Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Documenten vertaling: Ontvang snel meerdere gratis offertesDocumenten vertaling-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van een handleiding
Offerte voor vertalen handleiding medische apparatuur (betreft ongeveer 95 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole: Betreft vertaling van brontaal Engels naar doeltaal Nederlands. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Andere regio's
Vertalingen van NL-FR
Ik wil graag 6 documenten gaan vertalen. Van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een aanvraag van een Nederlandse Bobex leverancier. Bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van technisch lastenboek
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een technisch lastenboek. Frans - Nederlands. Ongeveer 22 x A4 formaat. Graag kennis op technisch en juridisch vlak. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag zo snel mogelijk uw prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Engels naar het Japans
Een vertaling van het Engels naar het Japans van promotiemateriaal zoals brochures of uitnodigingen. Ook eventueel correspondentie zoals mails en brieven. Bobex kwaliteitscontrole: De vertaling bedraagt een tiental pagina's, maar dit kan ook meer zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Vertalingen
Brussel
Politiek actualiteit Nederlands - Frans
Gezocht, leverancier voor het vertalen van politieke actualiteit, dit van het Nederlands naar het Frans. 250.000 tekens als een onderdeel van een boek van 650.000 tekens. Graag kennis van politiek, marxisme, economie en sociaal vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van kleine website
Persoon gezocht voor de vertaling van een kleine website over maatwerk lingerie (ongeveer 200 woorden), dit naar het Frans, Engels en Duits. Geen bepaald vakjargon nodig. Bobex kwaliteitscontrole: webpagina bestaat nog enkel maar in het Nederlands. Graag uw prijsopgave in eerste instantie via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Offerte vertaling brochure naar Frans en Engels
Graag hadden we volgende brochure (zie bijlage) vertaald gehad in het Frans en het Engels. Brochure bestaande uit 6 pagina's. De vertalingen zouden tegen het einde van volgende week beschikbaar moeten zijn, m.a.w. tegen 19-08. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bodycenter in Ieper, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Brussel
Artikel voor tijdschrift NL - ENG
Leverancier gezocht voor de vertaling van een tekst (artikel voor tijdschrift) +/- 35.000 tekens van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Voor een bedrijf gelegen in Brussel. Graag uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van een product cataloog
Wij hebben vertegenwoordigers zitten in WalloniŽ die meer en meer de vraag krijgen om de catalogus in het Frans te hebben. Vandaar dus dat we op zoek zijn naar mogelijkheden om onze product cataloog (A4 formaat) te vertalen naar het Frans. Het gaat om 241 pagina's, let wel er staan veel foto's en dergelijke in maar op elk pagina is er tekst terug te vinden, op sommige pagina's wat meer dan op andere natuurlijk. Graag vertaler met kennis van technisch vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: isolatiespeciaalzaak gelegen in Kortemark. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van documenten naar het Nederlands
Op zoek naar een beŽdigde vertaling van een 4-tal documenten waaronder geboorteakte, marital status, bewijs van inschrijving & apostille, van het Engels naar het Nederlands. Bobex kwaliteitscontrole: sprake van documenten die nodig zijn het huwelijk. Graag een algemene offerte, rechtstreeks via email reageren. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocument Nederlands - Frans
We willen een werkdocument van zo'n ongeveer 1.000 woorden laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het is voor ons belangrijk dat de correcte termen worden gehanteerd. Inhoud van het document dient vertrouwelijk te blijven. Vertaling dient klaar te zijn tegen het einde van deze week: 19-12-2010 indien nog mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen te West-Vlaanderen, graag een prijsofferte per woord of prijs voor het volledig document. Reageren kan via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Limburg
OfficiŽle vertaling Nederlands - Arabisch DRINGEND
Ik ben dringend op zoek naar een beŽindigde vertaler voor het vertalen va 2 en een halve juridische documenten (+/- 100 woorden/blad), deze moeten vanuit het Nederlands naar het Arabisch vertaald worden. Graag nog deze week (01-12-2010) aangezien ik deze naar Marokko moet verzenden. Vertaling opdracht moet klaar zijn tegen zaterdag 04-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant gevestigd in Limburg wenst zo snel mogelijk een afspraak (01-12-2010), het zou dan aangenaam zijn mocht deze klant snel opgebeld worden (gegevens van de klant zijn hieronder te vinden). Alvast bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling officiŽle documenten onderwijs
Graag een leverancier voor het vertalen vanuit het Nederlands naar verschillende Europese talen(+/- 6talen) van officiŽle documenten bij de inschrijving van de leerlingen op school. Eenmalig vertaling van 5 bladzijden waaruit inschrijvingsformulier, e.d., A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een school gelegen in B-8400, West-Vlaanderen. Graag een duidelijke prijsafspraak per te vertalen document. Graag reactie per E-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
OfficiŽle documenten Nederlands - Spaans
Ik ga huwen in Colombia, en daarvoor moeten een aantal officiŽle papieren vertaald worden van het Nederlands naar het Spaans. Ik schat zo een 7 tal officiŽle documenten, waaronder 3 verschillende geboorteaktes, vonnis echtscheiding, akte notaris echtscheiding e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag even een richtprijs ontvangen en wat kosten de apostilles. Reageren kan steeds online. Alvast bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling documenten
Vertaling van documenten uit Zwitserland, attest van residentie, attest van ongehuwd van het Frans naar Nederlands voor het stadhuis van Leuven. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 29/01/2008: Bedankt voor uw prijsofferte om 4 ŗ 6 pagina's te vertalen.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de diensten van Bobex. Ondertussen heb ik drie offertes ontvangen waa..."

S. Sandyck

"Nog steeds vind ik het een goed systeem, zal er zeker nog van gebruik maken."

C. Put


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.