Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Dect-telefoon voor privégebruik: Ontvang snel meerdere gratis offertesDect-telefoon voor privégebruik-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Vlaams-Brabant.
We willen graag 2 vaste toestellen (1 in de zaak, 1 in de woning) en 2 tot 3 draagbare toestellen (waarvan eventueel 1 in de woning). We zouden graag bellen via VoIP. We hebben een alarm en een bancontact-toestel (beide lopen momenteel nog over een gewone telefoonlijn en dus niet via internet: kan eventueel aangepast worden indien nodig). Graag uw offerte + uitleg.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Ik begin een nieuwe zaak in November. We willen dan met 8à15 personen gaan beginnen. Dan zal het handig zijn een telefooncentrale op VoIP te nemen. Ik wil daarom ook graag een offerte ontvangen ontvangen, die ik rustig kan bekijken en doornemen. Alvast bedankt!
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een vereniging in Antwerpen.
Graag een offerteaanvraag van een telefooncentrale. Op het moment hebben we 1 faxlijn en 1 telefoonlijn. Aantal toestel gaat wat meer worden.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben al een telefooncentrale van Gesco en we willen die gaan vernieuwen. Daarna willen we 6 telefoontoestellen aansluiten op de centrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
DECT-telefoon voor privégebruik, Limburg
Voor privégebruik. Er moet ook de mogelijkheid zijn om te bellen als de computer niet opstaat. Ik wil een DECT-telefoon. Ik heb momenteel geen vaste telefoonlijn, enkel GSM.

Dect-telefoon voor privégebruik

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttige en efficiënte service, waarvoor dank."

J. Beckers

"Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service."

T. Rossie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.