Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Draadloos alarm: Ontvang snel meerdere gratis offertesDraadloos alarm-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor de beveiliging voor binnenbewaking. Liefst draadloos te werken . Momenteel geen domitica. voorzien. Eventueel ook camera's . Geen huisdieren .
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor in de regio Lede
Ik doe aanvraag voor een alarmsysteem voor mijn prive. Camera's en/of detectoren hangt van de offerte af. Enkel voor binnen. Klein hondje aanwezig. Draadloos liefst. Meldkamer optie mag bij de offerte.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor vooral binnenbewaking van mijn privÚwoning. Ook mag er buiten eventueel een licht geplaatst worden dat aanspring als iemand dicht bij de woning komt. Ik wens met een volledige draadloos alarm te werken. Domotica is wel nog niet voorzien in de woning. Wel zijn er enkele katten als huisdier waarmee rekening zal moeten worden gehouden.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
beveiliging in Bissegem
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. Momenteel hebben we geen huisdieren. Graag wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Domotica kan worden voorzien.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor een alarminstallatie voor binnenbewaking. Momenteel is er nog niets voorzien waarop dergelijk systeem kan worden aangesloten worden. Graag wens ik de mogelijkheden voor een klassiek systeem met bedrading alsook een draadloos systeem te verkennen. Ook een optie voor meldkamer mag ter vergelijking worden opgenomen. Gelieve wel rekening te houden dat er verschillende huisdieren in de woning zijn. Plaatsing voor waarschijnlijk de tweede helft van dit jaar, afhankelijk ook van de prijs.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Dworp
Ik wens een offerte voor een binnenhuisalarm. Deze moet 3 verdiepingen beveiligen inclusief een zolder. Ik heb momenteel nog niets voorzien qua bedrading etc. Ik sta dus ook open voor alle voorstellen voor alarmen als dan niet met camera. Ook graag wat verdere informatie over welke werken er zullen moeten gebeuren en wat de mogelijkheid is voor draadloos. Gelieve ook rekening te houden met huisdieren, een kat. Indien u graag een kijkje ter plaatse komt nemen , graag hiervoor een telefoontje na 18u.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Viersel
Dit is voor een openstaande woning die langs alle kanten bereikbaar is. Ik heb wel een hond en een kat dus eventueel is een sensor alarm iets minder geschikt. Ik ben eventueel wel ge´nteresseerd in een stil alarm dat automatisch de politie waarschuwt. Omdat ik zelfstandige ben is het moeilijk te zeggen wanneer ik het beste bereikbaar ben voor een afspraak , indien u een bericht nalaat bel ik u zeker terug. Installatie zou rond moeten zijn tegen september-oktober.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Nieuwenrode
Ik had graag vrijblijvende offertes ontvangen voor het beveiligen van mijn woning. Ik zelf denk eventueel aan een alarmsysteem met detectoren maar als er eventueel iets veiligers of beter voorgesteld kan worden dan ben ik er wel voor in. Bij voorbaat dank voor het contacteren.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Schrepenheuvel
Graag een offerte voor de installatie van een draadloos alarmsysteem , bewakingscamera is niet nodig. Ik ben op dit nummer bereikbaar om een afspraak te bespreken.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmssysteem voor een apartement in Gent
ik had graag 3 IP camera"s geplaats in mijn appartement (gelijkvloers) die ik kan bereiken via mijn smartphone en internet met email waarschuwing. Er is vroeger reeds een draadloos systeem geplaatst maar deze heeft nooit zo goed gewerkt.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Beveiliging van een woning in Binkom
Ik wens graag een draadloos camerasysteem te plaatsen om mijn woning en inkom te beveiligen. Ik dacht aan 2 tot 3 bewakingscamera's. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar om een afspraak en offerte te bespreken.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Tremelo
Ik wens graag een prijsofferte voor een draadloos systeem zonder abonnementskosten. Ik heb zeer onregelmatige werkuren maar ben normaal bereikbaar tijdens de kantooruren.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Denderleeuw
We wensen graag een offerte voor een installatie van een draadloos alarm. Graag hadden we alarmsysteem dat ons een melding geeft via gsm. We hebben twee deuren, een schuifraam, garagepoort en een veranda. Eventueel zijn we ook ge´ntereseerd in een offerte voor een camerasysteem

Draadloos alarm

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk omdat je niet moet zoeken naar de beste bedrijven voor het probleem."

K. Denys

"Ik was positief verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.