloos systeem. Voor het exacte type reken ik op uw advies. Gelieve na 18u contact op te nemen.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Oelegem
Ik wens graag mijn woning te beveiligen, deze is ongeveer 30 jaar oud en reeds voorzien van vergrendeling. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar maar voor ter plaatse een afspraak is enkel mogelijk na 18u. Graag had ik ook een aparte prijsofferte voor een draadloos alarmsysteem.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Nijlen
Het betreft hier een nieuwbouw woning die, zonder vertraging, in januari/februari van dit jaar zal worden afgewerkt. Ik wens hier een draadloos alarmsysteem met detectoren en eventueel bewegingssensoren te plaatsen. Voor de preciezere aanvulling had ik gehoopt op uw advies. Gelieve mij te contacteren voor een afspraak te maken.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Nukerke
Ik zoek naar een alarm met rookdetectie en sensoren Ik Heb een open bebouwing met 3 deuren een garagedeur en twee schuiframen. Ik wens graag een draadloos systeem. Voerkeur gaat uit naar een systeem uit de Bosch serie.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Wetteren
Ik wens graag een afspraak te maken om ter plaatse even te komen kijken. Ik wens graag uw advies over het type alarm en over de mogelijkheden tot draadloos te laten plaatsen.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Braschaat
Graag een offerte voor een alarm met sensors voor ongeveer +- 200 m. Ik heb 2 deuren en 4 ramen. Graag had ik een draadloos systeem als dit mogelijk is. Het is een halfopen bebouwing dat ongeveer 200m2 groot is. Graag verder advies over welk alarmsysteem het meeste is aangeraden.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Wingene
Ik doe deze aanvraag namens mijn ouders, maar u mag met mij contact opnemen om de afspraken en dergellijke te regelen. Zij wensen graag een offerte voor een draadloos alarmsysteem om in een nieuwbouw te plaatsen. Dit is een bungalowtype woning van 90 tot 110m2. Hier staan 2 deuren en 4 grote ramen in. Ikzelf geef de voorkeur aan een alarm met bewegingssensoren maar mijn ouders wensen graag advies over het meest aangeraden alarmsysteem. Ik heb sterk variabele uren , dus u mag me altijd op mijn gsm bellen voor een afspraak.

Draadloos alarmsysteem

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik was wel tevreden over de snelle offertes en het aanbod."

"Snelle reactie, goede contacten."

K. Claus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.