Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Diensten incasso: Ontvang snel meerdere gratis offertesDiensten incasso-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Eppegem
Het totale bedrag van de vervallen facturen is momenteel rond de 30.000€, verdeeld over 4 tot 5 facturen bij hetzelfde bedrijf, waarvoer we graag beroep zouden doen op uw diensten als incassobureau . Deze onbetaalde facturen zijn van enkele weken tot enkele maanden oud. Het bedrijf heeft een Belgische Btw Nummer. Graag een overzicht van uw prijzen en verdere informatie over uw werking. Met Veel dank.
Incassobureau
West-Vlaanderen
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in West-Vlaanderen.
Dit gaat om een privékwestie. Een persoon moet me €1200,- terugbetalen. Ik heb de nodige bewijzen, zwart op wit. Kan ik ook een incassobureau inschakelen? Graag een offerte.
Incassobureau
Brussel
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf regio Brussel.
Een persoon moet me €8400,- betalen. Nu wacht ik een tijdje en heb het bedrag nog altijd niet binnen. Graag een offerte van incassobureau. Bedankt alvast.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een tennisclub in West-Vlaanderen.
Ik heb een wanbetaler die een openstaande factuur heeft bij me. Het openstaand factuur staat al 10 maanden open. Het gaat om een bedrag van €2370,- Hoe gaat een incassobureau te werk? Wat zijn de percentages dat ik kan verwachten? Graag een offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een overheidsinstelling in Antwerpen.
We zijn een overheidsinstelling. 1 particulier heeft een openstaand factuur openstaan bij ons van €8000,- Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatieaanvraag incassobureau voor nieuw bedrijf
Als nieuw bedrijf had ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen alsook informatie omtrent het samenwerken met een incassobureau in geval van problemen met wanbetalers. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van huur, particulier
Huurder heeft al 3 maanden geen huur betaald, ten bedrage van 2400 EUR. Wat staat mij te doen?
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
Antwerpen
Innen van facturen van particulieren
Wij zijn op zoek naar een incasskantoor die ons kan helpen met het innen van facturen voor particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Wij hebben een klant die zijn factuur nog steeds niet betaald heeft, terwijl de keuken al lang geplaatst is. Graag hadden we deze onbetaalde factuur willen terugvorderen (+/- 3.500 euro). Wat kunnen we doen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor startende zaak
Ik ben nog maar pas met deze business begonnen en mijn eerste klant heeft nog altijd niet betaald. Later zal dit nog wel eens gebeuren veronderstel ik. Graag had ik geweten wat jullie kunnen doen en tegen welke prijs. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor snel terugvorderen van onbetaalde facturen
Als zelfstandige heb ik toch wel wat last met wanbetalers. Na veel energie worden de meeste facturen geregeld, maar tussen die wanbetalers heb ik soms wel heel hardnekkige mensen die NIET willen betalen, die ons maar blijven uitdagen en die zeggen dat ik niets kan aangaan aangezien ik niet gerechtelijk bevoegd ben. Graag een voorstel hoe we samen tewerk kunnen. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Problemen met wanbetalers, terugvorden van verschuldigd bedrag
Als zelfstandige had ik graag geweten hoeveel een incassobureau kost, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor langdurige samenwerking
Wij zijn op zoek naar een incassobureau die ervoor kan zorgen dat wij onze cashflow kunnen behouden als betaling van debiteuren uitblijven. Wij zouden graag eerst het openstaand bedrag ontvangen (excl. kosten incassobureau), waarna het incassobureau maatregelen neemt voor de inning en opvolging bij debiteuren. Momenteel hebben we ongeveer 25 onbetaalde facturen van zo'n 15.000 euro. De oudste factuur is van april jl. Graag uw offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor beginnende fotografe
Wat zijn de opties wanneer klanten hun facturen niet betalen. En wat zal mij dit kosten?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsinformatie incassobureau
Ik had graag informatie verkregen omtrent de werking en tarieven van een incassobureau. De klanten zijn hoofdzakelijk bedrijven.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsoffertes voor incassobureau
Ik had graag prijsoffertes ontvangen voor de incasso van facturen. De klanten zijn hoofdzakelijk particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau
Een firma waar ik enkele maanden terug voor heb gewerkt, heeft nog een 3 tal facturen openstaan voor geleverde diensten voor een totaal bedrag van ongeveer 5300 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij zijn een bedrijf dat evenementen organiseert en graag de facturen zou laten opnemen in een incassobureau. Momenteel is het totale bedrag van openstaande facturen ongeveer gelijk aan 12 000 euro.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij starten een actie naar bedrijven toe voor de verkoop van koffieapparatuur voor een periode van 2 jaar, op basis van maandelijkse facturatie. Deze facturen zouden we graag laten opnemen in een incassobureau.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasseren van openstaande factuur voor klant in Zaventem
In het kader van onze werkuitoefening hebben wij te kampen met een Luxemburgse klant met één openstaande factuur van 3.500 euro. De factuur is al meer dan 50 dagen vervallen. Graag wat informatie over uw advies hieromtrent. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor kinesitherapeute
Ik ben een kinesitherapeute en ik heb nog onbetaalde facturen die ik zou willen innen. De meeste facturen zijn al meer dan 2 jaar oud, maar ik hoop toch nog een deel van dit geld te kunnen recupereren. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Limburg
Betaling van facturen
Betaling van facturen buiten termijn.

Diensten incasso

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Makkelijk."

K. Lauwereys

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.