Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dedectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesDedectie-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem te Lebbeke
Beste Wij zoeken nieuwe veiligheidssloten voor een voor en achterdeur en bijkomstig eventueel een alarm met detectoren. Wij hebben geen huisdieren aanwezig in het huis. Dit is een rijwoning. Nu hebben we niks van beveiligingssysteem. Kan u mij bellen voor een afspraak ter plaatse. Dank u, Petrus.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in Beersel
Ik wens mijn huidig systeem uit te breiden met externe detectie. Hiermee wens ik vooral te voorkomen dat mensen binnenkomen in mijn woning en schade aanrichten. Huidige systeem kan eventueel gebruikt worden en te updaten met deze buitenbewaking. Ik weet wel nog niet of ik kan werken met sensoren , detectoren camera's of eventueel zelfs laserstralen. Hierop hoop ik op uw gericht advies na afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Bewakingscamera's met sensoren voor een woning in Everberg
Ik had graag de oprit voor de garage van mijn privéwoning beveiligd met sensor die geluid voortbrengt alsook een camera aan de voorkant en voordeur van mijn privéwoning. Ik heb reeds een alarmsysteem voor binnenbewaking. De sirene moet zowel binnen als buiten hoorbaar zijn.
Alarmsysteem
Brussel
Alarmsysteem voor een woning in Oudergem
bedaard alarmsysteem met: - centrale met telefoonkiezer, zowel voor sensoren met draden als draadloze sensoren - drie bedieningspaneeltjes - 4 sensoren, dual RF/IR, geschikt voor kleine huisdieren - binnensirene - buitensirene, sabotage veilig. Bedrading is reeds aanwezig.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Alleenstaande totaal gerenoveerde woning met reeds aanwezige kabels voor alarm en rook detectie, 3 panelen en 1 centrale voor automatische oproepsysteem.

Dedectie

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima systeem."

S. Van Deun

"Hebben goede offertes gekregen en gekozen om samen te werken met de firma Actis."

P. Aerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.