Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Design huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesDesign huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor Belgische start-up
Logo voor een Belgische start-up in de hotel booking-branche. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om uw origineel voorstel aan deze klant over te maken.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen voor nieuw bedrijf
Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het ontwerp van logo, opbouw basic website, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen met hierop logo en gegevens. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een blauw met wit logo, kort en krachtig, niet te veel tekst.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp site pagina
Ontwerp van een site pagina. Onze site is volledig vernieuwd (nog niet on line) maar er is een pagina waar we geen mooi ontwerp voor hebben, nl de pagina van de badkamers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is dus op zoek naar een mooi ontwerp, voornl. de achtergrond voor op de pagina badkamers. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo + tekenen van figuren
Mijn aanvraag is tweedelig....eerst en vooral ben ik op zoek naar iemand die een logo wil ontwerpen voor mijn toekomstige website. Momenteel is deze website nog niet actief maar die zal weldra verschijnen. Deze website gaat voetbaltrainingen aanbieden voor de voetbaltrainer. Ten tweede ben ik op zoek naar iemand die figuren wil tekenen voor mijn software die ik momenteel aan het ontwikkelen ben, die figuren zijn voetbalspelers in stilstand. Om een idee te krijgen wat het precies inhoud kan men even kijken op http://test.jumik.be Daar ziet men enkele voorlopige figuren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. URL van de toekomstige website vindt u hieronder aan. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen logo nieuwe zaak
Ik ben pas met mijn zaak begonnen en had graag samengewerkt met een designer voor het ontwerpen van een hedendaagse logo en huisstijl, dit voor banners, naamkaartjes, belettering e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Specialiteit: plaatsen en verkopen van parketvloeren laminaat en trapbekledingen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen nieuwe logo
Ik verwacht een uniek, nieuw logo voor een nieuw bedrijf dat de waarden ervan visueel vertaalt. Ik wil een all-in prijs, zodat ik weet waarvoor ik betaal. Met andere woorden alle revisieronden, formaten, e.d. inbegrepen. Het ontwerp dient gebruikt te worden op website, business cards, briefpapier, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een uniek logo waarvan ze 100% tevreden zijn. Alle opties staan open zolang het maar een professioneel karakter heeft. Alvast bedankt voor uw offerte, reageren kan rechtstreeks via de Bobex website.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van bedrijfslogo - B2B
Wij zoeken een professional voor het ontwerpen van een nieuwe logo, "huisstijl". Ons huidig blauw past niet bij ons activiteit. Graag een hedendaags en modern design. Ons doelgroepen zijn onze klanten: keukenspeciaalzaken, badkamerspeciaalzaken of badkamergroothandelaars. dus B2B -contacten. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een fabrikant van keukens, badkamermeubelen alsook dressings gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site of mail. Met dank.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Design huisstijl (visitekaartjes, folder, website)
Ik wil graag een origineel visitekaartje, folder, enz... in 1 bepaalde stijl. Beroep: visagiste-make-upartiste-schoonheidsspecialiste-kleur- en stylingconsulente. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/02/2009: Stijlen waar deze klant van houdt: vrouwelijk, modern, stijlvol, tijdloos, opvallend, italiaans, bloemen, chanel, gedempte kleuren. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl voor een crêche
Ik ga een éénmanszaak openen, namelijk een minicrêche. Hiervoor had ik graag een offerte en voorbeeld van logo en huisstijl ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/12/2008: Het ontwerp moet sober en kindvriendelijk zijn. De klant wil samenwerken met een zelfstandige leverancier. Men dient te werken met de kleuren rood en zwart.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design huisstijl openbaar bestuur
Ontwikkelen en invoeren van een huisstijl voor een lokaal bestuur in Oost-Vlaanderen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/02/2008: Offerteaanvraag van een communicatiebureau. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Dank u voor de goede hulp!"

M. derkoningen

"Bobex reageerde onmiddellijk op mijn aanvraag en dankzij hen ben ik met twee firma's in contact..."

G. D'hont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.