Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Dedectoren: Ontvang snel meerdere gratis offertesDedectoren-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herenthout
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1986, grondopp. +100m, liefst draadloos te gaan. Enkel buiten een hond, systeem vooral voor binnen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Overijse
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. 2 katten zijn, er, liefst met detectoren, ook graag draadloos. Grondopp. bijna 100m, woning ouder dan 10 jaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Liefst met detectoren, geen bekabeling voorzien kan wel via vals plafond, grondopp. 130m, huis van 1930.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Zwevegem
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Welk systeem is te bekijken, bekabeling is voorzien, grondopp. +250m, n kat aanwezig.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Dilbeek
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m, geen bekabeling, huis van 1987.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Rotselaar
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Bedrading is al voorzien, liefst een hybride systeem, voor binnen en buiten. 5,6 are groot, ook met meldkamer.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oudnaarde
Ik zoek een systeem voor een alarmsysteem met een camera voor buiten en sensoren. Momenteel staat de woning uin verbouwing . Bij voorkeur een draadloos alarm.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. zowel camera's(buiten) en detectoren, bekabeling is voorzien, geen huisdieren. Opp. +150m.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Kortrijk
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Nu heb ik camera's en een meldkamer via Securitas(te duur) Toch liever iets met detectoren, enkel voor binnen, geen huisdieren. Meldkamer is te bekijken, opp. meer dan 110m.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Lennik
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Vooral voor binnen, bekabeling is er niet, geen huisdieren. Graag contact en bezoek voor een gerichte offerte.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking en een scooter. Graag wens ik de prijzen te vergelijken voor een alarmsysteem met camera of enkel met detectoren. Liefst wel een draadloos systeem.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
camerabewaking voor een appartement in een Oostende.
Dit is voor twee appartementen. Ik wil een systeem met opnamen en eventueel detectoren. Controle via iphone. Meldkamer is niet noodzakelijk.Momenteel is er niets voorzien. Liefst heb ik een systeem met bedrading.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor in de regio Bonheiden
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Enkel voor binnen, er is bekabeling voorzien. Geen huisdieren. Meldkamer mag in de offerte.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem in de regio Nazareth
Ik zoek een alarmsysteem, graag advies voor de woning welk systeem best is. Er is een 1 huisdier (kat). Liefst bewaking binnen. Nog geen bekabeling voorzien, graag een offerte en bezoek hiervoor.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem offerte te Boortmeerbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning en ik zoek een alarmsysteem. ik heb 1 hond die binnen zit. De woning is zelf van 1986. Kan u mij contacteren voor een vrijblijvende offerte voor een alarmsysteem. Dank u
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oostrozebeke
Ik wens een duplexappartement te beveiligen. Enkel binnenbewaking want het is niet mogelijk het appartement vanaf de straatkant binnen te dringen. Bij voorkeur een draadloos alarmsysteem. Sensoren of detectoren kunnen niet geactiveerd worden als we weg zijn. Geen meldkamer nodig.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
beveiliging in Bissegem
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. Momenteel hebben we geen huisdieren. Graag wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Domotica kan worden voorzien.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning. Hier staat al een installatie in met bewegingsmelder. Ik wens deze up te daten, buitensirene en klavier moet vervangen worden. Bedrading kan normaal nog gebruikt worden. Dit is een systeem zonder meldkamer. Er is momenteel een buitenalarm met kapotte voeding. Binnen werkt het nog wel. Twee klavieren.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Kerniel
7 detectoren en twee camera's. Ik zoek een systeem voor binnenbewaking en bewaking van een aparte garage. Momenteel niets voorzien. zowel de opties. Mogelijk komen er later huisdieren die wel beperkt zijn . Meldkamer eventueel in optie te bekijken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Reet
Ik wens graag een offerte voor een alarmsysteem met detectoren voor binnenbewaking. Ik heb momenteel niets voorzien van bedrading. Wel uiteraard reeds elektriciteit . Ik ben voorstander van met bedrading maar de andere opties mogen ook worden bekeken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem Brasschaat 2930
Graag een afspraak met een leverancier alarm en camerabewaking. Bij afspraak kan er besproken worden naar mogelijkheden systeem/installatie. Ik ben elke dag te bereiken op mij g.s.m.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in Langdorp
vrijstaande woning. Ik wens in optie hier zowel de mogelijkheden voor binnen en buiten bewaking te bekijken. Ik ben zelfstandige en ook is er een klein bijgebouw, 20m van de woning, in aanbouw die later dienst zal doen als atelier. Ik dacht aan een systeem van klassieke detectie binnen, en eventueel ook bijgebouw,of combinatie. Ik heb geen huisdieren.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Halfopen bebouwing. Ik zoek een gericht advies voor een geschikt systeem voor binnenbewaking en eventueel buitenbewaking met camera's. Elektriciteitskast heeft alarm voorziening, maar ik weet wel niet wat er van bedrading aanwezig is. Bij voorkeur draadloos werken. Er is wel een kat die eventuele sensoren of detectoren kan laten afgaan. Er is zeker een voordeur en een achterdeur die beveiligd dient te worden.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Wilrijk
Beste, Ik heb een woning gekocht en ik zou deze graag willen beveiligen met bewegingsdetector. Mijn elektricien heeft op verschillende plaatsen internetkabel getrokken maar hij kan geen sensors en alarm installeren. Daarom heb ik een gespecialiseerde firma nodig die de beveiliging kan installeren. Het zijn in het totaal 5 punten.graag had ik een offerte gehad.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Retie
Ik wens een offerte voor een alarmsysteem dat zal dienen voor zowel binnen als buitenbewaking. Hier zullen binnen in het huis 3 sensoren aan 3 ingangen en 3 klavieren , garage, deur en bovenverdieping, moeten worden geplaatst. Buiten zal er 1 detector een een zijpoort geplaatst moeten worden. Het alarm zal ten vroegste binnen 3 maanden geplaatst kunnen worden door werken die momenteel nog in de tuin plaatsvinden. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar.

Dedectoren

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goede dienst. Werkt perfect. Heel snel. Top of the bill."

P. Winten

"Van Bobex ben ik tevreden, maar niet van sommige partners (verkopers die klanten moeten ronsele..."

J. Verbiest


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.