Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Digitale druk: Ontvang snel meerdere gratis offertesDigitale druk-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Digitale druk van A4 - full colour
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een leaflet A4 - één pagina recto - full colour - digitale druk. Betreft persartikel. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/06/2009: Bedankt voor uw summiere prijsopgave voor een oplage van 500 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van posters
Voor een klant moeten we iederen maand ongeveer 50 posters laten drukken in full color. (Niet via plotter aub !!!). Opdracht voor een kleine aankoopgroepering. Wij leveren alle files vakkundig aan. Enkel druk is nodig. Prijs en kwaliteit primeert. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De klant wenst een prijs te ontvangen voor digitale druk. De af te drukken poster zal in een drukklare PDF aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een prijsopgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Digitaal drukken boekjes
Het betreft vier verschillende boekjes van A6-formaat (pocket-uitvoering) en een boekje van A5-formaat. Ook pocketuitvoering. De inbinding dient garenloos gebrocheerd in gerilde omslag te zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/12/2008: De klant bevindt zich in 3511 Utrecht (Nederland). Van de vier verschillende A6-boekjes dienen er 100 exemplaren afgedrukt te worden. Van het A5-boekje dienen er 75 exemplaren afgedrukt te worden. Het aantal pagina's is afhankelijk van de versie. De cover dient in full color gedrukt te worden en de binnenpagina's in het zwart/wit. Het af te drukken document kan als PDF aangeleverd worden.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Brochures
Wij zijn één van de grootste online drukkerijen van België. Wij willen ons huidige gamma uitbreiden met een asortiment boekjes / brochures op verschillende aantallen en formaten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een geschikte onderaannemer / leverancier. U mag momenteel uitgaan van een volume van +/-5 verschillende boekjes per week. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/12/2008: Het document bevat 8 pagina's. Er is een drukklare PDF beschikbaar van het document. De brochures dienen verpakt te worden in stevige dozen met dubbele golfwanden van maximum 30 kg. Moeten verstuurd kunnen worden via UPS/DHL.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Krantje A3 gevouwen tot A4
Wij willen graag een publiciteitskrantje uitbrengen op A3 formaat, gevouwen tot A4 in een oplage van +/- 16500 stuks. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/11/2008: Het document gaat slechts 1 luik bevatten. De klant opteert voor de rolvouw. Het document kan in PDF-formaat worden aangeleverd.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Afdrukken van posters
Wij zoeken een drukker die posters kan afdrukken voor een wedstrijd. Wij hadden graag een aparte prijs voor transport. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/11/2008: De levering dient te gebeuren in de regio Antwerpen. De klant wenst 600 posters te laten drukken. Het te drukken document zal via een elektronisch formaat aangeleverd worden.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Excellente service! Zowel het online systeem als de helpdesk (met zeer vriendelijk onthaal en ..."

P. Demeulenaere

"Je ne peux que vous féliciter pour votre travail rapide et honnête. Merci à vous."

M. Warlomont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.