Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Diesel: Ontvang snel meerdere gratis offertesDiesel-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen dat op diesel rijdt. Momenteel gebruiken wij geen tankkaarten. Onze firma is actief binnen BelgiŽ en ik ben zaakvoerder van deze firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Leuven
graag ontvangen wij prijsoffertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen dat op diesel rijdt. Wij maken nog geen gebruik van tankkaarten en zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief, ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in Holsbeek
We hebben een wagenpark van een 50-tal voertuigen nu 60-70 tankkaarten. We willen binnenkort een overheidsopdracht uitvoeren en daarom zoeken we nu informatie over de leveranciers van tankkaarten. We wensen informatie over andere leveranciers en multi-merken tankkaart. De voertuigen zijn voornamelijk bestelwagens en lichte vrachtwagens en vooral diesel. Vorig jaar een verbruik van 80.000-90.000Ä.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Sint-Niklaas
Graag ontvangen wij offertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen (diesel). Wij gebruiken nog geen tankkaarten en zijn vooral binnen BelgiŽ actief. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Wingene
Graag ontvangen wij vrijblijvende offertes voor 3 tankkaarten bedoeld voor 3 schoolbussen (die allen op diesel rijden). Momenteel gebruiken wij een tankkaart van Total en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen BelgiŽ en ik ben de boekhoudster binnen de firma.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Oostende
Wij wensen offertes te ontvangen voor 3 tankkaarten bedoeld voor 3 voertuigen (1 vrachtwagen, 1 personenwagen en 1 bestelwagen) die allen op diesel rijden. Wij gebruiken momenteel geen tankkaarten en zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Leuven
Wij zijn op zoek naar offertes voor 2 tankkaarten bedoeld voor 2 voertuigen (1personenwagen en 1 bestelwagen) die beiden op diesel rijden. Wij gebruiken geen tankkaarten momenteel en wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Steenokkerzeel
Wij zoeken offertes voor 3 tankkaarten bedoeld voor 3 bestelwagens (die allen op diesel rijden). Wij gebruiken momenteel nog geen tankkaarten en zijn hoofdzakelijk actief binnen BelgiŽ. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Tielt-Winge
Wij zijn op zoek naar offertes voor 3 tankkaarten bedoeld voor 3 voertuigen (3 personenwagens), waarvan er 2 op diesel rijden en 1 op benzine. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief, en hebben reeds een tankkaart van Asoil (wij wensen een prijsvergelijking te doen). Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Mechelen
Wij zijn op zoek naar offertes voor 2 tankkaarten bedoeld voor 2 personenwagens (luxewagens) die allebei op diesel rijden. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief en ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
Brussel
Aanvraag Tankkaart te Anderlecht
Wij zoeken offertes voor een 7tal tankkaarten bedoeld voor een 7tal personenwagens (allemaal diesel). Wij hebben reeds een tankkaart van Total en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij zijn binnen BelgiŽ actief en ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Arendonk
Wij zoeken offertes voor 4 tankkaarten bedoeld voor 2 personenwagens en 2 bestelwagens (diesel en benzine). Wij maken gebruik van tankkaarten van Maes (valt onder Esso) en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep, en wij zijn actief binnen Benelux.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Lubbeek
Wij zoeken offertes voor 12 tankkaarten bedoeld voor 7 vrachtwagens (minimumgewicht 7,5ton), 3 bestelwagens en 2personenwagens (alles op diesel, behalve 1 voertuig op benzine). Wij gebruiken reeds een VAB Fleet Services tankkaart en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij verplaatsen ons binnen BelgiŽ en ik ben verantwoordelijk voor het vlootbeheer binnen de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Demande Carte carburant ŗ Steenokkerzeel
On cherche des devis pour 2 cartes carburants pour 3 vťhicules (1 moto au diesel, 2 voiture normale au diesel et ŗ líessence). On utilise une carte de Shell pour l'instant et on souhaiterons comparer les prix. On est actif en Benelux et je suis le gťrant de la sociťtť.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Aartselaar
Wij zoeken offertes voor 3 tankkaarten voor 3 personenwagens (diesel). Momenteel gebruiken wij een tankkaart van Lukoil en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben afdelingshoofd van de administratiedienst.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Wellen
Wij zoeken offertes voor 3 tankkaarten voor 4 voertuigen (2 personenwagens, 1 lichte vracht en 1 bestelwagen) die allemaal op diesel rijden. Wij verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen Benelux en hebben reeds tankkaarten. Wij wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen (diesel). Wij zijn binnen BelgiŽ actief en gebruiken nog geen tankkaarten. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Berchem
Wij zoeken offertes voor een 4tal tankkaarten bedoeld voor een 4tal personenwagens (diesel). Wij gebruiken momenteel geen tankkaarten en zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Ik ben zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Luik
Demande Carte carburant ŗ Sprimont
On cherche des devis pour une dizaine de cartes carburant pour une dizaine de voitures (normale). La majoritť au diesel, il y a une voiture ŗ l'essence. On est principalement actif en Belgique et on a dťjŗ une carte de Total. Je suis gťrant de la sociťtť.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Roeselare
Graag ontvangen wij offertes voor 2 tankkaarten bedoeld voor 3 voertuigen (1 lichte vrachtwagen en 2 personenwagens) die allemaal op diesel rijden. Wij hebben reeds een tankkaart en wensen een prijsvergelijking te doen, en wij zijn binnen BelgiŽ actief. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Hemiksem
Wij zoeken offertes voor 2 tankkaarten voor 2 personenwagens (diesel). Wij gebruiken reeds een tankkaart van Shell en wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben verantwoordelijk voor het vlootbeheer binnen onze firma.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Zedelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor 1 tankkaart voor 1 personenwagen (diesel). Momenteel gebruiken wij geen tankkaarten en wij zijn hoofdzakelijk actief binnen BelgiŽ. Ik ben zelfstandige in bijberoep.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor 6/7 tankkaarten voor 6/7 voertuigen (2personenwagens en 5 bestelwagens) die allemaal op diesel rijden. Wij verplaatsen ons binnen BelgiŽ en hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Lanaken
Wij wensen offertes te ontvangen voor 2 tankkaarten voor 2 voertuigen (1 personenwagen op benzine en 1 bestelwagen op diesel). Wij zijn actief binnen BelgiŽ en hebben geen tankkaarten op dit moment. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Groot-Bijgaarden
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een 80tal tankkaarten voor een 80tal personenwagens die allemaal op diesel rijden. Wij gebruiken reeds een Q8-tankkaart en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief en ik ben verantwoordelijk voor het Vlootbeheer binnen de firma.

Diesel

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ideale manier om een goede prijs-kwaliteit verhoudingen te bekomen als koper."

J. Van Camp

"Jullie hebben goed werk gedaan!! Dank u daarvoor."

D. Vangeel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.